- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 9
:nenene:само тие што земале туѓ пасош Христо, јас имам само македонскиДа, така е најубаво. Бугарите во Бугарија, а Србите во Србија. Се сложуваш Равногорец?:helou:
:nenene:само тие што земале туѓ пасош Христо, јас имам само македонскиДа, така е најубаво. Бугарите во Бугарија, а Србите во Србија. Се сложуваш Равногорец?:helou:
дури и немора да стои, ром, албанец, србин, влав или др, само македонецZatoa vo Makedonija treba da se ukine dvojno drzavjanstvvde treba da ima Makedonski-albanec,Makedonski-srbin,Makedonski-rom,Makedonski-vlav...itn.
гледам многу малоумни луге овдека,значи единствениот грев на љубчо му е што беше за незвисна македонија,е од кога се отствари таа идеја тој е под константен притисок од сите ју кодоши во МК а нив ги има многу и на сите страни затоа и не мозе да се донесе законот за лустрацуја.и после сето тоа што му се случуваше на човекот мораше да замине од сопствената држава .е сега гледам овдека ке го бесат дека е лопов и што ти не,а и самите не знаа зошто.е сега го гледам цовекот на ТВ и ги слушам неговите ставови од кои бев изненаден и потполно не е во право ама гледам голема бука се дига , а нели тој е маргинална лицност и никој не го слуша што значи дека некои структури се уште работат во македонија и не можат да му простат за независноста на МК,а гледам и обицните луге покрај сето тоа бомбандирање од информации против љубчо им е влезено во подсвеста односно им е испран мозокот.само не ми е јасно пример љубчо и бранко гледам имаат ист став за името и тоа бранко е председател и никому ништо ,потоа 90% б.ц ја направи приватизацијата ама не љ.г е лоповот,потоа љ.г велеше да се пресметаме со учките ,а б.ц ке решава се на мирен начин само да дојде на власт ама не љ.г е предавникот.единствено погреши тоа што не требаше да земе баш бугарски пасош бидејки имаме отворени прашања со нив но никогаш нема да му го заборавам тоа што беше за независна МАКЕДОНИЈА ,за свои пари за своја репрезентација.гледам некои велат дека човекот кој бараше за независна македонија е бугарин,па после ѓаволот ни е крив кога бугарите ке велат дека ние сме бугари
Од кога е можно да гласаат во Бугарија Македонци без бугарско државјанство?Чунки Љубчо и Снеже гласаа.Или и тоа не е вистина?:nesum:каде е доказот дека има пасош??????
колку пати го имам поставено тоа прашање???????
КОЛКУ ОД ОВИЕ ЛУЃЕ кои го навредуваат за неговото побугарчување можат да наведат доказ дека има пасош????
каде е доказот дека има пасош??????
колку пати го имам поставено тоа прашање???????
КОЛКУ ОД ОВИЕ ЛУЃЕ кои го навредуваат за неговото побугарчување можат да наведат доказ дека има пасош????
Исто така никогаш немој да му заборавиш дека тоа му беше само прва фаза во планот, и дека ревносно работеше на втората фаза..т.е. тивка бугаризација на Македонија!............но никогаш нема да му го заборавам тоа што беше за независна МАКЕДОНИЈА ,за свои пари за своја репрезентација.............
See toa vo red , tocno pocetok tezok i naporen.Nemoj da mislis deka ljubco e i samo toj e herojot koj ja spasi Makedonija.Samo da ti kazma deka pred ljubco nekoj drug ja ima napraveno VMRO , taka da ljubco e samo edna figura negativna vo seto toa.Covekot e izmutiran , bolen, i aman neka sedi na nekoj breg pokraj crnoto more.Ako smetas za zapanda makedonija deka ke ti treba pasos togas istot i za istocna keti treba pasos , volgarski.I aman od takvi spasiteli.LJUBCO JA KAZAL VISTINATA ZIMI STOJKO STO KAZAL.Мојата сенка и сенката на доста луге со слични размислувања уште долго ке е присутна во Македонија!!! Па нели луге со вакви размислувања ја создадоа Независна Македонија и ја отцепија од Србославија!?!?!?!?!?!
Тоа што го кажуваш е празно лицемерие. Зошто тогаш Србите во Макеоднија формираат свои национални српски партии?дури и немора да стои, ром, албанец, србин, влав или др, само македонец
И што? Не сме ние како вас да им забрануваме, да се закануваме со секакви реперкусии кон српското население, како што вие забранувате да се искажат многу Македонци ширум Бугарија...Македонија е земја која дозволува ЧОВЕЧКИ права, за сите, за ескими, за кинези, за монголци..За сите подеднакво...За разлика од Софија која се ќе стори само ОМО да не се легализира.. Ние немаме мака со србите, бугарите во Македонија,м (како прво политички не се толку јаки) ние имаме мака со србомани, србофили, бугаромани и бугарофилите...Зошто тогаш Србите во Макеоднија формираат свои национални српски партии?
Kико, а давате ли права ба б'лгарите. Нешо за РАДКО да кажеш? А като гледам ОМОПИРИН какви ги тресе сметам дека ОМО нема да е бугарска партија, а партија на Р. Македонија. Сакате да имате ваша партија во Б'лгарија? Ебреееееееее. Партии во БГ дека работат за туги влади немат шанса. Ако сакат македонска партија да си га регистрират в Скопие. Нелие фер. Истото важи и за бугарите во МК.И што? Не сме ние како вас да им забрануваме, да се закануваме со секакви реперкусии кон српското население, како што вие забранувате да се искажат многу Македонци ширум Бугарија...Македонија е земја која дозволува ЧОВЕЧКИ права, за сите, за ескими, за кинези, за монголци..За сите подеднакво...За разлика од Софија која се ќе стори само ОМО да не се легализира.. Ние немаме мака со србите, бугарите во Македонија,м (како прво политички не се толку јаки) ние имаме мака со србомани, србофили, бугаромани и бугарофилите...
А Бугарија се плаши да ја регистрира ОМО Илинден, зошто знај колку Македонци има во Бугарија...
Така публично Љубчо сам треба да гори, или и некои други. Дел од нив и ти треба да познаваш! Полно политичари од левицата и од тајните служби кои , сеуште, тешко ја раскинуваат љубовта и соработката, со српските служби.ДА !!! ТРЕБЕ ДА СЕ ВРАТИ !!!!
За да се изведе на плоштад во Скопје. Да се намачка со катран. Да се закичи со кокоши пера. Да се спали публично за атракција на туристите и за пример са сите оние што ја продават и предават Македонија. Во сите останати случеи треба да бега што може подалеку од Македонија!!!!
Овде е темава за Лубчо. Кога ќе им дојде времето на другите и тие ќе одат по неговија пат, не им бери гајле.Така публично Љубчо сам треба да гори, или и некои други. Дел од нив и ти треба да познаваш! Полно политичари од левицата и од тајните служби кои , сеуште, тешко ја раскинуваат љубовта и соработката, со српските служби.