Слаткар(истика)

абе ја не сум многу по слаткаров ама има вистина во рекламиве. Секој втор си потпевнува нешто од него. Сурова е реалноста :nesum:

хахахахаха, каква фантазија само.......... Таткото ке зема карти за керките за слаткар цццццццццццццццццц:pos2::pos2::pos2:

Јјјјјјааассссссс мммммммиииииииссссссллллллааммммм декккккккааааа моооожжжжжжеее дааааа ми ппппппоммммоогггннееетееее ддддаа пппппресссстаааанаам да дддддткаамммм.Наскоро ќе се пронајде и за ова лек,паткар мој омилен.Ппппооззддрав..:pos2::pos2:

Барем малце од малце лична култура да имаше ..:tapp:

За твое големо разочарување - ДА. Концертот ќе биде во Метрополис Арена и не е тешко да се претпостави дека ќе биде FULL. Ме интересира само дали ќе има повеќе луѓе отколку на Greatest Hits Pt. 1.

Метрополис?! Е сад идем да се убијем. :)
Не бе нацијава ни е скроз на скроз отидена. Или слуша турбо-фолк или Дткаристика. Не знам шо е полошо, али ај нивни избор. Нек се трујат со шо сакаат. :)

Хахахахах врвот е кога таткото им купуе карте на ќеркете: Еј деца, ви купив карти, сеа ќе можете у живо на звучници да ги слушате зборовите, курва кучка, свршавам, кур, пичка. Јееееее

И така дејчиња како резултат на предозираноста со песневе у стил на Слаткар ќе му речат: Фала за картете копиле. xDDDDDDDDDDDDD

Метрополис?! Е сад идем да се убијем. :)
Не бе нацијава ни е скроз на скроз отидена. Или слуша турбо-фолк или Дткаристика. Не знам шо е полошо, али ај нивни избор. Нек се трујат со шо сакаат. :)

само би ти кажал ..пред да навредиш ..помисли како ке ќе ти биде тебе да те навредат ..само тоа

Абе тапа е слаткар:tapp:Незнам што сите се спопалија на него:tapp: Глупости:tapp:

препрочитај си го постот уште еднаш мадер факер ...сумњам дека и ти имаш мани ...
А ти ВАЖНА ..грешка си ..по твое тапа е слаткаристика ..не слаткар ..има голема разлика ..

препрочитај си го постот уште еднаш мадер факер ...сумњам дека и ти имаш мани ...
А ти ВАЖНА ..грешка си ..по твое тапа е слаткаристика ..не слаткар ..има голема разлика ..

Имам и?! :)
Да беше океј чоек немаше да го викам така него ќе го викав Стакларистика, али вака ... :)

...до сеа ќе сфатеше што ми беше форава ..не е убаво да се фаќаш за туѓи мани ..тебе убаво ти е ?(можда ..што знам ..)ама на некој не ...а и пред се ..не е културно ..зарем си дозволуваш да паѓаш на толку ниско ниво со цел да исмееш некој заради неговата мана ..?!нека ти служи на чест ..
:toe:

...до сеа ќе сфатеше што ми беше форава ..не е убаво да се фаќаш за туѓи мани ..тебе убаво ти е ?(можда ..што знам ..)ама на некој не ...а и пред се ..не е културно ..зарем си дозволуваш да паѓаш на толку ниско ниво со цел да исмееш некој заради неговата мана ..?!нека ти служи на чест ..
:toe:
дечко ако има дечкото проблеми со говорот сигурно неможе да биде рапер.нека земе нека се занимава со нешто друго.кога знае да спомнува пички курови значи нешто не е дораснат или нека мисли тој малку на култура а не да ми се прчи на тв...
има еден куп со говорни мани па не се занимаваат со курови.
па сега ти сватија оваа фора :smir:

дечко ако има дечкото проблеми со говорот сигурно неможе да биде рапер.нека земе нека се занимава со нешто друго.кога знае да спомнува пички курови значи нешто не е дораснат или нека мисли тој малку на култура а не да ми се прчи на тв...

и шо врска има дткањето со текстовите шо ги пее?:tapp:

ха. дали тој е недораснатиот или тие што се палат на него?! тој е брат и од мене и од тебе попаметен. ако беше толку срање немаше да прај толкави концерти и немаше да биди прв македонски рапер со 1 милион views на YouTube. тој ја погоди целта ( напалените тинејџери/ки ) и сеа си е познат, си има пари, слава, а ние овде можиме да си јадиме гомна до утре. не го слушам слаткар ама алал да му е како успеа... :toe:

Е ај те молам објасни м ја форава оти јас стварно неможам да ја сфатам. Како тоа неговото дткање има врска со тоа што тој пее?? Ај просветли ме ако сакаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom