Ти си гарант од оние навивачи кои што место да дојдат на Вардар - Силекс се одлучуваат да го проследат во топло дома мечот Арсенал - Виган. Не сум член на навивачката група Комити ама морам да кажам дека тоа што го направија за овие неколку месеци за клубот е за респект. Прва работа кажуваш некои работи што искрено не би се осмелил да ги кажам да сум на твое место од причина што го негираш трудот на многу луѓе кои што и самите знаат со какви маки се соочуваат во овие месеци. Второ, уште од одма да те демантирам за воџите викаш зимале пари...од кого да зимаат пари од самите себе...Вардар нема спонзор и единствени што даваат во клубот финансии моментално се навивачите.
Брацо беше и ќе остане гробарот на Вардар (не по негова вина). Луѓето што беа околу него мама му ебаа на клубот, па сега исто така незначици како тебе го бараат да се врати назад, кога бил он имало успеси, сме играле во Европа итн. Јас да те прашам дали ти имаш донирано 5 денари во Вардар или само од страна критикуваш како жена некоја. Сите сте тука кога клубот има успеси, ако нема наоѓате маани и по форуми кажувате демагогии. Прво размисли што имаш ти направено за Вардар ако воопшто си и негов фан.