Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
3GP converter

Mislev nikogash nema da baram vakva usluga zatoa shto mobilniot go smetav samo kako sredtstvo za komunikacija i tolku.Ama...Sega mi treba nekoj dobar 3gp converter zatoa shto so ovoj shto go imam nishto ne pravam.Se raboti za sony ericsson,a converteron shto ne mi vrshi rabota 0,34(multi12)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.483
Поени од реакции
2
Едноставно прашанје..Побрзо ли се троши батеријата ако се уклучени блутут и инфра

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Едноставно да.
Кога стои само вклучен (не праќаш/примаш) инфрередот ја троши батеријата на големо.
Со вклучен блутут не се гледа некоја голема разлика во траењето на батеријата доколку не праќаш или примаш нешто или ако ти е поврзан со headset.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Едноставно да.
Кога стои само вклучен (не праќаш/примаш) инфрередот ја троши батеријата на големо.
Со вклучен блутут не се гледа некоја голема разлика во траењето на батеријата доколку не праќаш или примаш нешто или ако ти е поврзан со headset.
од искуство - се троши многу побрзо дури и до 40%. Инфрередот има опција после 2 минути неактивност сам да се исклучи, кај сониериксоните имаат опција блутутот после 10 минути неактивност сам да се исклучи - на некој од таа компанија му текнало дека повеќе се троши батеријата.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
А да ми каже некој како да ставам теми на моторола V3i?

А некој стварно да ми каже како се стават теми во моторола V3i?м?Или барем да ми кажете дека не знаете барем да си барам чаре.

И така.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ај некој нема ми каже зашто некогаш мобилниот не сака да ми се полни и кога ќе го извадам кабелот од штекер се појавува “чарџинг“??

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ај некој нема ми каже зашто некогаш мобилниот не сака да ми се полни и кога ќе го извадам кабелот од штекер се појавува “чарџинг“??
што мобилен? проба со друг полњач?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Некро, имам Самсунг SGH D900, брат ми го користеше....пред два дена му паднал од џеб и од тогаш е „мртов“ телефонов...Дијагноза што му е отприлика или да ти го донесам во дуќан? Да знам колку ќе ме кошта поправка....дали вреди...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
вака пред да ми го донесеш во дуќан убаво прегледај дали му е скршен екранот, значи дали има некоја цртичка или љиљакова течност. Доколку има фрли го уште во моментот додека го читаш ова оти екрано кошта 90 евра. Доколку нема помини, ама ај претходно тури го на пуњач и види дали ке трепка/светка/полни?

поз.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Фак! Напукнат е екранот...внатре...Нема лиљаково ама се гледаат ситни реси во внатрешноста! Пу јаз`к! :)

90 евра а? :|

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
help!! imam sony ericsson w800i i ne mozam preku usb da prefrlam nisto.koga ke go uklucam kabelot vo tel.,kompjuterot ne mi go cita voopsto tel. tuku samo mi se polni baterijata .do sto e problemot?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
help!! imam sony ericsson w800i i ne mozam preku usb da prefrlam nisto.koga ke go uklucam kabelot vo tel.,kompjuterot ne mi go cita voopsto tel. tuku samo mi se polni baterijata .do sto e problemot?
  1. исчисти го конекторот, доле кај што ти е за полнење, слушалки, конекција со дата кабел.
  2. провери ги чешлињата на кабелот, да не се оштетени.
  3. смени усб порта
  4. ре-инсталирај го од поново писи суитот.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
што мобилен? проба со друг полњач?
Нокиа 6111.
Некогаш губи контакт и морам да го подвиткам кабелот,некогаш од одма се полни,а некогаш воопшто не реагира...
Не сум пробала со друг полњач,ама не верувам дека е до него,туку нешто до телефонот зашто се случило и да ми се изгаси ако ми е подолго време уклучен блутут.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Нокиа 6111.
Некогаш губи контакт и морам да го подвиткам кабелот,некогаш од одма се полни,а некогаш воопшто не реагира...
Не сум пробала со друг полњач,ама не верувам дека е до него,туку нешто до телефонот зашто се случило и да ми се изгаси ако ми е подолго време уклучен блутут.
во секој случај пробај со друг полњач. Оти премногу им се тенки пинчињата и скоро е невидливо со голо око да приметиш дека е извиткано и понекад да фаќа понекад да не фаќа оти ако е искршен конекторот мислам дека воопшто не би полнело али посигурно ти е да пробаш со друг полњач - по можност оригинален.

а тоа што ти исклучува кога е подолго време на блутут - е друга приказна :)

Kajgana Shop

На врв Bottom