Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
@ mr-komplex: Нова батерија зимај, или носи на сервис.

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
имам samsung g600 и повеќето игри се trial, ми бара некакви кодови. каде можам да ги најдам тие кодови?

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Вака имам Сони ериксон W595i и ми треба некоја програма за отварање на пдф фајлови.Ај ако има некој случајно или знае кај има да ми ја прати.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ај малце да ме оправете!:smir:

Кој телефон да го земам од следниве три:

SONYERICSSON T715

SAMSUNG GT-S5230

SONYERICSSON W595I

Иначе телефонот е за женско, така да женски раце ке го користат!:kesa:sram

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ај малце да ме оправете!:smir:

Кој телефон да го земам од следниве три:

SONYERICSSON T715

SAMSUNG GT-S5230

SONYERICSSON W595I

Иначе телефонот е за женско, така да женски раце ке го користат!:kesa:sram
Самсунгот ... ако нејќеш тач па земи си го T715, а овој W595I е катастрофа :vozbud:

Член од
4 март 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Да не знае некој како може да се добие број на кој цената на повикот е на пример 45 денари т.е цената не е по нормална тарифа. Фала однапред

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Самсунгот ... ако нејќеш тач па земи си го T715, а овој W595I е катастрофа :vozbud:

За самсунгот, ми кажаа дека тачот бил спор ко дедо во кал:toe: , Т715-ката ја гледав на Јутуб и некако ми изгледа добар, ама како да не е за женско или така ми се гледа, додека за 595-ката досега немам никакво мислење освен парите:kesa:.
Јас сум на на Релах 1000 фамилија и цените им се :
Самсунгот е 3450
Т715 е 2990
Ве595 е 2450

Доколку си ги чачнал со рака очекувам поопширно мислење ако може, зашо битен ми е подарокот, па за да не ја утнам.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
За самсунгот, ми кажаа дека тачот бил спор ко дедо во кал:toe: , Т715-ката ја гледав на Јутуб и некако ми изгледа добар, ама како да не е за женско или така ми се гледа, додека за 595-ката досега немам никакво мислење освен парите:kesa:.
Јас сум на на Релах 1000 фамилија и цените им се :
Самсунгот е 3450
Т715 е 2990
Ве595 е 2450

Доколку си ги чачнал со рака очекувам поопширно мислење ако може, зашо битен ми е подарокот, па за да не ја утнам.
Е не сум ги чепкал овие модели не ме ни интересирале :smir: ... а тоа дали е спор самсунгот да прашаш некој што го користел или нека пише некој тука. 595 е агли шит

бтв уште некој модел не ти доаѓа во предвид ?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
бтв уште некој модел не ти доаѓа во предвид ?
Предложи, некој женски до кај 3500 макс 4000 на Релакс 1000 Фамилија!
Секако ако не ти е тешко.:smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Предложи, некој женски до кај 3500 макс 4000 на Релакс 1000 Фамилија!
Секако ако не ти е тешко.:smir:
Епа до таа цена нема ништо добро ... едино ми фати око T-MOBILE PULSE ама 5,990 е :P и NOKIA 5630 XPRESS MUSIC (не дека е женски ама има одлични функции) за 4,990 ... а овој SAMSUNG GT-S3650 незнам каков е најубаво да се види на лице место 2,990

Член од
12 ноември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
6
Абе имам еден проблем со Nokia 6230i, всушност се работи со SIM картичката, а тоа е дека телефонот работи супер со сите картички освен со една. А SIM картичката работи на сите телефони освен на овој горенаведениот. Го однесов на мајстор и ми зеде 400 денари, бидејки имало нешто изгорено некое кристалче за картичката, а всушност телефонот остана ист и понатаму. Значи сите картички коишто ги пробав на телефонот беа на Т-Мобиле, а инаку работи и со сите останати, значи не е кодиран. Мој заклучок е дека телефонот и картичката не се мирисаат добро :toe:. Ако може некој нешто нека помага бидејки ми треба телефонот. Благодарам однапред...... ПоЗЗ :salut:

.....595 е агли шит

Пред една недела го зедов W595i, и телефонот е супер барем за мене му фали само WiFi, инаку се е топ а тоа што ти велиш дека е агли шит нема везе подобро Sony Ericsson отколку Samsung. А и онака тоа Samsung-от е цигла така да то е то :wink:. Ама штом е за женско, сите знаеме дека саакаат на допир така да Samsung-ot pobeduva.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Епа до таа цена нема ништо добро ... едино ми фати око T-MOBILE PULSE ама 5,990 е :P и NOKIA 5630 XPRESS MUSIC (не дека е женски ама има одлични функции) за 4,990 ... а овој SAMSUNG GT-S3650 незнам каков е најубаво да се види на лице место 2,990
Денеска треба да одам да ги проверам во ONE зашо само таму уклучуваат телефони за да може да ги провериш а башка иам познат таму.

Абе имам еден проблем со Nokia 6230i, всушност се работи со SIM картичката, а тоа е дека телефонот работи супер со сите картички освен со една. А SIM картичката работи на сите телефони освен на овој горенаведениот. Го однесов на мајстор и ми зеде 400 денари, бидејки имало нешто изгорено некое кристалче за картичката, а всушност телефонот остана ист и понатаму. Значи сите картички коишто ги пробав на телефонот беа на Т-Мобиле, а инаку работи и со сите останати, значи не е кодиран. Мој заклучок е дека телефонот и картичката не се мирисаат добро :toe:. Ако може некој нешто нека помага бидејки ми треба телефонот. Благодарам однапред...... ПоЗЗ :salut:

.....595 е агли шит

Пред една недела го зедов W595i, и телефонот е супер барем за мене му фали само WiFi, инаку се е топ а тоа што ти велиш дека е агли шит нема везе подобро Sony Ericsson отколку Samsung. А и онака тоа Samsung-от е цигла така да то е то :wink:. Ама штом е за женско, сите знаеме дека саакаат на допир така да Samsung-ot pobeduva.

Зашо цигла не си ми јасен?:toe:

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Овој SAMSUNG GT-S3650 што го спомнавте во никој случај .. телефонот ептен е ко играчка а и плус во т мобајл го има со жолта маска, и ептен е грд на изглед.. Од тие 3 погоре што ги напиша за женско мислам дека најмногу ке одговара самсунгот.. тоа за брзината што ти збореле незнам, досега само еднаш го имам чепкано телефончето беше супер,т715ката тапа е, Ве595-ката некако многу слабо осветлување има екранот.. а и на поклонет коњ заби не му се гледаат така да Самсунгот најдобар избор според мене.. :smir:

Член од
12 ноември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
6
Овој SAMSUNG GT-S3650 што го спомнавте во никој случај .. телефонот ептен е ко играчка а и плус во т мобајл го има со жолта маска, и ептен е грд на изглед.. Од тие 3 погоре што ги напиша за женско мислам дека најмногу ке одговара самсунгот.. тоа за брзината што ти збореле незнам, досега само еднаш го имам чепкано телефончето беше супер,т715ката тапа е, Ве595-ката некако многу слабо осветлување има екранот.. а и на поклонет коњ заби не му се гледаат така да Самсунгот најдобар избор според мене.. :smir:

Не да го фалам W595 затоа што го имам меѓутоа ова што го кажа другарче за слабо осветлување на екранот нема веза или па ти до толку разбираш од подесување на контрасти и светлина, се надевам дека видот добро те служи.:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom