Фан Клуб: Вардар

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
kopileto srpsko sikmanovic eve sto pisal na facebook na marko simonovski

Uroš Villa Šikmanoviћ Sineeee ajde neka ti e cestito golceto ... da ti
se sobiraat pa ponatak i da se mnozat :D .... pokazi im na tie pederite
od Vardar koj e koj ... !!!!
01 јули во 21:05 · Види коментари (9)Сокриј (9)

vcera dobro igraa momcite zasluzija bod no toa e toa inace bobi milevski e vo vardar samo vcera ne igrase

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
А чекај, нешто изгледа не сфаќам. Како играл Миле Крстев ако не смее да биде регистриран? И помислив коа го видов дека е он, и се изнасмеав дека ми личи на него, као замисли Миле Крстев у Вардар, кое дрво од играч беше цела кариера. :pos: Тоа он стварно да ти бил.

А голманот, па и не беше бе толку лош од тоа ја шо видов. Имаше две три опасни грешки, ама на неколку пати па фантастично изреагира. :toe:
Знаеш што те буни??? :) Миле Крстев игра за металург а не за Вардар. Тој ќелавицата со број 20 што ниго брцна слободниот :)
Нашиот напаѓач беше Арбен Нухију.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Овој Маџаровски е лани што ни беше коа у ѓорче му шибнаа 5 гола?И тој 15 годишњакот гарант бил тој со број 16....Ептен мал изгеаше тој:salut:
vo gjorce branese filip madzovski on primi 5gola a broj 16 e goce gocevski sto branese protiv turnovo

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
А чекај, нешто изгледа не сфаќам. Како играл Миле Крстев ако не смее да биде регистриран? И помислив коа го видов дека е он, и се изнасмеав дека ми личи на него, као замисли Миле Крстев у Вардар, кое дрво од играч беше цела кариера. :pos: Тоа он стварно да ти бил.

А голманот, па и не беше бе толку лош од тоа ја шо видов. Имаше две три опасни грешки, ама на неколку пати па фантастично изреагира. :toe:
Викторе нешто си грешка Миле Крстев играше во Металург и го даде голот од слободен удар,а не во Вардар

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:pos: :kesa: Токму тоа ме буни. :) Сум ги помешал лончињата. И супер би било некој ако знае и со броеви да напише кој кој е... Да неам веќе проблеми вакви. :)
п.с. Па Нухиу значи стварно добро одигра со оглед на тоа дека има скоро 40ка у гс. :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
vo gjorce branese filip madzovski on primi 5gola a broj 16 e goce gocevski sto branese protiv turnovo
Да да сум утнал јас маџовски бил...А број 16 не е голманот не е Гоцевски туку играч од среден ред беше или напаѓач беше дете беше некое од младинците гарант...

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
pocnaa vardarovite deca da si zaminuvaat deneska si zamina stole stojchevski potpisa za fk pelister

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
:pos: :kesa: Токму тоа ме буни. :) Сум ги помешал лончињата. И супер би било некој ако знае и со броеви да напише кој кој е... Да неам веќе проблеми вакви. :)
п.с. Па Нухиу значи стварно добро одигра со оглед на тоа дека има скоро 40ка у гс. :)
Абе ногу да не ти дојдат броевите...И на полусезона ако зееме нови играчи многу бројки бре:):):pos:

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Да да сум утнал јас маџовски бил...А број 16 не е голманот не е Гоцевски туку играч од среден ред беше или напаѓач беше дете беше некое од младинците гарант...
izvini moja greska broj 16 bese redzep sulejmani a gocevski e 12

--- надополнето ---

eve go timot so brojki
1. Marjan Madzarovski
2.Bojan Georgievski
3.Zlatko Ristov
4.Nikancevski
5.Toni Dzangarovski
6.Filip Spaseski
7.Aleksandar Pandovski
9.Arben Nuhiu
10.Nikola Tripunovski
11.Uros Sikmanovic
12.Goce Gocevski
16.Redzep Sulejmani
18.Simeon Hristov
25.Goran Simov
ovie gi znam samo

B

Beck's

Гостин
ne sakam da go sfatite ova ko provokacija ali ko sto gleam ne vi bega posledno mesto,osven ako ne se smeni neso vo finansiski plan

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Рано е да се носи заклучок. Фк Скопје не се ништо појаки од нас, ниту пак Силекс, ниту пак Брегалница, ниту Напредок. Тоа се 4 екипи со кои би се бореле за опстанок. Проблемот е што нашиве се многу мали и не се издржливи во дуелите. Вчера тимот немаше никаква концепција, али ајде противникот беше јак. Откако ќче видам во каккво издание ќе се прикажеме во Кратово, ќе даваме поголеми заклучоци. Ако загубиме и од потпосечниот Силекс, наебавме сезонава!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
nie ke se borime za opstanok so skopje, napredok i bregalnica iako oni se finanski podobri od nas no igracki ne se

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Рано е да се носи заклучок. Фк Скопје не се ништо појаки од нас, ниту пак Силекс, ниту пак Брегалница, ниту Напредок. Тоа се 4 екипи со кои би се бореле за опстанок. Проблемот е што нашиве се многу мали и не се издржливи во дуелите. Вчера тимот немаше никаква концепција, али ајде противникот беше јак. Откако ќче видам во каккво издание ќе се прикажеме во Кратово, ќе даваме поголеми заклучоци. Ако загубиме и од потпосечниот Силекс, наебавме сезонава!
Да да...Се виде 20 минути пред крај више едвај трчаа нашиве играчи али и тоа беше добро 15 годишњак да игра цела утакмица што се виак против еден металург е и повеќе од добро...Наредни 2 кола ако ја подобриме уште малце играта зимам 6 бода...И немора да значи дека наебавме добро знаете веќе кој доаѓа на полусезона...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Да да...Се виде 20 минути пред крај више едвај трчаа нашиве играчи али и тоа беше добро 15 годишњак да игра цела утакмица што се виак против еден металург е и повеќе од добро...Наредни 2 кола ако ја подобриме уште малце играта зимам 6 бода...И немора да значи дека наебавме добро знаете веќе кој доаѓа на полусезона...
Аха ќе земеме 6 бода, мало морген :icon_mrgr
Добро е ако земеме 1 бод воопшто. Ако не се лажам во трето коло играме со Ренова, и ќе не прегазат сигурно. Вчера изиграа второ полувреме на ниво, бидејќи Металург играше отворено и имаше простор за контри, а кога ќе треба да играме позиционо, и кога противникот ќе биде ориентиран на одбрана, нема шанси нашиве акција да направат...
И мислев ќе наебеме до полусезона :icon_mrgr

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Аха ќе земеме 6 бода, мало морген :icon_mrgr
Добро е ако земеме 1 бод воопшто. Ако не се лажам во трето коло играме со Ренова, и ќе не прегазат сигурно. Вчера изиграа второ полувреме на ниво, бидејќи Металург играше отворено и имаше простор за контри, а кога ќе треба да играме позиционо, и кога противникот ќе биде ориентиран на одбрана, нема шанси нашиве акција да направат...
И мислев ќе наебеме до полусезона :icon_mrgr
Хм моја грешка извини 3 коло мислев so турново играме затоа така реков...Али со силекс и турново очекувам да земеме 6 бода појаки сме од силекс а турново не ги знам викаат демек појаки биле од лани еве гледам и тепале 4-0 али ајде да видиме што ќе биде.најважно е да се издржи до полусезона па тогаш да се донесат играчи да се средиме малце наредна година да заличиме на нешто:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom