l0l. шо сакаше да кажеш сеа со ова? Де де појасни ... :uvo::uvo::uvo::uvo:Јас имам една идеја. Зошто едноставно не ги пееме песните на Слаткар за Коледе?
Јеа рајт, а Даниел Бедингфилт (така некако беше) ве деградира вас, машкиот род...поради него изгледате сите ко папучари....doesnt make really sense ha? Исто, поради однесувањето на некои девојки нема шо јас да се пронаоѓам, или ако Слаткар опцул неколку курвичиња во некоja песнa (а нормално не сите песни од него ми се свиѓаат) тоа не ме допира мене ни најмалку, и не ме спречува песнава да ја слушам редовно на примерBliND напиша:Деградира цел женски род. Цел.
Преслушај го пак , не коментирам на празно никогаш.
Абе што се замарате со Слаткар кој го слуша кој не го слуша!!! Ако ТИ се слуша слушај го! Ако не доста со тоа вака напраил така напраил што те боли за него... тоа е единствениот човек кој нема влакна на јазикот кој се што му лежи на душа го изкажува преку песна...
и да не му биле добри песните немаше да има толкава публика по места каде што тој настапува... За разлика од скокајЛАМБЕ, ЈЈ, у последно време и Врчак ... значи на човекот можат вода да му носат
Добро бе, зошто не сфаќате дека ако е популарен не мора да значи дека е добар? Не сфаќате ли дека 75% од жителите на Македонија се потпросечно интелигентни кретени кои само пробуваат да бидат во центарот на вниманието? Не го слушаат Слаткар бидејќи ја сакаат неговата музика.Супер е човекот го поштуем и го слушам и се по популарни стануваат неговите песни!
а тебе ко да ќе ти пречи ако имаш дечко папучар. ма ајде бе...Јеа рајт, а Даниел Бедингфилт (така некако беше) ве деградира вас, машкиот род...поради него изгледате сите ко папучари....doesnt make really sense ha? Исто, поради однесувањето на некои девојки нема шо јас да се пронаоѓам, или ако Слаткар опцул неколку курвичиња во некоja песнa (а нормално не сите песни од него ми се свиѓаат) тоа не ме допира мене ни најмалку, и не ме спречува песнава да ја слушам редовно на пример
Него, каде е тој моментот со кој би ме навредил мене? дај ми конкретен пример, да се обидам да сфатам барам на шо мислиш...и не е иронија
Јас имам една идеја. Зошто едноставно не ги пееме песните на Слаткар за Коледе?
Коледе-ледеl0l. шо сакаше да кажеш сеа со ова? Де де појасни ... :uvo::uvo::uvo::uvo:
Па шо тогаш ми рециплираш и ми солиш памет, остави ме да слушам срања, а иди ти слушај Бетовен:helou:а тебе ко да ќе ти пречи ако имаш дечко папучар. ма ајде бе...
Него назад на темата...Продолжи си да си слушаш срања никој не ти забранил...осудувај си ги ушите и мозокот на пропаст ни тоа не е забрането...
Lirikata kine....Коледе-леде
Коледе-леде
Кажи ми што бараш ти тука?
Слатки,слатки!
Ме знаат сите ко коледарот Смекси,
Товарен ко магаре со коледарски кеси.
Така нешто би било:smir: