Ем сакаат да се пратеници, ем два пасоша

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување
F

FilipMacedon

Гостин
Денес во собранието видов како почнаа да крекаат за двојниот пасош,и нормално полно пратеници се против тоа да се укине двојниот пасош.
Всушност денес ја слушнав Бонева како би потпишала изјава дека нема двоен пасош,а јас мислам дека оние кои имаат двоен пасош треба да потпишат да се откажат од едното
Невидов дали има слична тема,ако има бришете ја

Уште една иницијатива на ЛДП која ја поддржувам! Да си ибам, уште и либерал ќе ме направат :pos2::pos2::pos2:

Паметна работа,ама све мислам дека Бонева има бугарско пемпеле.... :)

додуша од ВМРО бре жив чоек нема да остане на седница во овој случај :)

Уште една иницијатива на ЛДП која ја поддржувам! Да си ибам, уште и либерал ќе ме направат :pos2::pos2::pos2:

Јавно те прогласувам за загорен либерал кој шири либерална пропаганда под дирекција на Андреј Жерновски:wink:

Sepak mislam deka pobrgu ke izglasaat Anschluss na Makedonija so nivnata "pasoska" zemja... :) nema da ja spomnam...samo ke ja pogledam diskretno...:)

Нечини тие што вадат двојни пасоши,не само пратеници туку и народот...За да идеш у германија и да поебеш 3000 евра за еден ден,вадат бугарски пасоши!

Pa kaj se videlo patriot so dva pasosa.P,ogolem liberal od boneva vo vmro nema da najdes:):pos2::pos2:abe eden pasos i tocka ako ti cini ,ako ne so majka baras u parlament.Isto i za brat ljube .Nemoze bre na dve stolici da sedis i da prodavas muda za bubrezi kvazi patriotizam.:vozbud:i sega se usvoi ili ne uste ke prodavaa pamet:)ako nese usvoi znaci bugarofili sve do eden vo VMRO.

Па кога нема Македонски кои поминуваат граници , што да праат, да седат у досадно сиромашно гето...???? :)

Pa kaj se videlo patriot so dva pasosa.P,ogolem liberal od boneva vo vmro nema da najdes:):pos2::pos2:abe eden pasos i tocka ako ti cini ,ako ne so majka baras u parlament.Isto i za brat ljube .Nemoze bre na dve stolici da sedis i da prodavas muda za bubrezi kvazi patriotizam.:vozbud:
Абе ние вицови си праиме, ама гадовите државата ја продадоа! Сепак јас многу верувам во карма. Ехеееј колку пати во историјата се покажало дека оној што го издал својот народ, му нема среќа во животот. Само... слаба утеха е тоа. :toe:

Абе ние вицови си праиме, ама гадовите државата ја продадоа! Сепак јас многу верувам во карма. Ехеееј колку пати во историјата се покажало дека оној што го издал својот народ, му нема среќа во животот. Само... слаба утеха е тоа. :toe:

Edno prashanje , ako glasa diasporata,izbranite predstavnioci od tamu ke treba da se otkazat od Kanadskite,Amerikamskite, Avstraliskite pasoshi.....

Edno prashanje , ako glasa diasporata,izbranite predstavnioci od tamu ke treba da se otkazat od Kanadskite,Amerikamskite, Avstraliskite pasoshi.....
Мене ме прашуваш? Јас реков: оној кој живее во земјата, плаќа даноци, ги чувствува секојдневните нејзини проблеми на своја кожа, тој треба да одлучува за судбината на земјата. Карикатурални (полу-писмени) ликови со “а-ла Гоце“ бркови и нивните кретенски ставови не ме интересираат!

Ti sto mislis? normalno deka kese otkaze od dvojno drzavjanstvo.Dokolku saka da bide prestavnik na Makedoncite vo dijasporata, da dokaze deka se del od maticata.:smir:

Ti sto mislis? normalno deka kese otkaze od dvojno drzavjanstvo.Dokolku saka da bide prestavnik na Makedoncite vo dijasporata, da dokaze deka se del od maticata.:smir:

Koga ke najdesh takvi shto ke se otkazat od Kanadskiot ,Amerikanskiot,Avstraliskiot,Germanskiot kazi mi.
Jas samo posochiv na nelogichnosta.
Inaku jas sum protiv moznosta diasporata da glasa.

Koga ke najdesh takvi shto ke se otkazat od Kanadskiot ,Amerikanskiot,Avstraliskiot,Germanskiot kazi mi.
Jas samo posochiv na nelogichnosta.
Inaku jas sum protiv moznosta diasporata da glasa.

Слободно нека гласа се што мисли дека треба да гласа,ама треба убаво да знае за кого гласа.Изборните листи се како мени,ти го носат,го читаш,порачуваш,и кога гледаш те заебале бе,ти донеле помија наместо уредно нарачаната кајгана.Во тоа е проблемот.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom