- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 323
- Поени од реакции
- 3
Мислам дека е нешто америчко
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа некогаш било Шевролет Импала од 1958 или 1959Kako mozel ovoj serko da si ja zapusti kolata?!
![]()
P.S. Sto kola e ovaa?
Тоа некогаш било Шевролет Импала од 1958 или 1959
Оддамна го снема на Мичо Мерцедесот, ама стои оној црниот, на Гашо...Blagodaram za infoto ama stvarno e zalno takva kola da ne si ja cuvas?Tuku kazi mi dali stoi na Micho Derbi uste onoj stariot Mercedes?
Оддамна го снема на Мичо Мерцедесот, ама стои оној црниот, на Гашо...
Шевролет е...од 70 и некоја...Црн кров, бела бола, беше златна боја оригинално...глупо истапацирана внатрешност, лош избор на бои и дезени, а солидна изработка...Ima mislam oti e CADILAC ama so motor od TAM-ce,go imas li videno,bela boja e?
Шевролет е...од 70 и некоја...Црн кров, бела бола, беше златна боја оригинално...глупо истапацирана внатрешност, лош избор на бои и дезени, а солидна изработка...
И, нафтена печка од ТАМ...
Јас имам слики од црниот Мерцедес (ист како на Мичо, 170Д) стои кај воената зграда, карши Мичо, ама незнам на кое ЦД ми се...ако се на ЦД...треба да видам...или да сликам..Има еден Воксал Виктор, зелен, 1962 мислам...стои во гаража, не се вози...лани се продаваше за 4000 евра, во релативно добра состојба.Eh da sum saa u Strumica i da gi slikaah site tie oldtajmeri so gi ima,dali ima oste nekoj so nie ne go znaame?
Шевролет Шевел од 1969.Струмикс dzeri toj avtomobil sto go pravi sto marka e gledam go angazira se :smir:
Јас имам слики од црниот Мерцедес (ист како на Мичо, 170Д) стои кај воената зграда, карши Мичо, ама незнам на кое ЦД ми се...ако се на ЦД...треба да видам...или да сликам..Има еден Воксал Виктор, зелен, 1962 мислам...стои во гаража, не се вози...лани се продаваше за 4000 евра, во релативно добра состојба.
Црн среден W108, Мерцедес...W110, слонова коска боја, стоеше на старата чаршија, сега не го гледам...еден солиден примерок Пежо 404 бело...Пежо 204 до Виша земјоделска зградата во дворот има...
Таунусот на членот на форумот PilicSR...
Опел рекорд Ц бел, после старата памучна, а таму имаше и еден сив W110...сега е тргнат од улицата. Металик син Рекорд Д од 1975-76 на Таки (интернет што има) во одлична состојба
На Касапо на отпадот стои комплетен Рекорд П2...ако некој не го купил во меѓувреме.
Шевролет Импала црна со 2 врати од 1964 имаше, сега е продадена во Штип, и ја средува еден лимар, кај бензинската на влезот (таа ја имам возено, имаше 220 Д Мерцедес нафтена печка)
Игор (Киоск 23) имаше солидно Пежо 404 и 204 караван (незнам што стана со тие коли, ги немам видено)
Ако ми текне за друго ќе пишам...
Da be,Igor imase nogu zacuvani modeli na PEUGEOT ama izgleda veke ne gi cuva,barem ne sum gi primetil da bidat parkirani pred kukjata,na Taki koolta ja znam ama mislam treba da ima i edna OPEL MANTA ako ne e razmajnena na nekade?
Струмикс напиша:Коли по Струмица кои се ограда станати или на добар пат да станат:
Црвен Кадет купе, беше на Бабуло механичарот, сега гледам некоја фаца го вози, веќе има црни штопови, оштетен напред, и почнува да се приметува неодржуваност...
Црвен ФИАТ 124 Спајдер, стоеше кај дупина чешма, приспособен како кокошарник,. најверојатно ограда...
БМВ 1600, кај Браво поранешно, ограда...
БМВ 02 серија, 2002 ти со дупли фарови...ограда...го видов растурено и исечено на отпад...штета за колата, реткост во Македонија беше, од 1970.
Форд Кортина, тегет, кај Пивницата, најверојатно ограда.
Таунус 12М купе, 2 примерока по транзитот...ограда, исто како и жолт Ами 8.
И, дополнување на претходниот пост:
Таунус 12М тегет кај градинката кај Студио.
нешто погоре Ситроен ГС од 1971, прва серија во возна состојба.
1802 кое Марјан го уништи, беше на Покрајчевалици, т.е на покојниот Дане Покрајчевалиев, донесено од Германија некаде 1981-1982. Оригинално, кога стигна во Струмица, имаше оригинални KAMEI спојлери и BBS бандаши. Имаше Дането и 1602, прв модел 66 исто жолто.A se sekavas li na BMW-to 1602 so go imase Marjan majstoro za razladni uredi,bese z'to ama go tumba u Grcija,e taa kola bese cudo,motor imase od ponovo BMW,imase dosta izmeni po nego a edno vreme imas i 2002 model,dali go imaa Pokrajcevalici ili nekoj drug go imase?
1802 кое Марјан го уништи, беше на Покрајчевалици, т.е на покојниот Дане Покрајчевалиев, донесено од Германија некаде 1981-1982. Оригинално, кога стигна во Струмица, имаше оригинални KAMEI спојлери и BBS бандаши. Имаше Дането и 1602, прв модел 66 исто жолто.
Ееее, дете бев тогаш...и, се имам возено во таа кола...
2002 за кое кажав дека е ограда, беше црвено, донесено од Т'тљатката, па продадено на појма немам кој, и го видов во отпад на крај, летото.
Имаше уште 3-4 БМВ серија 02 во 80-тите и 90-тите...
едит: ФИАТ 124 Спорт втора серија, последно што го имав видено, беше црн, го возеше Лазо...(а богами, и Русето се возеше во багажникот) го нема нешто...ограда?