- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Виде зошто? xDдобро зошто за реал е толку висок коефициентот за од 0-3 гола 1.8 ?![]()
Виде зошто? xDдобро зошто за реал е толку висок коефициентот за од 0-3 гола 1.8 ?![]()
А тоа со Шалке кај е???za 40 000 ja pustiv monaco 1
mi ja izvadoja svesta
utre ce go postiram livceto
subo mi dojde vo 93 ta golot
![]()
Како во пакет ќе дојдатА тоа со Шалке кај е???
па сподели ја странаба со цел форум мислам ако сакаш немораш поздравКакви типој најдов: Генчербирлиги-Анкарагучу Х (2.9), Келн-Дуизбург 2 (4.2), Лион-Оксер Х (3.7) и сите излегоа :kesa: а јас само турската ја уплатив и то во комбинација со други кои нормално ме заебаја :kesa:.
Со интерпукциски знаци слабо стоиш а?:smir:па сподели ја странаба со цел форум мислам ако сакаш немораш поздрав
заштоСо интерпукциски знаци слабо стоиш а?:smir:
Шо ми напраил мене чорбе вчера ти да знаеш..чорба ме напраи... Монако 1, Келн 1 , Бетис 1 ....едно пријателче седеше до меен додека читав ПП то од него..и ми вика ајде бетис за 200 ки да ја стаиме..и ја лупосавме и види шо излезе...може и лифчево да ви го сликам ама со недобитно може комотно гз да бришеме..ајде бе чорбе дека се лифчињата?
секој натпревар викаш така!![]()
хахаах го начекаа го наполнија .Виде зошто? xD
мора така иначе не може да веруваме ,стај се ти на наше место .mislam deka go slikav
ce gi postiram utre dvete livcina
gi podignav parite od salke.
1-0 / 4-4Пробајте за вечер хокеј Детроит-Ванкувер 1-Х
Pa kazi be prijatele kj gi najdzvish!?Какви типој најдов: Генчербирлиги-Анкарагучу Х (2.9), Келн-Дуизбург 2 (4.2), Лион-Оксер Х (3.7) и сите излегоа :kesa: а јас само турската ја уплатив и то во комбинација со други кои нормално ме заебаја :kesa:.