Ке победи Израел, А ЗА САНТАНДЕР стаив 2 ама губи 3-1 :nesum:ajde deneska pak ke cekame da zavrsi rakometot za da vidime dali ke ispadne isto nema info ko vcera..... na izrael-crna gora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке победи Израел, А ЗА САНТАНДЕР стаив 2 ама губи 3-1 :nesum:ajde deneska pak ke cekame da zavrsi rakometot za da vidime dali ke ispadne isto nema info ko vcera..... na izrael-crna gora
ajde deneska pak ke cekame da zavrsi rakometot za da vidime dali ke ispadne isto nema info ko vcera..... na izrael-crna gora
6-0Баерн Минхен 1
малку мој тип .
ERMIS 3:1ermis-alki 1
real s-malaga 2ka
10/10
BRAVOS SO 1.6 KOEF SI JA POGODIL KAKO USPEA ?6-0
:smir:
ERMIS 3:1
MALAGA 0:2
GLEDATE SHO SE MESTENI I NEMOJ DA MI SE PREPRAVATE OTI OVDE JAS I USTE 3-4CA RAZBIRAME I SME VREDNI ZA SLEDEJNE !
--- надополнето ---
BRAVOS SO 1.6 KOEF SI JA POGODIL KAKO USPEA ?
DOJAVA TI BESHE
hahaha jas da ti se molam za utakmici auu mn jak be tiГЛУП ЧИТАШ ДЕКА + ТОА ИМАВ НАПИШАНО МАЛКУ МОЈ ТИП .ПАК КЕ МИС Е МОЛИШ ПО ПП ДА ТИ КАЖУВАМ УТАКМИЦИ .
hahaha jas da ti se molam za utakmici auu mn jak be ti
gledaj more kakvi infomarci imam jas za tvoite 1.5koef ce se molam za grev
i moram da kazam nekni za altch najjak besheee
Дојава :tv:Barca konechen 0-4
најак бев и најак сум ти и Ј.А ми се молите по ПП за местенки а тука ми се правите местачи не само мене туку и на други му го јадите нели види дека од 8 последни со далеку поголеми коефициенти ,1 промашив и тоа со 1,40 прими во 90 та минута .