Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
Не лажи бе нели требаше у Хард Рок со Тони да бидат
не бе друц ..тиа може ќе бидат таму ..од 12 саат сеа тони зен а од 1 слаткаристика ..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не лажи бе нели требаше у Хард Рок со Тони да бидат

не бе друц ..тиа може ќе бидат таму ..од 12 саат сеа тони зен а од 1 слаткаристика ..![]()
Мислам дека за во Прилеп се откажа нивниот настап за дочек на Нова година. Сигурно нема да бидат на 2те места. Во Хард Рок се дефинитивно вечерва. :smir:

2 пати само ..колку да пробам што ќе се деси ..а бев напред кај бината ..Дај бе после ѕвездички оди Слаткар со стих малолетна крвава пичкаСлаткаристика ..на него ми се чини дека имаше пудра ..се испоти на лице ..цела пудра ..цело лице му беше ..(неам зборови)па скокна у публика ..се поздрави ама ништо ..коа заврши ..сакав ептен да се

. Луѓево со деца што излегоа шокирани се 

, јас не знам со кој ум го поканија да јади лања во термин резервиран за деца
.а најтрагично е тоа што едно мало ..ако си бил ..можда си го видел ..се качи на бина ..рапуваше ..со нив ..ги глеам ..оние ..од 8 години ..пеат малолетна пијана пичка ..певливи му се песните ..затоа се запамтуваат:bilokojzborсасасда:

Не заебавај......ти таму да не учиш????
Не ама ако сакаш можам да ти средам, пиши ПП за детали.

Некој инфо како поминала новата година со Слаткар во Хардрок?![]()
Луѓе некој да каже како било за Нова Година има????

Бев во делириум на `Плукај` и слични срања. 
Па Аце сам со `Опушти се`.
Ама нема везе..дечкото си заврши работа и чекајќи го дечко ми на врата, Слаткар се врти да си иде и се лизна на плочките и се напраи ЉОМ на ракавите. Али не се нафура многу, ниту пак падна убаво. Го задржаа за жал на хејтерите :бодам_очи:
Се поздравивме и си честитавме (пак се фалам).jauuu `maloletna krvava picka`? za nego samo ATENTAT da mu se izvrsi dodeka e na scena i glaata da mu ja obesat na plostad....so izvinuvanje ali dobro bi stoel obesen na elka![]()