Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Или уште поубаво..
Real Madrid 2 9,00 ; 10.000 - 90.000:smir:

на хт ќе видиме што е како е! јас ја играв конечен за реал 3-1 или за севилја 0-2 па ќе видиме 1-2 2-1 нема да биде не ми се верува!

G

GucciMane

Гостин
на хт ќе видиме што е како е! јас ја играв конечен за реал 3-1 или за севилја 0-2 па ќе видиме 1-2 2-1 нема да биде не ми се верува!
Некако многу е потценета Севиља на утакмицава, мада се у лоша форма али мислам можат да изненадат па сеа ке видиме :tv:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Некако многу е потценета Севиља на утакмицава, мада се у лоша форма али мислам можат да изненадат па сеа ке видиме :tv:

види меѓусебни а особено во последните 2 год види им ги резултатите идентични се ...класика е 3за3 само дали ќе тепа севилја сеа или следната??? иначе реал не играат нешто посебно! барем не до сеа!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
tia kavani gi pikna i vo evropa liga vo 90 + i sega gi vade

--- надополнето ---

hahaha drugar si ja pogodil edna i pocna da se falis.I jas se falam ama ne kolku tebe ,ako si ja uplatil pokazi livce da vidime .Jas do krajot na ovaa godina igraam na malku pari od 1000 do 2000 mi trebaat posle nova godina da vidis kako se faka 200 koeficient i poveke .

--- надополнето ---

fala mnogu !!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

fala mnogu !!!!!!!!!!!!
Ништо братче нема проблем ...кажи ми само ,ја изигра ли?
Друг некој..?
Или не ви личеше убаво...хД
у 92 минута автогол си дава од маритимо играч...славје :smir:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Ништо братче нема проблем ...кажи ми само ,ја изигра ли?
Друг некој..?
Или не ви личеше убаво...хД
у 92 минута автогол си дава од маритимо играч...славје :smir:
јас не дека ко од очај ми беше ставена :))

--- надополнето ---

Марсеј 1 ми ја кажа истиот како гетафе, али јас не ја играм!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Нема :) и немаше да биде волку хепи, Негредо на немаше 2 леви нозе :smir:
Не ја уплатив нема потреба да лажам и да се фалам да глумам мангуп:wink:
Постот беше наменет за тебе:tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Па и нема логика да ризикуваш 10.000 за да земеш 2.000:smir:
и да, честито победа..
Не е ризик тоа, веруј ми, само сигурна добивка:smir:
Фала за Честитки:pipi:

П.С. Имав уплата подамна 10.000 на 1,35:toe:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
богами тоа убаво ви кажа не е ризик, повеќе е како формалност и потполно го разбирам! само како навијач на реал не го разбирам зашто на оваа ставил толку пари, коа си прават дубари они али тоа е, многу мутна утакмица, едвај едвај искочи.

иначе друже јас планирам да ризикувам од 2000-5000е на барса иде даље и тоа како навијач на арсенал, дека 1.3 за барса иде даље е поклон! арсенал у финале неможеше да ги тепа коа беа најјаки а барса ништо нарочито а камоли сеа, а ако отиде клиши зимски во реал! паааа поклончиња, поклончиња....

така да ова не е ризик, ризик е да стаиш 10 000 на 4 коеф, мада тоа би му дошло појше како алчност!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако некој те послушал,останал без место за живеење.Ќе треба сега дома да го прибереш:) Ама да не остана и ти на улица?
не знам за вас ама на бетадриа беше 4.5 хендикепо..па како и да е:smir:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
богами тоа убаво ви кажа не е ризик, повеќе е како формалност и потполно го разбирам! само како навијач на реал не го разбирам зашто на оваа ставил толку пари, коа си прават дубари они али тоа е, многу мутна утакмица, едвај едвај искочи.

иначе друже јас планирам да ризикувам од 2000-5000е на барса иде даље и тоа како навијач на арсенал, дека 1.3 за барса иде даље е поклон! арсенал у финале неможеше да ги тепа коа беа најјаки а барса ништо нарочито а камоли сеа, а ако отиде клиши зимски во реал! паааа поклончиња, поклончиња....

така да ова не е ризик, ризик е да стаиш 10 000 на 4 коеф, мада тоа би му дошло појше како алчност!
Немој бе брат, не будали се, не ќе знаеш дали да си радуваш или не, кога Фабрегас ќе им го пикнит немиен во 90'+ за пласман понатаму. :D

Инаку овај месец неможам да фатам четири утакмици по 1.40коефицент. :toe: Ко ќе не сака и не сака...

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Немој бе брат, не будали се, не ќе знаеш дали да си радуваш или не, кога Фабрегас ќе им го пикнит немиен во 90'+ за пласман понатаму. :D

Инаку овај месец неможам да фатам четири утакмици по 1.40коефицент. :toe: Ко ќе не сака и не сака...
каков фабрегас бе! уште летово му облекоа дрес на барса, не отиде летово заради договори и слично и да падне прашината и вревата околу тоа, и сеа на лето ќе си го земат милијарда посто, исто ко со анри што беше, не гледаш дека лошо игра цеск, без мотив без ништо, неможе арсенал да им стигне до гол на барса бе, ги гледам секое коло, многу ги сакам али реален да бидам нема капацитет за барса, се мачат со слаби екипи, играат поединци не се тим како порано! ако клиши отиде во реал уште зимово, барса е 100%,башка арсенал игра фудбал ко барса, само не на истата висина како нив, незнае арсенал да се затвори ко интер и да чека шанси! ќе играат отворен фудбал и според мене ќе си го јадат и на емирати и на камп...како навијач на арсенал го кажувам ова, ме фаќа нервоза дека се толку неконкуренти ама барем сум реален.

Manchester C - everton gg3+

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom