Слаткар(истика)

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
хахахахахахахахаха
Јованеееее
уште Слаткар ти остана за смех на народот
ајде измисли и други интересно е
Пи*кати мај*ина

Член од
5 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
5
Има сите да ве скинеме Слаткаристика нешто човече ма дај не заебавај и Не се прај 2пак коа си глупак со една моја строфа ве правам катастрофа од влае до центар рап се рока и сеа слаткар мајкати на куров има да се рока и не ми се прај некојси рапер коа мозам да ти казам ОДИ Е*И СИ МАТЕР!

Сам ги смисли римиве ?

T

the Carpenter

Гостин
Рап
Слаткар
Пеење

грешни ми се референците што ги собрав низ коментарите наназад.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Колку и да се руга "раперов", успева да наполни концерти (со гратиси или не) и со тоа се докажува до кај иде менталитетов (посебно кај женските). Он ипак не е крив за тоа што сите го сакаат. Типот си прави пари и ич не се замара со мој пост или со било кој пост.

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Колку и да се руга "раперов", успева да наполни концерти (со гратиси или не) и со тоа се докажува до кај иде менталитетов (посебно кај женските). Он ипак не е крив за тоа што сите го сакаат. Типот си прави пари и ич не се замара со мој пост или со било кој пост.
кои пари бе брат тие се на фиксна плата кај Џован Џованов
:))))))))
6 000 денари месечно и плус осигурен на пола работно време

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
кои пари бе брат тие се на фиксна плата кај Џован Џованов
:))))))))
6 000 денари месечно и плус осигурен на пола работно време
1000 евра ноќен настап, 450,500 евра денски, после тоа они како си ги делат према јованов и токсикологија не знам.

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
1000 евра ноќен настап, 450,500 евра денски, после тоа они како си ги делат према јованов и токсикологија не знам.
еее сеа не се прај луд не знаел :)
кажи де шо има врска
сите знаеме дека процентот е мал и смешен не се срами :)))

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
od sigurni izvori vi kazuvam procentot pomegu J.J i Slatkar e 40 - 60.. znaci Slatkar 60% Jovan 40 i taka za sve.. CD-to, Koncerti, Nastapi.. e sega neznam dali Slatkar dava nesto i na momcite od Toksikologija ili vo tie 40% spagaat.. pozz

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Па шо чекаме бе
шо не станеме и ние пејачи... преку Џован

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Па шо чекаме бе
шо не станеме и ние пејачи... преку Џован
Треба прво, некој почетен капитал колку да тргне работата, па да се види дали народот ќе те прифати (тука треба да си убав ништо повеќе)
и после иде тоа со Џо
Ова сценарио некако ме потсеќа на една сезона од К15 мислам дека беше онаа кога ја издадоа песната три дена ми касне :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Физички е доста привлечен ммм:pipi:
Знам неколку негови "песни", али никогаш не би отишла на концерт...не трошам пари попусто :nenene:

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Треба прво, некој почетен капитал колку да тргне работата, па да се види дали народот ќе те прифати (тука треба да си убав ништо повеќе)
и после иде тоа со Џо
Ова сценарио некако ме потсеќа на една сезона од К15 мислам дека беше онаа кога ја издадоа песната три дена ми касне :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
хахахахаха
оваа не е некој почитен капитал
оваа е баш капитал
и јас имам 500 денари на страна ама еве не ме зема во бандата ``братско стебло`` кај шо се сите дрва

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
и јас имам 500 денари на страна ама еве не ме зема во бандата ``братско стебло`` кај шо се сите дрва
За 500 денари, дали ќе ти даде бурек да му купуваш насабајле, едно добри 500 до 600 евра за песна ти треба мислам
на тој почетен капитал мора со една песна да почниш

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
За 500 денари, дали ќе ти даде бурек да му купуваш насабајле, едно добри 500 до 600 евра за песна ти треба мислам
на тој почетен капитал мора со една песна да почниш
јаааа е*ати типчето
нај јаки се :drk:

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
еее сеа не се прај луд не знаел :)
кажи де шо има врска
сите знаеме дека процентот е мал и смешен не се срами :)))
Каков и да е процентот, и Слаткар да зема 900 евра, Јован 100, пак се палат на нив и тоа е тоа. Мада шо у последно време не го глеам баш по телевизииве, стивнал. Гарант нема нова песна за тоа колку јако може да е*е малолетнички и слично...

Kajgana Shop

На врв Bottom