Jovannah
Smile me baby
- Член од
- 11 февруари 2008
- Мислења
- 584
- Поени од реакции
- 50
Оооф колку не ме разбрадевојче
:helou:
па не извести колку време поминуваш во автобус така да знам,освен ако,секако,не лажеш.
шо се однесува до старите луѓе не сум загрижена,ако имаат желба да се тркалаат по автобуси нивни проблем,само си кажав дека е опасно зашо сум видела луѓе како кршат кукови у бус.
Не можиш ти да констатираш од два постови...
Јас ретко се возам со автобус ДА, ама то не значи дека не знам како изгледа да си уморен.
Пример во Битола има „диви таксисти“, возат за 15 денари, епа замисли ја иронијата која е да чекаш да се соберат 4 души за да тргни таксито.. на то мислев дека не знајш како се враќам дома.. не е единствено превозно средство автобусот..
И тука има отстапување.. пример се собрале 3ца во таксито, ти и уште еден стар човек сте.. кој ке влези??? Мое е да отстапам, или да си ја гледам маката... ама не е мое да му ја мислам дали излегол од дома за да оди на пазар и да се шутка без везе низ град, или да му ја мислам дали е стар... и така натаму.
Значи моја е одлуката да отстапам место во автобус, во такси.. ама не е мое да го критикувам изборот на старите луѓе