Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koblenz - Kaiserslautern _ тип 2, коефициент 1,67
+
Efes Pilsen - Siena _ тип 1, коефициент 1.65
=
вкупен коефициент 2.75
сигурност: 99%

Inter-Cesena 1-1
Sampdoria-Udinese GG
AS Roma-Lazio GG
Deportivo La Coruna-Almeria 1
Kickers Offenbach-Nurnberg 2
Twente-Heracles 1

аталанта - мајами 1

причина за ова е дека бош нема да игра а за леброн не се знае али би требало да не игра...мајами без триото вејд,бош и леброн(особено овој) не се тоа тоа...имаат 3 последователни порази...каде што фалеше само леброн а вечерва би требало да фалат и леброн и бош, така да дека само онлајн во ова време може да се стаи најдобро е да ја почекате за да се види почетната петорка...ако фали леброн и бош треба да е чиста...а ако сте скептици изиграјте ја со хендикеп за аталанта мислам дава + 6.5

аталанта - мајами 93-89 коефициентот е 3.00!!! или 1.93 со хендикеп.

јас мислам дека од сеа вака треба да се ставаат типови,за да секој си одлучи според ова дали ќе ја игра или не...али мислам дека темава е готова, 3-2 2-1 колку волку ништо не праиме

Па со овие ракометите нема радост...ќе погодиш два хендикепи и третата на плеќи......Денес може да се проба(и ќе ја пробам) Франција-Германија 2(хендикеп) со 6 гола за Германија!

Седан и Метц незнам која може и двете Седан нема тепано 5 утакмици а горе е мислам ќе тепа денеска а Метц е многу доле а изгледа се појачани штом тепаа првата утакмица во овој дел 4-0.

Квск - 1
Јанг Бојс - 1
Интер - 1
Твенте - 1

Сите играат на Базел 2-1... :toe: и овие Јанг Бојс ми се сомнителни...

ако сака некој да ми помогне околу една "дојава" нека ми пише у приватна или ако ме има на скајп..... ќе чекам 20 минути....

Почна базел до 10та мин па пишаја Delayed. Сеа почна одново :D ја има прередено :)))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom