Club DINAMIQUE

Член од
22 мај 2007
Мислења
43
Поени од реакции
2
:vozbud: Oseti ja muzikata na edna poinakva HIP - HOP & RnB zurka zaedno so
Dj BOOGIEMAN ... CETVRTOK (23.10.2008) vo club DINAMIQUE - opening party ... start 00h ... sloboden vlez :vozbud:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Бош ден, бар за мене. Што има на програма у петок/сабота? :)

Член од
22 мај 2007
Мислења
43
Поени од реакции
2
za petok sabota ke mora da se informiras kaj drugite menadzeri!!! jas sum zadolzen za cetvrtok!!! taka da, go reklamiram mojot den!!! a za bos den neznam stvarno sto da ti kazam. jas barem znam deka lugjeto od nasa vozrast i postarite iskacaat sreda, cetvrtok i nedela!!! samo tinejdzerite i srednoskolcite iskacaat petok i sabota!!!taka da na tebe ostanuva da odlucis kaj ke setas denovive!!! pozdraF

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
za petok sabota ke mora da se informiras kaj drugite menadzeri!!! jas sum zadolzen za cetvrtok!!! taka da, go reklamiram mojot den!!! a za bos den neznam stvarno sto da ti kazam. jas barem znam deka lugjeto od nasa vozrast i postarite iskacaat sreda, cetvrtok i nedela!!! samo tinejdzerite i srednoskolcite iskacaat petok i sabota!!!taka da na tebe ostanuva da odlucis kaj ke setas denovive!!! pozdraF
Штознам, јас во работни денови идам на работа... Не дека не сакам да излезам, туку неможам да заглавам и после да очекувам да станам во 7. На тоа мислев кога реков дека четврток е бош ден за мене :)

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
ако збориме за бош денови јас не треба да излегувам воопшто.....:nesvest:
а за во четврток... добра понуда,може ке поминам!!!!:vozbud:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
А ова се дешава секој четврток?
Зошто овој 23 веке помина колку што знам јас:vozbud:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Во Динамик дремам скоро секоја сабота, но ми здосадува. Моментално бидејќи е затворен поради инспекција.. Хард Рок & латиноУ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom