Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НИШТО!!!!!!!! 1.45
Закаснел си бе брат, тва беше накај 1-2 саато додекa не забележии грешката после одма га поправии :)
Јас га уплатих само за 1000 денара имаше ного уплата пред мене сакаах за 20000 ама не дадее сингл и таман да га уплатам со два тенисера пред мене уште 4-5 души га уплаќаа и га видее грешката... :)

Rennes - Lens 1
Espanyol - R.Sociedad 1
Juventus - Bologna 1

Мислам дека ова е добитното. :)

Ми ја кажаја демек сигурна била San Lorenzo - Racing Club - 1.
Газдата на една кладилница Битола му ја кажал на едно другарче.

benfica
porto
olimpijakos
flamengo
litex

vo sport life pravat negde 5 kof dobivka sigurna samo sto treba da se izigraat na pogolemi pari.... pozz

Од каде толку сигурност дека баерн ќе испадне 1 ? Зар толку ги потценивте Борусија, да беа толку слаби не верувам дека сега ќе беа прво место.

Да први се ама додека баерн минхен имаше 10 повредени и играше со 3 та постава .Има мал пад во играта на борусија дортмунд и затоа го сменија тренерот .
Мислам дека дома баерн ке казе кој е кој .

Да први се ама додека баерн минхен имаше 10 повредени и играше со 3 та постава .Има мал пад во играта на борусија дортмунд и затоа го сменија тренерот .
Мислам дека дома баерн ке казе кој е кој .

Кој го сменил тренерот ??

За денес
Шалке 1х
Рен 1х
Јувентус 1

2.1 во СПорт Лајф , ќе уплатам 1700

се мислма дека го сменија тренерот борусија дортмунд некој ако има прочитано добро ако не пак добро .Мој е тој тип што не значи дека така ке биде тоа е само мислење .
Сион 1

Само да прашам, може уште да се типува кој ќе помине натаму во ЛШ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom