kako sto slusav pred golemiot derbi ste izgubile eden shall od eden clen na Ballistite !! pozz
Абе седиии...Sigurno ste izgubile shal ke vidite vo sabota ako dojdeme :smir:
100-ка е секогашКолку ќе биде карта за Вардар-Шкендија ?
Ваљда 50 ама нема везе цената ако треба и 52 денара ке дадам ama toa so Komiti.Колку ќе биде карта за Вардар-Шкендија ?
Na sekoja tema bez da gi meshate SHVERCERAT nemoze !Абе седиии...
Дај да видам шалот каде е ???
Сигурно сте собрале пари со Шверцери и сте купиле некој од пазарче
Епа навлеговме во гомна после поразов. Не очекуваат две тешки средби кои многу веројатно дека ќе ги изгубиме...
Т.е. во следните пет меча имаме 4 претешки. Играме прво дома со Шкендија ( меч во кој мора да стигнеме до барем до бод, што е реално...), потоа меч на гости со Тетекс (нема што да бараме таму, мада и бод ќе биде голем како планина...), меч дома со Брегалница (најлесен во оваа серија мечеви, и меч во кој се освен победа ќе биде тотална катастрофа), меч со Работнички (повторно краен дострел ни е бод), и гостување кај Металург (нема што да бараме...). Значи во следните пет меча ако освоиме 5 бода ќе биде пуна капа...
Одземањево на три бода не уништи целосно :pop:
Кај ви е BLUE HOOLIGANS????Na sekoja tema bez da gi meshate SHVERCERAT nemoze !
aj sea odgovori so : KAJ VI E BLUE HOOLIGANS
http://www.shvercerat.com/index.php?option=com_ponygallery&func=watermark&id=1458&Itemid=83Кај ви е BLUE HOOLIGANS????
П.с. иди во темата за Слога, да одговориш на прашањето што сум го поставил :wink:
Ние го палиме во 2007 а вие го покажувате години после тоа :tv:http://www.shvercerat.com/index.php?option=com_ponygallery&func=watermark&id=1458&Itemid=83
EVE GO BE shteta shto ne si imal mozhnost da bidesh na ovaa utakmica .. ups igravte so ebr sorry ^^
Ili glup si ili glup se pravish, ja znaesh mn dobro istorijata za BLUE HOOLIGANSНие го палиме во 2007 а вие го покажувате години после тоа :tv:
Ја дознавме историјата за знамето, сте оставиле да се прави во Капиштец, па никогаш не сте го земале и завршило кај нас
Не сум имал можност да бидам, али ете сега ти имаш можност да дојдеш... Уствари неможеш пошто немате екипа :kesa:
Ама затоа сте се најавиле за во сабота, само немој да бегате по јужна овојпат :tv:
Настевски може да игра напад...и зарем само 2 напаѓачи имаме?:kesa:Јас па не чуствувам некоја еуфорија за мечов низ Скопјево, мада уште од сега ги мобилизирав сите од мое маало
Повеќе ме плаши што ќе се случува на теренот :raz:
Ќе настапиме без Ристов, а и без Ѓурѓевиќ (кој беше еден од нашите најдобри играчи во претходниве мечеви...) кои заработија црвени картони во Кичево...
Со еден збор наебавме, и тешко дека можеме да се надеваме барем на бод. Незнам кој воопшто би можел да игра во одбрана. Бидејќи Ристов ни е единствен постар во екипата, ќе останеме само со Трипуновски како поискусен играч...
Тешко, многу тешко...
Ајде отсуството на Ѓуршевиќ ќе се покрие, бидејќи имаме неколку расположени момци во средината. А кој ни игра напред воопшто??? Откако отиде Нухију (ако е точна таа вест), немам никаква идеја кој ќе ни игра напад. Фако знам дека може да игра и како напаѓач, али сега ќе го нема ни него, па мислам дека само Настевски може да игра напред.
Дали може џокерот Спасески да настапува по левата бековска или па ќе извадиме некој млад кој ќе го замени Ристов...
gadno ke se zaebate ako slucajno zemate bod ja ke bidam prviot koj sto iskreno ke vi cestitaсекако пред се очекуваме победа на Вардар