Слаткар(истика)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.439
Поени од реакции
30.931
Јас имам една идеја. Зошто едноставно не ги пееме песните на Слаткар за Коледе?

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Абе што се замарате со Слаткар кој го слуша кој не го слуша!!! Ако ТИ се слуша слушај го! Ако не доста со тоа вака напраил така напраил што те боли за него... тоа е единствениот човек кој нема влакна на јазикот кој се што му лежи на душа го изкажува преку песна...
и да не му биле добри песните немаше да има толкава публика по места каде што тој настапува... За разлика од скокајЛАМБЕ, ЈЈ, у последно време и Врчак ... значи на човекот можат вода да му носат

S

Street King

Гостин
Супер е човекот го поштуем и го слушам и се по популарни стануваат неговите песни!

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Deckoto supe izgleda,ok mi se pesnite negovi posebno FM, zaedno so Toni Zen se dobra kombinacija,ali vo karakter mi e tezok kreten :nesvest:

Macy Luv

hip hop dance
Член од
28 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
BliND напиша:
Деградира цел женски род. Цел.
Преслушај го пак , не коментирам на празно никогаш.
Јеа рајт, а Даниел Бедингфилт (така некако беше) ве деградира вас, машкиот род...поради него изгледате сите ко папучари....doesnt make really sense ha? Исто, поради однесувањето на некои девојки нема шо јас да се пронаоѓам, или ако Слаткар опцул неколку курвичиња во некоja песнa (а нормално не сите песни од него ми се свиѓаат) тоа не ме допира мене ни најмалку, и не ме спречува песнава да ја слушам редовно на пример
Него, каде е тој моментот со кој би ме навредил мене? дај ми конкретен пример, да се обидам да сфатам барам на шо мислиш...и не е иронија

Член од
9 јануари 2010
Мислења
155
Поени од реакции
10
Абе што се замарате со Слаткар кој го слуша кој не го слуша!!! Ако ТИ се слуша слушај го! Ако не доста со тоа вака напраил така напраил што те боли за него... тоа е единствениот човек кој нема влакна на јазикот кој се што му лежи на душа го изкажува преку песна...
и да не му биле добри песните немаше да има толкава публика по места каде што тој настапува... За разлика од скокајЛАМБЕ, ЈЈ, у последно време и Врчак ... значи на човекот можат вода да му носат

Леле браво за него што е еден од најискрените пеачи кај нас, да беше тоа правата формула за успех сите ќе имаа такви текстови... дечкото и за друго не го бива освен за тоа.... А тоа што има луѓе на неговите настапи, убаво рекле - секое чудо за 3 дена...ќе видиме колку ќе му трае таа "популарност", на него и на сите од негов калибар што ја наполнија сценава со ужасни песни...
И мислам дека нема потреба Слаткар да се споредува со Ламбе од самата причина што Ламбе барем има глас и пее, не рецитира

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Супер е човекот го поштуем и го слушам и се по популарни стануваат неговите песни!
Добро бе, зошто не сфаќате дека ако е популарен не мора да значи дека е добар? Не сфаќате ли дека 75% од жителите на Македонија се потпросечно интелигентни кретени кои само пробуваат да бидат во центарот на вниманието? Не го слушаат Слаткар бидејќи ја сакаат неговата музика.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Јеа рајт, а Даниел Бедингфилт (така некако беше) ве деградира вас, машкиот род...поради него изгледате сите ко папучари....doesnt make really sense ha? Исто, поради однесувањето на некои девојки нема шо јас да се пронаоѓам, или ако Слаткар опцул неколку курвичиња во некоja песнa (а нормално не сите песни од него ми се свиѓаат) тоа не ме допира мене ни најмалку, и не ме спречува песнава да ја слушам редовно на пример
Него, каде е тој моментот со кој би ме навредил мене? дај ми конкретен пример, да се обидам да сфатам барам на шо мислиш...и не е иронија
а тебе ко да ќе ти пречи ако имаш дечко папучар. ма ајде бе...
Него назад на темата...Продолжи си да си слушаш срања никој не ти забранил...осудувај си ги ушите и мозокот на пропаст ни тоа не е забрането...

Г

Господ

Гостин
Јас имам една идеја. Зошто едноставно не ги пееме песните на Слаткар за Коледе?

l0l. шо сакаше да кажеш сеа со ова? Де де појасни ... :uvo::uvo::uvo::uvo:
Коледе-леде
Коледе-леде
Кажи ми што бараш ти тука?
Слатки,слатки!
Ме знаат сите ко коледарот Смекси,
Товарен ко магаре со коледарски кеси.

Така нешто би било:smir:

Macy Luv

hip hop dance
Член од
28 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
а тебе ко да ќе ти пречи ако имаш дечко папучар. ма ајде бе...
Него назад на темата...Продолжи си да си слушаш срања никој не ти забранил...осудувај си ги ушите и мозокот на пропаст ни тоа не е забрането...
Па шо тогаш ми рециплираш и ми солиш памет, остави ме да слушам срања, а иди ти слушај Бетовен:helou:
п.с да, ми пречи да имам папучар

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Коледе-леде
Коледе-леде
Кажи ми што бараш ти тука?
Слатки,слатки!
Ме знаат сите ко коледарот Смекси,
Товарен ко магаре со коледарски кеси.

Така нешто би било:smir:
Lirikata kine....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Тоа што не го слушам јас...не се замарам со тоа.:smir:
Ама тие што не го слушаат Слаткар...преоптеретени сте со него...не ви се свиѓа, нема што да спамирате против него. Пис Аут

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Слаткар да не ми го дупите, треба јас да скинам таму :icon_lol:.

Kajgana Shop

На врв Bottom