Има сите да ве скинеме Слаткаристика нешто човече ма дај не заебавај и Не се прај 2пак коа си глупак со една моја строфа ве правам катастрофа од влае до центар рап се рока и сеа слаткар мајкати на куров има да се рока и не ми се прај некојси рапер коа мозам да ти казам ОДИ Е*И СИ МАТЕР!
кои пари бе брат тие се на фиксна плата кај Џован ЏовановКолку и да се руга "раперов", успева да наполни концерти (со гратиси или не) и со тоа се докажува до кај иде менталитетов (посебно кај женските). Он ипак не е крив за тоа што сите го сакаат. Типот си прави пари и ич не се замара со мој пост или со било кој пост.
1000 евра ноќен настап, 450,500 евра денски, после тоа они како си ги делат према јованов и токсикологија не знам.кои пари бе брат тие се на фиксна плата кај Џован Џованов
)))))))
6 000 денари месечно и плус осигурен на пола работно време
еее сеа не се прај луд не знаел1000 евра ноќен настап, 450,500 евра денски, после тоа они како си ги делат према јованов и токсикологија не знам.
Треба прво, некој почетен капитал колку да тргне работата, па да се види дали народот ќе те прифати (тука треба да си убав ништо повеќе)Па шо чекаме бе
шо не станеме и ние пејачи... преку Џован
хахахахахаТреба прво, некој почетен капитал колку да тргне работата, па да се види дали народот ќе те прифати (тука треба да си убав ништо повеќе)
и после иде тоа со Џо
Ова сценарио некако ме потсеќа на една сезона од К15 мислам дека беше онаа кога ја издадоа песната три дена ми касне :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
За 500 денари, дали ќе ти даде бурек да му купуваш насабајле, едно добри 500 до 600 евра за песна ти треба мислами јас имам 500 денари на страна ама еве не ме зема во бандата ``братско стебло`` кај шо се сите дрва
јаааа е*ати типчетоЗа 500 денари, дали ќе ти даде бурек да му купуваш насабајле, едно добри 500 до 600 евра за песна ти треба мислам
на тој почетен капитал мора со една песна да почниш
Каков и да е процентот, и Слаткар да зема 900 евра, Јован 100, пак се палат на нив и тоа е тоа. Мада шо у последно време не го глеам баш по телевизииве, стивнал. Гарант нема нова песна за тоа колку јако може да е*е малолетнички и слично...еее сеа не се прај луд не знаел
кажи де шо има врска
сите знаеме дека процентот е мал и смешен не се срами ))