Дечки добро би било денес да се изигра едно мрсно ливче со поголеми коефициенти каде имаат шанси да влезат:
Виљареал-2(две утакмици со ред губи,сега е време да победи мислам)
Марсеј-2(мора да се искористи добрата форма и дербито Лил-Лион каде може да се профитира тука во бодовната разлика)
Вест-Хем-1X(не ми се верува Ливерпул да победи на Аптон Парк и плус премногу мал коефициент(само2.10) му имаат стегнато на ливерпул што нема логика за нивниот квалитет)
Херкулес-1(дома се закон овие,против екипи како Гетафе секое коло лежерно си победуваат на домашен терен)
Штудгарт-2(овие дебилите мислам дека нема да испаднат од Бундес лигата и плус претходното коло изгубија од Леверкузен па сега не ми се верува да изгубат повторно од Ајнтрахт(освен како гркот Гејкас се здиви))..во најмала рака X...
Интер-2,0-2(овој натпревар дефинитивно е да се биде или не за Интер ако сака да остане во битка за титулата,бидејќи ирга со очајната Сампдорија и плус утре се ирга двомеќ помеѓу првите две екипи во табелата помеѓу Милан и Наполи каде сигурно еден (а можеби двата клуба) ќе останат со прстот вуста)..едноставно Интер мора да го искористи тоа,во најмала рака од нула до два гола!
ПСВ-Ајакс-1(ова некако ми е најсигурна,не знам зошто ама не ми се верува ПСВ пак да се изглупира како со Ден Хаг на домашен терен и да изгуби, плус дерби натпревар е па тука имаат играчите дополнитечен мотви пред своите да ги победат Ајакс..)
ова се мои анализи што не значи дека така ќе биде...јас ќе изиграм комбинирано нешто од овие..
П.С. Пазете на Селтик!