- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
utakmicata se igra i momentalno e 20minuta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Долрокс напиша:Како се игра!? Сега се вратив од стадион и рекоа дека нема да има фудбал...
Утакмицата не е одложена туку гостинот не се појави. На теренот беа судиите и нашиоте играчи но не и телињата од ЏорчеА тоа значи само едно... ВАРДАР-ѓорче 3:0 (поправете ме ако грешам али ние околу 200 души слатко ја порославивме победата на трибините). Игра магично магичнооооооооо ВАРДАР игра фантастичноооо:back:
Абе грешно си разбрал. Вардар не бојкотираше. Играчите беа на теренот како и судиите. Не дојдоа гостите од Шорче. Откако според правилата се чекаше 30 минути ние ја добивме утакмицата со службени 3:0!!!Брат за плачење е работава, не е за смеење...
Мене па ме зачуди Вардар да бојкотира, бидејќи моментално Вардар зависи од Хари :smir:
Абе грешно си разбрал. Вардар не бојкотираше. Играчите беа на теренот како и судиите. Не дојдоа гостите од Шорче. Откако според правилата се чекаше 30 минути ние ја добивме утакмицата со службени 3:0!!!
Што наиде на огромно задоволство кај нас и непрекинато пеење откако влеговме на стадионот:smir:
Па само така може да земете бодови ... Инаку беше договрено сите екипи да бојкотираат али ете Вардар не се придржувал кон тоа , што значи на Вардар му одговара Харалампие ... поздравУтакмицата не е одложена туку гостинот не се појави. На теренот беа судиите и нашиоте играчи но не и телињата од ЏорчеА тоа значи само едно... ВАРДАР-ѓорче 3:0 (поправете ме ако грешам али ние околу 200 души слатко ја порославивме победата на трибините). Игра магично магичнооооооооо ВАРДАР игра фантастичноооо:back:
:baeh:Па само така може да земете бодови ... Инаку беше договрено сите екипи да бојкотираат али ете Вардар не се придржувал кон тоа , што значи на Вардар му одговара Харалампие ... поздрав![]()
Да не правевте рамковен договор јеботеПа само така може да земете бодови ... Инаку беше договрено сите екипи да бојкотираат али ете Вардар не се придржувал кон тоа , што значи на Вардар му одговара Харалампие ... поздрав![]()
Да не правевте рамковен договор јеботе
Епа го испушивте:bip::bip:
и не туку ми кажувај кој кого поддрчувал. Ние денес пеевме ФФМ мафија. Пукаше цела наша трибина. Кога порано ние протестиравме вие вадевте трансови со кои ја поддржувавте кампањата на Хари и на Фифа т.е. лижевте гз. Памтите СТОП за национализмот и слично![]()
Да не правевте рамковен договор јеботе
Епа го испушивте:bip::bip:
и не туку ми кажувај кој кого поддрчувал. Ние денес пеевме ФФМ мафија. Пукаше цела наша трибина. Кога порано ние протестиравме вие вадевте трансови со кои ја поддржувавте кампањата на Хари и на Фифа т.е. лижевте гз. Памтите СТОП за национализмот и слично![]()