Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе продолжите по ПП или бан од тема? Ваш избор.

Grodig - Altach 1-2

Мој предлог,не е "dojava"

Ханновер - Бајерн п.п. 1
Франкфурт - Кајзерслаутерн ГГ 3+
Минхенгладбах - Хофенхајм 2 3+
Арсенал - Сандерленд д.п. 1
Њукасл - Евертон п.п. ГГ
Јувентус - Милан п.п. 1
Атл. Мадрид - Виљареал ГГ 3+

All Boys San - Lorenzo 2-1 za ovaa mi kazaa demek bila mestena i site ostanati filmovi...taka da dobro e da znam dali nekoj cul neso

All Boys San - Lorenzo 2-1 za ovaa mi kazaa demek bila mestena i site ostanati filmovi...taka da dobro e da znam dali nekoj cul neso
Ова несомнено ке е матна утакмица.
Имаше демек дојава претходното коло кога Сан Лоренцо играше дома(поима немам против кој)дека демек била 1.Но мечот заврши 1:2.Овој меч ке биде тежок за типување ако можете избегнете го.
Инаку јас го типувам X2.

Еве нешто од мене за утре:

Тwente - NAC Breda - 1 @ 1.30

Твенте заостанува 3 бода зад ПСВ кој викендов гостува кај Excelsior. Твенте на претходниот натпревар загуби од АЗ Алкмар, a Бреда претходното коло конечно после 5 порази во низа успеа да победи со Ден Хаг. Дефинитивно Твенте има подобар тим од Бреда и за останување во трка за титулата мора да победи.

Bolton - Aston Villa - GG @ 1.75

Болтон е добар на домашен терен со скор 7-5-2 и голови 25-17. Астон Вила на последните 5 натпревари во ПЛ постигнуваше голови и примаше макар по 1 гол. Двата тима имаат одличен напад и очекувам и едните и другите да постигнат макар по еден гол. Исто така 7 од последните 10 меѓусебни средби од овие 2 тима завршиле GG - двата тима постигнале гол.

Man.City - Wigan - 1 @ 1.40

Натпреваров е чист кец. Ме мрзи да пишувам поопширна анализа, ќе кажам само дека Сити има многу подобар тим од Виган кој оваа сезона го чека тешка борба за опстанок и мислам дека Тевез, Балотели и компанија ќе ги растурат.

Leverkusen - Wolfsburg - 3+ @ 1.70

8 од нивните 10 последни средби завршиле со повеќе од 3 голови. Така очекувам да биде и утре. На Волфсбург му требаат бодови за што повеќе да се оддалечи од зоната за испаѓање, а Леверкузен за да се зацврсти на 2то место. Очекувам добар натпревар со многу голови. Може да се проба и GG3+.

Вкупен коефициент 5 ~ 5.5

За утре

Сити 1
Порто 1
Селтик 1
Барса 1

Имам само 1000 и толку ќе уплатам , инаку мислам дека може и на поголем влог

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom