Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
sturm-ried x
arsenal-birmingen 0-2
city-fulam 0-2
az-twente x
ergotelis-aek 2
frankfurt-stutgart 2.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
T1
Psg-Tolouse 1
Werder-Leverkuzen GG&3+
Roma-Parma 1
Psv-Ajax 1X
Palermo-Udinese 1X
Santander-Villareal X2

T2
At.Bilbao-Valencia X
Herkules-Getafe
Vise-Mons 2
Frankfurt-Stuttgard X2

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки добро би било денес да се изигра едно мрсно ливче со поголеми коефициенти каде имаат шанси да влезат:

Виљареал-2(две утакмици со ред губи,сега е време да победи мислам)
Марсеј-2(мора да се искористи добрата форма и дербито Лил-Лион каде може да се профитира тука во бодовната разлика)
Вест-Хем-1X(не ми се верува Ливерпул да победи на Аптон Парк и плус премногу мал коефициент(само2.10) му имаат стегнато на ливерпул што нема логика за нивниот квалитет)
Херкулес-1(дома се закон овие,против екипи како Гетафе секое коло лежерно си победуваат на домашен терен)
Штудгарт-2(овие дебилите мислам дека нема да испаднат од Бундес лигата и плус претходното коло изгубија од Леверкузен па сега не ми се верува да изгубат повторно од Ајнтрахт(освен како гркот Гејкас се здиви))..во најмала рака X...
Интер-2,0-2(овој натпревар дефинитивно е да се биде или не за Интер ако сака да остане во битка за титулата,бидејќи ирга со очајната Сампдорија и плус утре се ирга двомеќ помеѓу првите две екипи во табелата помеѓу Милан и Наполи каде сигурно еден (а можеби двата клуба) ќе останат со прстот вуста)..едноставно Интер мора да го искористи тоа,во најмала рака од нула до два гола!
ПСВ-Ајакс-1(ова некако ми е најсигурна,не знам зошто ама не ми се верува ПСВ пак да се изглупира како со Ден Хаг на домашен терен и да изгуби, плус дерби натпревар е па тука имаат играчите дополнитечен мотви пред своите да ги победат Ајакс..)

ова се мои анализи што не значи дека така ќе биде...јас ќе изиграм комбинирано нешто од овие..

П.С. Пазете на Селтик!

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
PALERMO - UDINESE 1
И јас исто типувам.

Аз Алкмар - Твенте 2 2.6

Аз Алкмар се без 2ца голмани и ке брани третиот голман. Исто така се без 3 стандардни играчи. Еден напаѓач и двајца одбранбени. Твенте во ЛЕ играа четвртокот и обезбедија пласман понатаму. Сега треба да победат и да очекуваат кикс на ПСВ за да бидат први на табелата. Единствен отсутен кај Твенте е Јанко кој е најдобриот напаѓач, но и без него се јаки.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
И јас исто типувам.

Аз Алкмар - Твенте 2 2.6

Аз Алкмар се без 2ца голмани и ке брани третиот голман. Исто така се без 3 стандардни играчи. Еден напаѓач и двајца одбранбени. Твенте во ЛЕ играа четвртокот и обезбедија пласман понатаму. Сега треба да победат и да очекуваат кикс на ПСВ за да бидат први на табелата. Единствен отсутен кај Твенте е Јанко кој е најдобриот напаѓач, но и без него се јаки.
Ке игра Јанко во првиот состав е.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Тикет 1
Манчестер Сити 1
Глазгов Ренџерс 1
Бетис 1

Тикет 2
Палермо 1
Твенте 2
Вердер 2+
Штутгарт 2+

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Ај денес 3 ливчиња да бие интересен денот.. :):)

Првото:
Билбао - Валенсија - 2-3
Палермо - Удинезе - 2-3
Нанси - Марсеј - 2-3
Вест Хем - Ливерпул - 2-3
Мадервел - Селтик - 2-3

Ова за 40 носи 900..

Второто:
Франкфурт - Штутгард - 1
ПСВ - Ајакс - 1
Сампдорија - Интер - 2
Лил - Лион - 1