Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A ti ja uplati, ako si ja pisal moze sifrata da kazes koj ke ja bara sea tamu :)

--- надополнето ---

a moze i da e istata 2676 :)

Дечки од мене за вечер пробајте ја Eindhoven - Agovv 2 @ 3.8 или посигурно според мене е Т22+ @ 3 - во Спортлајф се овие коефициенти. Утакмицата до сега изгледа како 3 за 3 па обавезно пробајте.
Од другите Aarau T12+ @ 2.1 , Norwich GG3+ @ 2.25.
Поздрав

Дечки од мене за вечер пробајте ја Eindhoven - Agovv 2 @ 3.8 или посигурно според мене е Т22+ @ 3 - во Спортлајф се овие коефициенти. Утакмицата до сега изгледа како 3 за 3 па обавезно пробајте.
Од другите Aarau T12+ @ 2.1 , Norwich GG3+ @ 2.25.
Поздрав

За Ајндховен не се слагам, другите се ок, посебно Арау....

Еве да не ме кара Бокица и јас да поставам некој тип :

Дјургарден 1 (хокеј);
Трисавулос 1;
Бостон 2;
Пенета ( да победи );
И може да се проба Хуракан 1 ;
Со среќа .........

Газиантеп 1
Норвич Т1
Херта ГГ

Овие може сингл да се пробаат посебно,2.00,1.90,1.75 се коефициентите!

Абе шо напраивте го бутнавте коефициентот на Трасивоулос :) Ај ништо на некое ливче и со 2 коеф. мора да се стави јбг.

грчкава ја фатив на 2.25 коефициент накај 2 саат , сега е 2.00 на бет365. ако не излезе , гориме понеделнички :)

Падова вечер 2.....2.6 коеф:smir: за инат ги играм последниве 4 кола на гости 2 сезонава ни еднаш немаат гостинска победа....

Double:

Odense - Lyngby 1 @ 1.50
Le Mans - Nimes 1 @ 1.65

SINGLE:

Aarau - Chiasso 1 @ 2.30

традицијата треба да продолже ,затава сигурна за денеска е ел национал-емелец за 1 2.50 коеф. а за секој случај ако некој сака мал но сигурен коеф нека ја игра 1Х ...1.34 у спорт лајф .поз

изгледа никој не ме прати ,но нема везе :helou: 2-0 за домакино . си излезе утакмицата :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom