Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Dinamo ZG - PAOK 1,
Efes Pilsen - Panathinaikos 1
Seongnam - Inter -2
Philadelphia 76ers -L. A. Clippers 1

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
еве за вечер од лига европа
Brugge - Villareal 1 (на виљареал сигурен им е пласманот па така да сигурно нема да се замараат за да победат, а и плус на гости играат)
Dinamo Z.- PAOK 1-1 (динамо игра дома, плус паок нема да има навивачи на натпреварот)
Dinamo Kyev - Sheriff X (на динамо сигурен им е пласманот па така да нема што многу да се замараат, а и плус ептен ќе биде срам ако изгубат дома од шериф па така да нерешена ќе е)
AZ - Bate Borisov X ( исто како кај динамо киев и на овие им е сигрен пласманот па така да нема што да се замараат)
Lousanne - Palermo 1 (и двеве екипи сигурно не идат понатаму па така да сигурно е или местена или двата тима тиња ќе играат, ја мислам кец зошто палермо нормално нема да се замараат чим не идат понатаму а и плус на гости играат, не е чудо да испадне 2у1)
Sevilla - Dortmund 2-2 (и на двеве екипи им е неизвесен патот до следната фаза па така да ќе играат со најјаки состави, ја мислам дека ќе испадне 2-2 зошто германциве како прво газат во последно време а и плус сигурно на почеток ќе нападнат поише и ќе дадат гол и ќе се бранат до крај)
Karpaty - PSG 1 (нема што да се замараат французиве и онака идат понатаму)

дајте да составиме едно форумџиско тикетче за вечер...
и пишувајте за утакмиците зошто мислите така а не онака како ви прднало само 1 или 2 да пишете...
1.виљареал е чиста 2ка за денеска ,тоа што се пласирани е ОК ама со победа остануваат на прво место!
2.не играј според тоа пласирани се па сеа Ку* ги боли и ќе губат.....

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Tикет 1:
Еxcelsior-NAC Breda 2
Dynamo Kiev-Scheriff 1
Karpaty-PSG 2
Bnei Yehuda Tel Aviv-Hapoel Tel Aviv 2
Seongham-Inter 2