jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.159
- Поени од реакции
- 2.758
Ахххх Арсенал арсенал :kesa:Ја пуштив Арсенал 2-2 3+ за 500-че па да видиме :tv:
Ахххх Арсенал арсенал :kesa:Ја пуштив Арсенал 2-2 3+ за 500-че па да видиме :tv:
Moreirense ispadna od denes 2-1 samo,ovaa li ti bese mestenata ?imam edna 2-1 ama ne znam dali da ja spodelam so vas.
vie imate jaki vrski i nemate potreba od vakvi informacii
за секоја одложена утакмица во сите кладилници во македонија е исто:Вака сеа...
Фатив во Моцарт Челзи 1 Бангор 3+ Арсенал 3+ Бриж 1 Нот.Форест 1 и ТНС(ОДЛОЖЕНА)
Треба да чекам сеа...кои се правилава во Моцарт..не ги знам баш.
не е баш сегде исто. Во спортлајф се чека 72 сати, од времето на одложување на утакмицата-што значи нема врска дали завршувало колото и слични рабза секоја одложена утакмица во сите кладилници во македонија е исто:
доколку утакмицата не се одигра до крај на колото (до излегување на нов билтен) автоматски се смета за погодена со коефициент 1
доколу се одигра (ретко се случува) ти се важи исходот од утакмицата...
во твојот случај- отиди утре вечер, би требало да ти исплатат.
честитам за тикетот![]()
еј не знаев за у спортлајф....не е баш сегде исто. Во спортлајф се чека 72 сати, од времето на одложување на утакмицата-што значи нема врска дали завршувало колото и слични раб
за вечер Питсбург и Лејкерс 2-ки
А 72 сати = 3 дена т.е. исто како и во другите кладилници, едно коло трај 3 дена. Мислете малце.не е баш сегде исто. Во спортлајф се чека 72 сати, од времето на одложување на утакмицата-што значи нема врска дали завршувало колото и слични раб
за вечер Питсбург и Лејкерс 2-ки
да речеме уплаќам во четврток. Ми ја одлагаат утакмицата. Во спортлајф ќе чекам до недела и покрај тоа што четврток вечерта завршува колото. Во друга кладилница би ми исплатиле во петок....А 72 сати = 3 дена т.е. исто како и во другите кладилници, едно коло трај 3 дена. Мислете малце.![]()
не е баш сегде исто. Во спортлајф се чека 72 сати, од времето на одложување на утакмицата-што значи нема врска дали завршувало колото и слични раб
А ти да прочиташе поубавоА 72 сати = 3 дена т.е. исто како и во другите кладилници, едно коло трај 3 дена. Мислете малце.![]()
Апсолутно такада речеме уплаќам во четврток. Ми ја одлагаат утакмицата. Во спортлајф ќе чекам до недела и покрај тоа што четврток вечерта завршува колото. Во друга кладилница би ми исплатиле во петок....
мисли малце![]()
Ти си само куртон кој глуми фаца и сере цело време и на крај пишува оваа ја играв за 1000 марки итн. ДОСАДЕН СИ ВЕЌЕ САМО СЕРЕШ А ДОКАЗ УЏУМ:kesa:imam edna 2-1 ama ne znam dali da ja spodelam so vas.
vie imate jaki vrski i nemate potreba od vakvi informacii
igra opasno bratot veruvaj kolegi sme na fax jas barem go znam i nema sto da lazi samo deneska ne ispadna taa sto trebase da ispadne t.e lirse 2/1Ти си само куртон кој глуми фаца и сере цело време и на крај пишува оваа ја играв за 1000 марки итн. ДОСАДЕН СИ ВЕЌЕ САМО СЕРЕШ А ДОКАЗ УЏУМ:kesa: