Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
:nesvest: a mislite taka ke stigneme pak u prva liga koa ke igrame po selana lipkovo kondovo aracinovo kade so kalasi gi gagjaat igracite neka prasa kako im e na tie so igraat tamu da vidis dali e lesno spas ke bide ako se fuzirame so nekoj 2 ligas nikako da se pocne od najnizok rang :kesa:

Што побрзо се случи ова, тоа подобро. А narki4 тоа не е проблем, во ниските лиги натпревари се добиваат со пари, тоа е општо познато. Ја и ти ќе искочиме, ако спонзорот го плати натпреварот, го добиваме. :wink: Ама брзо да се симнеме долу, за побрзо да се качиме горе...

Кажав и на нашиот форум а ќе кажам и овде. Ова можеби и ни е најголемата шанса да го оживееме нашиот клуб. Гледам голема желба кај Николовски да инцвестира во Вардар, ама знам дека никој не е будала да ги трпи сите тие долгови на Вардар, а камоли да ги отплати...
Правилното решение ќе биде нашиот клуб да се ликвидира, и да се почне од почеток. Се наоѓаме сред сезони кога во македонија нема стабилен тим. Ако се формира еден нов Вардар (кажав пример Вардар 1947), тогаш лесно би можеле уште веднаш да се фузираме со некој клуб од втората лига. Охрид е на работ на егзистенција, Лисиче сигурно за добра пара би ни ја дал лиценцата, а да не правиме муабет за Локомотива и Цементарница. Знаеме што преставува Локо за Вардари дека често ни биле како Б тим. Сигуен сум дека за малку пари лиценцата е наша. Од сигурни извори Цементарница бара само 90 000 евра, што во споредба со овие 2.6 милиони е смешна сума....
Така да треба да се изигра правилно. Се наоѓаме во моменти кога лесно може да се вратиме во прва лига и тоа со чиста сметка. Тука ни е шансата...

Epa toa e toa Marce ke se fuzirame so nekoj od vtora liga i ke pocnme od toj rang dna godina ke ke izdrzime ama posle ke bide LUDNICA bar znaeme dka so cisti smtki sme i mozeme da prosprirame, ke ima mn zainteresirani firmi da bidat kako pomali sponzori i maalski klubovi k bidat samo sporedna uloga vo ligava

Epa toa e toa Marce ke se fuzirame so nekoj od vtora liga i ke pocnme od toj rang dna godina ke ke izdrzime ama posle ke bide LUDNICA bar znaeme dka so cisti smtki sme i mozeme da prosprirame, ke ima mn zainteresirani firmi da bidat kako pomali sponzori i maalski klubovi k bidat samo sporedna uloga vo ligava
Тоа е тоа што се бара ЧИСТА СМЕТКА, ДОЛГА ЉУБОВ :icon_mrgr

hristijan kirovski potpisa za fk skopje taka da nisto od negovoto doagjanje

ЗА ФК СКОПЈЕ ПОТПИШАЛ?????? Божееее каков идиот!!!!!!!
Да потпишеш за тим без амбициии. А кога ќе ми текне кога иугравме со Анортозис беше права ѕвезда, па го фрли дресот па курвци палци, па ќе одел ваму па таму....

Епа најреално ке биде да се почне од 0,многу долгови има Вардар и тешко дека ке се најде инвеститор

Да ја рашарам темава со два графити од нас...
34364_408937026379_12245646379_4191278_5924050_n.jpg

36419_408669536379_12245646379_4184824_5218030_n.jpg

Колку и да е слаб Вардар, бројката на фанови особено во областа на општина Кисела Вода рапидно се зголемува (алелуја се свестија и сограѓаниве мои :)).
Не дека тоа ќе не спаси од пропаста ама чисто да се знае дека вардар и во најтешки мигови ќе биде клубот со најмногу фанови...

Ебење е графитов у Драчево.
Свршавам коа проаѓам од тамо xD

Да ја рашарам темава со два графити од нас...
34364_408937026379_12245646379_4191278_5924050_n.jpg

36419_408669536379_12245646379_4184824_5218030_n.jpg

Колку и да е слаб Вардар, бројката на фанови особено во областа на општина Кисела Вода рапидно се зголемува (алелуја се свестија и сограѓаниве мои :)).
Не дека тоа ќе не спаси од пропаста ама чисто да се знае дека вардар и во најтешки мигови ќе биде клубот со најмногу фанови...
Отсекогаш имало фанови на ВАРДАР кој и да прашам еее ја у мое време вардар...со такси коа идам по утакици абе нема таксист што сум го прашал а не ми кажал дека е за вардар...Само се прашувам кај се сите тие фанови сега кога му е најтешко на ВАРДАР?Знам дека не сакаат да гледаат слаб ВАРДАР ни јас несакам али нека доаѓаат да гледаат утакмици нека направат и они нешто а не дома да се дрка на партизан и ѕвезда....Иначе специјално сум бил до драчево за да го видам графитот и стварно е многу добар само на слика мн поголем делува...а тој у ново лисиче стар е...5-6 месеци....

Отсекогаш имало фанови на ВАРДАР кој и да прашам еее ја у мое време вардар...со такси коа идам по утакици абе нема таксист што сум го прашал а не ми кажал дека е за вардар...Само се прашувам кај се сите тие фанови сега кога му е најтешко на ВАРДАР?Знам дека не сакаат да гледаат слаб ВАРДАР ни јас несакам али нека доаѓаат да гледаат утакмици нека направат и они нешто а не дома да се дрка на партизан и ѕвезда....Иначе специјално сум бил до драчево за да го видам графитот и стварно е многу добар само на слика мн поголем делува...а тој у ново лисиче стар е...5-6 месеци....
Ејјј, ќути ова феномен е за таксистиве :pos: Увек кога се возам се некои фанови на Вардар се, а на утакмици не биле со децении. :)
Луѓето за жал сакаат јак Вардар. Нив не им е интересно да одат да навиваат туку сакаат и да погледнат нешто. Се сеќаваме колку публика имаше на првиот меч на вардар кога дојде Трифун. Епа треба да сватат дека тоа време нема да се врати се додека не се превземе нешто...
Инаку гледам на МТВ ова нашиве петлиња ваљда беа, некој трофеј имаа. Пошто не ја фатив емисијата од почеток дали знае некој дали се прваци на македонија или трофејот им беше од некој турнир???
И дали некој знае за кога е закажана прозивката сакам да ги посетам нашиве :)
Ахх, ми фалат Европските утакмици. Да се врати времето кога не идев ни на одмор само за да не пропуштам Европска утакмица на Вардар, ама нема :(
Никогаш нема за заборавам една случка од мечот со Анортозис. Кога заврши мечот прерипнавме на јужна накај Брацо. И еден од навивачите на вардар (обичен фан, не Комита), се дереше накај Брацо. Брацооо, кога бре ќе фрлиш пари бре, сакаме титула, сакаме да играат со срце, сакам да си го гледам славниот Вардар... и тогаш мислев дека ќе се смени нешто. И се смени, ама на полошо. До тогаш барем влегувавме во Европа а сега и таа е далеку :pop:
Сега да има Европска утакмица има да крца запад:) Нема да заборавам што славење удрив по мечот со Гент (1-0 со гол во 90-та минута). Го кренав Пржино во воздух тогаш :icon_mrgr

Ејјј, ќути ова феномен е за таксистиве :pos: Увек кога се возам се некои фанови на Вардар се, а на утакмици не биле со децении. :)
Луѓето за жал сакаат јак Вардар. Нив не им е интересно да одат да навиваат туку сакаат и да погледнат нешто. Се сеќаваме колку публика имаше на првиот меч на вардар кога дојде Трифун. Епа треба да сватат дека тоа време нема да се врати се додека не се превземе нешто...
Инаку гледам на МТВ ова нашиве петлиња ваљда беа, некој трофеј имаа. Пошто не ја фатив емисијата од почеток дали знае некој дали се прваци на македонија или трофејот им беше од некој турнир???
Ахх, ми фалат Европските утакмици. Да се врати времето кога не идев ни на одмор само за да не пропуштам Европска утакмица на Вардар, ама нема :(
Никогаш нема за заборавам една случка од мечот со Анортозис. Кога заврши мечот прерипнавме на јужна накај Брацо. И еден од навивачите на вардар (обичен фан, не Комита), се дереше накај Брацо. Брацооо, кога бре ќе фрлиш пари бре, сакаме титула, сакаме да играат со срце, сакам да си го гледам славниот Вардар... и тогаш мислев дека ќе се смени нешто. И се смени, ама на полошо. До тогаш барем влегувавме во Европа а сега и таа е далеку :pop:
Сега да има Европска утакмица има да крца запад:) Нема да заборавам што славење удрив по мечот со Гент (1-0 со гол во 90-та минута). Го кренав Пржино во воздух тогаш :icon_mrgr
За децата од Вардар(преска во емисија) освоиле 3 место на некој турнир во Белград!!Иначе преска читав во спорт уште 48 часа ке се знае што ке се прави со Вардар и со останативе клубови

Ај бе па и ти прекини со такви носталгии до срце ме боли....:icon_lol:И ти самиот пиша и јас пак морам да пишам...силен ВАРДАР нема да има ако седиме вака треба и обичните навивачи да се активираат малце...на моменти и ми фали брацо у пм....иначе 48 часа остануваат до крајот на мак фудбалот, 48 часа до крајот на постоењето на ФК ВАРДАР, 48 часа до крајот на постоењрто на најтрофејниот мак. клуб!
Ако не идеме на одмори дефинитивно тоа нема да биде заради утакмици на ФК ВАРДАР со некој европски клубови....
http://sport.com.mk/?ItemID=44F7813C0801E340B162707D8CAA3B75

Дефинитивно не знаат што значи да се одземе дел од твојот живот, дел од твоето срце.....:nerv::cry:

Ај бе па и ти прекини со такви носталгии до срце ме боли....:icon_lol:И ти самиот пиша и јас пак морам да пишам...силен ВАРДАР нема да има ако седиме вака треба и обичните навивачи да се активираат малце...на моменти и ми фали брацо у пм....иначе 48 часа остануваат до крајот на мак фудбалот, 48 часа до крајот на постоењето на ФК ВАРДАР, 48 часа до крајот на постоењрто на најтрофејниот мак. клуб!
Ако не идеме на одмори дефинитивно тоа нема да биде заради утакмици на ФК ВАРДАР со некој европски клубови....
http://sport.com.mk/?ItemID=44F7813C0801E340B162707D8CAA3B75

Дефинитивно не знаат што значи да се одземе дел од твојот живот, дел од твоето срце.....:nerv::cry:

Битно растураме на тркало на среќата :tv:

Брат ја моето си го кажав на нашиот форум, околу превземањето акции. Џабе ми е мене да протестирам кога сето тоа треба да биде подржано од водството. Додека они спијат ние можеме само да се сликаме....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom