tufekciev
Барсa <3
- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 2.242
- Поени од реакции
- 802
Pa mi rekoa mestenka, pa neznam.. ke ja svrzam so Liverpool 2Колку си сигурен за Паок ??
Јас многу слабо играм грци (скоро ич) ги избегнувам
ne lupajte mnogu pari
Pa mi rekoa mestenka, pa neznam.. ke ja svrzam so Liverpool 2Колку си сигурен за Паок ??
Јас многу слабо играм грци (скоро ич) ги избегнувам
2-1, 3-0..... Ги погоди:pos2:не се залетувајте вечер за манчестер и фулам, да знаете нема да испаднат и двете!
манчестер ја мислам нерешена ќе е, а фулам ќе губи од ВБА!
местенка, не местенка ЛОГИЧКИ Е ПАОК ДА ПОБЕДИ. 2-2 јас ја типувамPa mi rekoa mestenka, pa neznam.. ke ja svrzam so Liverpool 2
ne lupajte mnogu pari
брат Х-2 или 2-2?и пази шо си рекол! :smir:местенка, не местенка ЛОГИЧКИ Е ПАОК ДА ПОБЕДИ. 2-2 јас ја типувам
мој тикет за утре, ако ова не испадне веќе не пишувам на темава и не играм спортска
арсенал 1Х
челзи Х2
паок Х2
астон вила 1х
Интер-Наполи гарант ќе биде ГГАрсенал-Ман Сити ке биде ГГ 100% и Тотенхем исто ГГ ама мозе и да тепа конецен резултат за Тотенхам е 1-2!!!
те пратам.... ај да видиме07:30 Welington - Melbourne V. 1-2 30.00
На BWIN што имате, уплаќајте ја !!!
ВЕРУВАЈТЕ !!!
Имаш сигурен извор ??07:30 Welington - Melbourne V. 1-2 30.00
ВЕРУВАЈТЕ !!!
Се кладиме дека нема да искочи,абе друже вакви утакмици ги знаат само 2-3 во цел свет! Неможеш ти да дознаеш и тоа утакмица од Австралија,100 посто сум сигурен дека нема да искочи бидејки вакви како тебе ги има колку сакаш!07:30 Welington - Melbourne V. 1-2 30.00
ВЕРУВАЈТЕ !!!
Детенце, те пратам ти гледаш од еден блогер Just Rewrite. Сега или е твој или е на некој твој близок, што досега нема погодено ниту еден прелаз. Гледам и исто ви е напишано,07:30 Welington - Melbourne V. 1-2 30.00
ВЕРУВАЈТЕ !!!