0-2 За Зенит што праиме сеa?АКО ИСПАДНИ АРИС ,играјте АЕК Х во Х
АМА само ако ИСПАДНИ АРИС во никој друг случај
Море ти се чита? Пишува ако ИСПАДНИ арис со поголеми букви од глата твоја. Арис не испадна... мисли малце пред да пишиш.0-2 За Зенит што праиме сеa?![]()
Море ти се чита? Пишува ако ИСПАДНИ арис со поголеми букви од глата твоја. Арис не испадна... мисли малце пред да пишиш.
абе друже чим пишуваш онака дека не си 100% сигурен пиши така ми прднало :smir:DOJAVA
AEK : ZENIT 1-X
ama ne 100% onaka so 100ce za 1200
Испадне,може да биде:aхахахахха, абе не го разбираш ти бе, он мислеше дека ако испадне 1 арис демек оваа е x-x, јас така го разбрав али и така не е ахахаххахахахаха
иначе реков јас многу е 3јца грци понатаму да идат!!!
Како бе ја играте Јувентус 1 во последно коло,кога веќе се испаднати и тоа со Манчестер Сити...?Плачеше за 0-2 гола оваа...абе друже чим пишуваш онака дека не си 100% сигурен пиши така ми прднало :smir:
а не ДОЈАВА!се знае шо е дојава а не ова
туку фати ли некој вечер?
мене јувентус ме заеба![]()
Тепаа Tours 2:3Treviso - tours znae nekoj kako zavrsi ovaa? liga sampioni vo odbojka mazi???
Што не го спомна ова и прееска. Штом Арис се пласираше, значи АЕК мораше да изгуби од Зенит за да не се пласира.абе муабетот беше ако испадни арис а не 1 да е
и ова што го пишав горе ми беше дојава АМА ВИСТИНСКА ДОЈАВА
затоа што грциве НЕСМЕЕЛЕ ДА ИМААТ 3 екипи кои ќе одат натаму
и доколку арис испаднеше оваа 100% ќе завршеше х во х и тоа 0-0 точен резултат!
али арис помина па аек го акнаја то е то ...се очекуваше арис да испадни поради реномето на аек и квалитетот кој го поседува