Провокации од Грција

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Ахаа цел се тресам :pos2::pos2: Ти велам со нив го делев лебот на Криволак у ’98 многу беа смешни. Не знам дали станува збор за истата единица? Оние кои беа у Криволак имаа на амблемот имиџ од Спартански хоплит. Само далеку беа од спартанската “железност“! А, Турците на пример беа... свака част. Неверојатна дисциплина. Мене ми беше просто непојмливо кога капетанот им врза по два шамари на двајца војници и тоа пред нас Македонците заради тоа шо закаснија на смотра две минути. :salut:

Ако се такви железни тогаш тешко нас:pos2:
Него оној пост што го пишав,имам разговарано со еден човек кој е бивш ју мајор во елитната единица Тигри,и ми појасни некои работи за тоа како што се шпекулира ако не нападнат Грците како ке се поебат,мислам ако сами нападнат

kakov kompromis i za sto kopmromis ne mi e jasno.nekoi se ludi sto dovoluvaat za smena na ime da vlezat vo neoi si organizacii sto se kako sfrj sto se raspadna posle 50 godini.pet veka sme izdrzale pa ne menuvame ime.

Epa takov,sharen.Koga ke vi stani jasno deka vo EU i nadvoreshnata politika mora da ima kompromisi?I pak ke ve prasham koga ke vi stani jasno deka so kompromis ne se podrazbira promena na ime?

Абе ај...
Makraduli_Sekerinska.jpg

Epa takov,sharen.Koga ke vi stani jasno deka vo EU i nadvoreshnata politika mora da ima kompromisi?I pak ke ve prasham koga ke vi stani jasno deka so kompromis ne se podrazbira promena na ime?

Е па компромисот е обострана работа,доколку е едностран тоа се вика предавство или ултимативен притисок.Инаку одговорот би бил дека со ваков компромис исто така не се подразбира останување на истото име.

Ем комуњарче ем србоманче чинам дека беше..а??
Иди на твојата татковина проповедај и што треба да прави..за да си го врати косово..
Остави Македонците да решаваат но и одлучуваат за македонските работи
:drk:

tocno kaza abc kompromis za nekoi raboti no za ime koe so megunarodno pravo ti e zagarantirano kako sakas da se vikas toa ne.a za eu i nato po taa cena ne fala.ako nekoj saka da meni ime neka si go smeni svoeto.

tocno kaza abc kompromis za nekoi raboti no za ime koe so megunarodno pravo ti e zagarantirano kako sakas da se vikas toa ne.a za eu i nato po taa cena ne fala.ako nekoj saka da meni ime neka si go smeni svoeto.

Па предлагачите..за такви дејанија..во повеќето случаи се налик или мнооогу слични на оние...кои за торба (к)урда си ја менувале верата дедовска..
:tapp:

хахаха спремајте се за рат :helou:
Па нели тебе те викале Македонец кога појде таму на плажите?? И ти давале гратис лежалка?? Што е сега финтава со војнициве?? Пак за нив стана скопјанин??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom