Да не ни се случи повторно Илир Сеља(к)
Niso cudno tuku aj da vidime so kako iskreno se nadevam na pobeda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не ни се случи повторно Илир Сеља(к)
od sto kompleks be? od vas? koga teteks igrase 1 yu liga vie bevte samo prosecen tretoligas i ti si nasol da mrsis muda. ako gledas taka tetovo ima mnogu pogolema fudbalska tradicija od vas. najstariot klub, ljuboten, yugoslovenski prvoligas, nesto vie nikogas ste go nemale i nema da go imate, a imate namesteni tituli i grobar za idol (hari), i ti ke kazuvas za kompleksi?:pos2:Провокација од еден непрошетан неписмеко кој плука по едно свето и славно име од македонската историја т. е. Прилеп.Па зарем Тетовчанец че го оспорува Прилеп за некаква градска и фудбалска традиција???Госпо нека ти е на помош!!!Ти си типичен пример за селанец искурназен кој штотуку влегол во прва лига, врејџа и треси глупости по форуми!!!
![]()
tituli? nemase ni 1liga da igraat sega, a nemase ni da postojat, zatoa deneska vardar so 3 boda od prilep, teteks so 3 od avtokomandaако не им е гробарот хари немаше ни тие титули да ги земат што ги имаат сега 2титули
od sto kompleks be? od vas? koga teteks igrase 1 yu liga vie bevte samo prosecen tretoligas i ti si nasol da mrsis muda. ako gledas taka tetovo ima mnogu pogolema fudbalska tradicija od vas. najstariot klub, ljuboten, yugoslovenski prvoligas, nesto vie nikogas ste go nemale i nema da go imate, a imate namesteni tituli i grobar za idol (hari), i ti ke kazuvas za kompleksi?
da de da, na visoko mestacko nivo ste bile i ste. mislis deka samo tuku taka slucajno se vleguvalo u 1 yu liga? kako sega sto vleguvaat ekipi kako renova i milano? ne be majmunce, greska si, i ja znam deka si ti ljubomoren na istorijata na teteks i na tetovskiot fudbal, ama za sezona ili dve ke moras da se zadovolis so vtoroligaski fudbal na 11 oktomvri, zos tvojata pobeda nema da postoi.Нивто на кое шо била и е Победа од нејзиното формирајне до денес во 99% е далекуповисоко од она на Тетекс.За споредба во никој случан не можи да се земи селективно една или три сезони.Помирисе оти че умриш од љубомора!За се нема потреба да се дискутира.
Нивто на кое шо била и е Победа од нејзиното формирајне до денес во 99% е далекуповисоко од она на Тетекс.За споредба во никој случан не можи да се земи селективно една или три сезони.Помирисе оти че умриш од љубомора!За се нема потреба да се дискутира.
za vreme na jugoslavija imalo po nad 10 000 na stariot stadion koj e so kapacitet od ne pojke od 3 000. imam i zapisnici od utakmicite od togas.Tи треба да се помириш со тоа дека имате 2 титули земени скроз наместени и до когај ќе живите на стара слава гледам ставате слики од мајмуни од пред кузнае колку години сте играле со парма големи јајца тетекс и играл со звезда(европски и светски шампион)партизан,динамо...имало по 5000 публика па и сеа тетекс има просек 2500-3000 публика што според тоа колку македонци има у тетово и тоа е мн да не зборим колку имало пред 15-20 год.
на све е љубоморен ама највише на нас војводете што се собирамо на свака утакмица и да врне и да паѓа снегda de da, na visoko mestacko nivo ste bile i ste. mislis deka samo tuku taka slucajno se vleguvalo u 1 yu liga? kako sega sto vleguvaat ekipi kako renova i milano? ne be majmunce, greska si, i ja znam deka si ti ljubomoren na istorijata na teteks i na tetovskiot fudbal, ama za sezona ili dve ke moras da se zadovolis so vtoroligaski fudbal na 11 oktomvri, zos tvojata pobeda nema da postoi.
Ајде у второ ќе се стегнете и ќе им пикнете уште некој гол :helou:Бочко мајсторе
1:0 Несторовски
1:1 ступиќ:back: