Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Дали наплаќаат за GPS?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
question:
дали цената од 190евра е коректна за гланц нов Samsung Galaxy Next со 3години гаранција? ко шо разбрав, у Мк го нема уште..
( збориме само за телефонот, без картичка )

--- надополнето ---

Некој? И дали вреди Sony Ericsson Xperia X1 околу 4000 на старо?
dude, LG KU990 одма го тргај! :)
имав ја, среќа шо ми отиде :baeh: ..
телефонот е крш, модел од 2007 ..
5 мегапиксели камера, ама како да имаш ...2? блиц, срање!
тач скрин, солиден ..
батерија, ден два ..некад и само ден! :)

got the point?

--- надополнето ---

И уште едно прашање. Како да ја проверам пост-пејд сметката на т-мобиле
напрај си сметка на т-мобајл ( незнам дали дозволуваат линкови, види во спојлер ти прикачив линк )

и имаш по 5 пораки секој ден,бесплатни на т-мобајл, од оваа страна! :)
пс: ти пишува и сметка, не само за овој месец, туку и за 2-3 предходни!

Член од
5 февруари 2010
Мислења
93
Поени од реакции
6
Samsung Galaxy Next од тоа што открив на нет е Samsung Galaxy S5570 или како што се продава кај нас SAMSUNG GALAXY MINI S5570 во T-mobile припејд е 9 990 ден.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
^фала ..да го порачав, ќе ми земеле екстра 40евра! :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Не се наплаќа за GPS. Исто и за компас не се наплаќа.
Од Т-мобиле ми рекоа дека се наплаќа бидејќи првин мобилниот бара поврзување со сателит (преку интернет) а тоа се наплаќа

Член од
5 февруари 2010
Мислења
93
Поени од реакции
6
Тоа е за A-GPS, assisted GPS. Ако ја исклучиш таа опција не се наплаќа.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Дали некој може да ми даде одговор во врска со следното прашање, а притоа да има некое разумно образложение доколку одговорот е негативен :)
“Дали може да се префрли постпејд број во припејд,(бидејки припејд во поспејд може), а доколку одговорот е не ќе ве молам за разумно образложение?“
Е ова беше прашањето се обратив за одговор кај операториве а они ми одговорија дека неможе без никакво образложение...

Член од
5 февруари 2010
Мислења
93
Поени од реакции
6
Веројатно затоа што имаш потпишано договор со операторот, а за да се префрлиш на припејд ќе треба да го раскинеш договорот, и операторот ќе бара да му плаќаш пенали за предвремено прекинување на договор, што ќе ти дојде како да им плаќаш претплата.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
"Дали може да се префрли постпејд број во припејд"...
да! зависи сеа само, дали си на т-мобајл? ако си, кога ќе ти истече предвидениот договор ( 2 години, или 1 година ) после наместо да го продужиш, кажуваш дека сакаш да го купиш бројот, како при-пејд ..мислам дека кошташе 600-700 денари ..доколку си на друг оператор, ај хев ноу ајдиа .. :)

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
да! зависи сеа само, дали си на т-мобајл? ако си, кога ќе ти истече предвидениот договор ( 2 години, или 1 година ) после наместо да го продужиш, кажуваш дека сакаш да го купиш бројот, како при-пејд ..мислам дека кошташе 600-700 денари ..доколку си на друг оператор, ај хев ноу ајдиа .. :)
јас ги контактирав т-мобајл и ми одговорија дека не дозволувале таква промена без никакво образложение...

Член од
5 февруари 2010
Мислења
93
Поени од реакции
6
Тие од подршка не се секогаш баш најуслужливи, а нити знаат се. Јас три пати се имам јавено да прашам за телефон дали го имаат во салон, три пати ми одговорија, последниот пат ми викаат неможеме да ти одговориме од тука :)

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
јас ги контактирав т-мобајл и ми одговорија дека не дозволувале таква промена без никакво образложение...
кој ги шиша нив :) иди директно у салон, да видиш ..знам стариве мои така направија :)

Kajgana Shop

На врв Bottom