Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
utakmicata se igra i momentalno e 20minuta

Како се игра!? Сега се вратив од стадион и рекоа дека нема да има фудбал...

Долрокс напиша:
Како се игра!? Сега се вратив од стадион и рекоа дека нема да има фудбал...

Едит: Еве слушам и на радио, не е само Вардар-Македонија туку 4 натпревари не се играат, само Ренова - Работнички и Победа-Тетекс се игра...

Ај некој од Прилеп да ми каже дали овој што зборува на радио (Миле Сприкоски) има барем 4 одд завршено? 2 збора не знае да сврзе човеков, тотално неписмено суштество :)

MAKEDONIJA: Prva liga
13:00 Odloženo Met. Skopje - Turnovo
13:00 Odloženo Milano - Pelister
13:00 Odloženo Sloga Jugomagnat - Sileks
13:00 Odloženo Vardar - Makedonija GP

Утакмицата не е одложена туку гостинот не се појави. На теренот беа судиите и нашиоте играчи но не и телињата од Џорче:vozbud: А тоа значи само едно... ВАРДАР-ѓорче 3:0 (поправете ме ако грешам али ние околу 200 души слатко ја порославивме победата на трибините). Игра магично магичнооооооооо ВАРДАР игра фантастичноооо:back:

Утакмицата не е одложена туку гостинот не се појави. На теренот беа судиите и нашиоте играчи но не и телињата од Џорче:vozbud: А тоа значи само едно... ВАРДАР-ѓорче 3:0 (поправете ме ако грешам али ние околу 200 души слатко ја порославивме победата на трибините). Игра магично магичнооооооооо ВАРДАР игра фантастичноооо:back:

Брат за плачење е работава, не е за смеење...

Мене па ме зачуди Вардар да бојкотира, бидејќи моментално Вардар зависи од Хари :smir:

Брат за плачење е работава, не е за смеење...

Мене па ме зачуди Вардар да бојкотира, бидејќи моментално Вардар зависи од Хари :smir:
Абе грешно си разбрал. Вардар не бојкотираше. Играчите беа на теренот како и судиите. Не дојдоа гостите од Шорче. Откако според правилата се чекаше 30 минути ние ја добивме утакмицата со службени 3:0!!!
Што наиде на огромно задоволство кај нас и непрекинато пеење откако влеговме на стадионот:smir:

Абе грешно си разбрал. Вардар не бојкотираше. Играчите беа на теренот како и судиите. Не дојдоа гостите од Шорче. Откако според правилата се чекаше 30 минути ние ја добивме утакмицата со службени 3:0!!!
Што наиде на огромно задоволство кај нас и непрекинато пеење откако влеговме на стадионот:smir:

Тоа ти викам, чудно ќе ми беше Вардар да бојкотирал, бидејќи премногу зависи од Хари во моментов :)

Се повеќе и повеќе лигава наликува на калакурница... Џабе е службена победа, а во реалноста не можеме да победиме ниту еден второлигаш :kesa: Ќе славиме кога ќе биде средена ситуацијата во тимот, кога Вардар ќе победува, а до тогаш ќе одржуваме состаноци со спонзорот секој е*ан ден и ќе се правиме глупи при здрав разум, нормално додека 2-3 луѓе ги е*ат сите навивачи на Вардар во здрав мозок

:smir:

И ја се враќам сеа од утакмица нашите играчи беа на стадион ама не дојдоа гостите,па би требало да ја земеме слузбено и нови 3 бода.Иначе иако немаше натпревар ние пеевме непрекинато и дававме подршка за нашите играчи.

Па само така може да земете бодови ... Инаку беше договрено сите екипи да бојкотираат али ете Вардар не се придржувал кон тоа , што значи на Вардар му одговара Харалампие ... поздрав:toe:

Па само така може да земете бодови ... Инаку беше договрено сите екипи да бојкотираат али ете Вардар не се придржувал кон тоа , што значи на Вардар му одговара Харалампие ... поздрав:toe:
:baeh:
гледам дека се знаеш за Вардар,па кажи ми дали и на Комити им одговара Харалампие:toe:...
не знам кој правеше пароли,транспаренти финансирани од "фирмата" на Хари!!!!:kesa:

Да не правевте рамковен договор јеботе:aplauz:
Епа го испушивте:bip::bip:
и не туку ми кажувај кој кого поддрчувал. Ние денес пеевме ФФМ мафија. Пукаше цела наша трибина. Кога порано ние протестиравме вие вадевте трансови со кои ја поддржувавте кампањата на Хари и на Фифа т.е. лижевте гз. Памтите СТОП за национализмот и слично:aplauz:

и не туку ми кажувај кој кого поддрчувал. Ние денес пеевме ФФМ мафија. Пукаше цела наша трибина. Кога порано ние протестиравме вие вадевте трансови со кои ја поддржувавте кампањата на Хари и на Фифа т.е. лижевте гз. Памтите СТОП за национализмот и слично:aplauz:

Точно така, кога Комити искачаат да се борат против секое зло против навивачите ниту една педерска навивачка група не доаѓа да ги поддржи. Што не дојдоа навивачите ако клубот бојкотира, нели лавови се скарани со својата управа... ебате шминкерите...

Да те информирам само пошо глеам се палиш како мало детенце...никој нема да земе бодови службено пошо изгледа и наредно коло нема да се одигра...па сеа ти види си...
Баш ако бевте против Хари до толку ке го подржевте бојкотот како најзагрозена екипа од него,со најголеми маки од него,ама јебига...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom