Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислев да те следам со поголема сума али ѓупците во спорт лајф не даваат сингл :@

ЕДИТ: и во АС Спорт нејќеа да ја пуштат сингл !

онлајн му е мајката.... нема да се замараш за услови, сингл, кладилници, ладно, жешко, касно е - затворени се...... и башка место 4% данок ќе плаќаш 2..... :)

ја станувам во 1:30 додека да се спремам палам пц и глеам балист постирал!
со трчање стигнав у кладилница :pos2:
сакав сингл ама пед*рине од спорт лајф не дадоа и ја сврзав со уште 3 утакмици...
БАЛИСТ СЕКОЈА ЧЕСТ ДРУЖЕ САМО ТАКА ДА ПРОДОЛЖИШ!

Е добро де, стајте тенис со по 1.01.. Надал и Федерер на пр. и терајте...

Туфекциев, може 2 од грција у Спорт Лајф...

онлајн му е мајката.... нема да се замараш за услови, сингл, кладилници, ладно, жешко, касно е - затворени се...... и башка место 4% данок ќе плаќаш 2..... :)

Тоа со 4% данок од наредна година мислам дека ќе се имплементира од 2012, во овој момент мислам дека у секоја кладилница се наплаќа 2% данок.

Браво Балиста, секоја чест за тебе брат. Вака си доаѓаат утакмиците поретко ама од добри извори кои 99,9% ќе излезат:smir:

сите шо уплативте после да напрајте едно честење на Балист . Секоја чест :helou:
едит : во случај :vozbud: израмнат .. тие што не уплатиле трчајте во спортлајф ја има livebet

сите шо уплативте после да напрајте едно честење на Балист . Секоја чест :helou:
едит : во случај :vozbud: израмнат .. тие што не уплатиле трчајте во спортлајф ја има livebet

Ако ништо друго секој може репутација да даде :)

јас си уплатих арсенал ,челзи,астон вила,евертон 1Х,и ливерпул .не го пратам БАЛИСТ па не интеесира секојпат ли е толку 100% успешен?кој го прате оддамна нека пише

нема да израмнат!а во случај некако да успеат да дадат гол патиките и шпринт до спорт лајф~!
иначе еве што уплатив
Астерас-Ерготелис 1
Арсенал-Манчестер С. 1
А.Билбао - Барса 2
Волверхемптон - Челзи 2
со 100 уплатени зеам 852

еве уште едно ама ова ми е понесигурно
Астерас-Ерготелис 1-1
Арсенал - Манчестер С. 1-1
Евертон - Тотенхем ГГ
Болтон - Виган 1
Астон Вила - Сандерленд Х

со 100 уплатени зеам 9934

Pobrzajte !

BURNLEY - SHEFFIELD UTD. 1 , 3+ .... 1.80 , 1.80

Pobrzajte !

RAITH - DUNERMLINE - 1 2.45

Ako mozete da go igrate preku Internet :

NHL..

Nashville - Columbus 1 2.10

Ne e sigurna , samo taka ! :D Probajte ja

Pobrzajte !

NOTTS COUNTY - HARTLEPOOL - 1 , 3+ .. 2.10 , 1.85

Pobrzajte !

ASTERAS T. - ERGOTELIS - 1 2.25

јас си уплатих арсенал ,челзи,астон вила,евертон 1Х,и ливерпул .не го пратам БАЛИСТ па не интеесира секојпат ли е толку 100% успешен?кој го прате оддамна нека пише

Еве провери ги мислам дека се доволно :)

Готово Астерас! :)) Јас ја знаев од некни утакмицава и уплатена ми е одтогаш. Мислев да не има блокирање :)

Иначе за сега....

O. Volos - Panionios - 1 @ 2,10 100%

ајде аирлија нека е!
сега е сигурна, ќе тепаат а не на 1-0 да се нервирам да не примат случајно гол!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom