Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
Комитките се од моја населба не ги чепкајте:wink:,сигурно збориме за истите по што тие оставија впечаток:toe:Иначе за натпреварот бројка од 250 души и добро се навиваше али цело второ ја отековме со новата песна ми здосади,добро што падна голот од пенал па пак ја пеев со душа

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
se ubavo ama edno ne mi e jasno kaj se lugeno sto bea so pelister sega nigde gi nema.jas pa si rekov konecno se vraka nesto vo vardar ama pak ostanavme se istite luge a onie sto dojdoa so pelister utakmicata verojatno ke dojdat povtorno dogodina
Искрено не ни требаат тие,не мислам некој да доаѓа на утакмица за да стои само измеѓу тие што навиваат,рушат атмосфера само и желба за навивање кај другите
Иначе топ навивање денеска,не очекував (после она мртвоно кортео).
У второ полувреме отупевме со тоа новата песна,скоро 40 минути ја пеевме,коа прекинавме баш земав телефонот да видам саат колку е,уште 5-6 минути имаше до крај на утакмицата. После тоа и грмеше градски коа викавме ЕДЕН Е ВАРДАР !! Голот кога го дадовме лудило беше на трибини.
Се на се одлично навивање !

п.с Кои беа дебилите шо у прво полувреме утнаа таа шансата ?:uvo:
Тогаш да дадеа гол ќе имавме шанса и да тепаме

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920
Искрено не ни требаат тие,не мислам некој да доаѓа на утакмица за да стои само измеѓу тие што навиваат,рушат атмосфера само и желба за навивање кај другите
У второ полувреме отупевме со тоа новата песна,скоро 40 минути ја пеевме,коа прекинавме баш земав телефонот да видам саат колку е,уште 5-6 минути имаше до крај на утакмицата. После тоа и грмеше градски коа викавме ЕДЕН Е ВАРДАР !! Голот кога го дадовме лудило беше на трибини.

И кога го дадовме голот пак почна да се пее новата песна:pos2:иако С****о прекинуваше али јас кај што бев со неколку дечки продолживме да ја пееме и се испеа до крај не требаше ни тој прекинот кога го напрајвме со НАпред ВАРДАР и еден е ВАРДАР али се на се одлично беше нели?:)А ти кире дај телефон од сите цури...хахахахах се шалам:helou:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
se ubavo ama edno ne mi e jasno kaj se lugeno sto bea so pelister sega nigde gi nema.jas pa si rekov konecno se vraka nesto vo vardar ama pak ostanavme se istite luge a onie sto dojdoa so pelister utakmicata verojatno ke dojdat povtorno dogodina

Ви чуе к.... за нив подобро да идете 200 душе што барем знаете дека ќе навиваа отколку 1 000 кој ќе се заебаваа...:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Искрено и не ни требаат такви фацки. Подобро да си ја држиме оваа бројка од 300 души со супер навивање, иако малку треба да се размисили да правиме и по некоја кореографија (не само на дерби мечевите), отколку да ми седат 800 души на трибина, и пола не пеат, пола тераат инат:tapp:

Како можеа само да ја утнат таа шанса во првиот дел :nesvest:Тоа напаѓачот какво тешко дрвесимо е :nerv: А и Положани беше еден од најслабите денеска. Да не го дадеше пеналот имаше да го колнам до крајот на животот :) Се надевам дека Кировски што побрзо ќе добие дозвола да игра, затоа што сме скоро без никаков напад :nesvest:

И кога го дадовме голот пак почна да се пее новата песна:pos2:иако С****о прекинуваше али јас кај што бев со неколку дечки продолживме да ја пееме и се испеа до крај не требаше ни тој прекинот кога го напрајвме со НАпред ВАРДАР и еден е ВАРДАР али се на се одлично беше нели?:)А ти кире дај телефон од сите цури...хахахахах се шалам:helou:
Не беа само од кај Кире бе, имаше доста и од Кисела Вода :)
Имаше едни две се закараа, и еднава кога и влепи шамар на другава, се држеше за образ цело второ полувреме :pos::pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
Пак ке идат комитките и на другата утакмица па еве ви причина што повеќе на трибина:toe:(викаат имало убави момци)иначе што се однесува до нас подобро 200 души кој пеат него 500 а пола да грицкаат семки:toe:Ајде полека кај и дае ке се издигнеме од дното:vozbud:Хоризонот изгуби пак денес

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Според мене во првите 20-25 минути бевте подобри и заслуживте водство,но сепак мора да признаете во продолжение ние бевме подобри и ја заслуживме победата,но сепак на крај дадовте гол од пенал,не коментирам дали беше или не бидејки не забележав баш накдобро,но за поништените голови за вториот особено незнам зашто го поништи.
Се на се просечна утакмица,за нас после овој нерешен резултат заврши првенството,мада и да победевме не се стигнуваше Ренова,а за вас многу важен бод во борбата за избегнувањр на баражот
И ви посакувам да го избегнете баражот.
Поздрав

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.951
Не ги чепкајте девојките од мое маало...
@Kire

Ако сакаш може да се натпреваруваме кој ке донесе повеќе Комитки :icon_lol:

ПС.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
Не ги чепкајте девојките од мое маало...
@Kire

Ако сакаш може да се натпреваруваме кој ке донесе повеќе Комитки :icon_lol:

ПС.
Они сами сакат да доаѓаат,само знам дека ке дојдат и на другата па сеа ке видиме колку ке бидат:toe:,денеска беа 4-5!! На сликава твоиве се 3 хехе

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Јаки се комитките од Кисела Вода...следна утакмица нека дојдат во поголем број:drk:

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.951
И моите беа повише само раштркани :wink:

Еве ви прво видео за загревање за тоа што следува утре

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.500
Поени од реакции
28.920
И моите беа повише само раштркани :wink:

Еве ви прво видео за загревање за тоа што следува утре

Супер е видеото и местото конечно да не сме низ цела трибина раштркани!

П.С.Топ се девојките од Кисела Вода али ја ви зборам за едни други доле седеа до тапанот после незнам кај отидоа да ти е мерак да навиваш:pos2:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Од следна утакмица ќе си се дотерам:back:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.457
Тие кај тапанот беа од моја населба,после отидоа нагоре негде.Ај ке дојдат другата утакмица пак не се секирајте

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Нема веќе смисла да ве ебеме, сите сте за ВАРДАР само не признавате, една желба имаш во срце врежана, длабоко во душа сакаш да си КОМИТА нананаана
Песна со ритамот од ''Додека ова срце чука''

Kajgana Shop

На врв Bottom