шо текстови сјајни имаа The Most Wanted, се сеќааш?
The Most Wanted - поинтересни текстови имаа :pos2: хоум продакшн со друг бит ..
Геј геј продакшн .. ритамот некако повеќе ми иде накај ПОП ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шо текстови сјајни имаа The Most Wanted, се сеќааш?
Заеби дркање, но по што заклучуваш дека ти си нормална, а останатите што го ценат него се шупаци :uvo:да видам... мммм не.. грешка, тотална утка, не дркам на мизерни створења...
на него може да дркаат 12-13 годишни девојчиња те пубертетлики али нормални луѓе тешко
Многу крадат музика, заедно со Врчак.
Тоа е погрешното кај нив според мене. Ако вложат малку труд и да ја изменат одредена мелодија можеби ќе бидат и повеќе респектирани.
Факт е дека секоја втора мелодија е крадена.
Иако тоа не го забележуваат просечните тинејџери![]()
Заеби дркање, но по што заклучуваш дека ти си нормална, а останатите што го ценат него се шупаци :uvo:
Дури сте и смешни, толку страници на темава за напаѓање на него... Што ви е целта да му рушите кариера, да ни докажете на нас кои го почитуваме дека е безобразен и дека имитира некој?
Ви боде очи, А? неможете да го достигнете ноговиот статус па ајде да го рушиме сега, му љубоморите што момиња влажнат гаќи на него?
Не викам дека Слаткар е The best of Macedonian Rap, има и пред него Rns,Skit... но има и дечки/девојки од кои ми се гаде но не ги напаѓам бе Ало, знам дека има и нив некои на кои им се допаѓаат.
Ако не ви чини баталете, кој ве приморува да го слушате и ве тера да го цените, и мислите дека имитира...? на секој изведувач може да му се најде мана и да го вреѓаме дека имитира некој друг.
Добро кажа еден член погоре, ние не знаеме да го цениме тоа што е наше и добро, како што беше Тоше, го плукаа додека беше на врвот, потоа се искажуваа како негови најголеми фанови.
И реков, не можиме со сила да ви наметниме ставови да го сакате, ако не ви се допаѓа, но не се обидувајте да сер*те за него зошто и ние знаеме да судиме што е добро...Болје Слаткар него Цеца...
Многу крадат музика, заедно со Врчак.
Тоа е погрешното кај нив според мене. Ако вложат малку труд и да ја изменат одредена мелодија можеби ќе бидат и повеќе респектирани.
Факт е дека секоја втора мелодија е крадена.
Иако тоа не го забележуваат просечните тинејџери![]()
Тони Зен прави рими со следниов стил:Абе луѓе на човек ќе му дадеш слава и ќе си го покаже вистинското лицеНО
Слаткар во почетокот правеше добри песни дури и позитивни за деца кои се во најкритичен дел од развој. Не гледам некој друг да им каже на децава колку може да настрадаш од наркотични средства или да им каже дека не е се мед и млеко па и дека оние од подолните класи во македонија се борат за својот опстанок.
Кога ке најдете некој друг освен ~РАПЕРИТЕ~ кои толку гледам ги мразите, да ги учи младите на нешто позитивно или да им дава правилна слика на она што се нарекува свет и општество ЈАВЕТЕ МИ СЕ!?!?!?!:pishtoldz
А Тони зен е друга приказна Слаткар верувам дека еден ден ке се праша што к.. прави со тој ИБРИКи ќе се врати на прав пат гледам има ште надеж за него. Иако во последно време гледам и јас дека прави срања.:wink:
заклучувам дека сум нормална пош не се палам на стихови од типот: пуши го, профи профи и слично. Мене не ми се гади од него... тој за мене е мизерија што треба да се забрани. Темата е тука за да се дискутира за него. Според мене дотичниот Слатка треба да лежи в зандани и да се забрани за слушање... Текстовите му се, со извинење СРАЊЕ и јас лично се запрепастив кога слушнав една негова песна... за некој што е нормален ПОНИЖУВАЊЕ е да ги слуша песните на слаткар пош самиот текст е ПОНИЖУВАЧКИ особено за девојчињата. типот ко би бил мое дете би го пратила во дом за превоспитувањеЗаеби дркање, но по што заклучуваш дека ти си нормална, а останатите што го ценат него се шупаци :uvo:
Дури сте и смешни, толку страници на темава за напаѓање на него... Што ви е целта да му рушите кариера, да ни докажете на нас кои го почитуваме дека е безобразен и дека имитира некој?
Ви боде очи, А? неможете да го достигнете ноговиот статус па ајде да го рушиме сега, му љубоморите што момиња влажнат гаќи на него?
Не викам дека Слаткар е The best of Macedonian Rap, има и пред него Rns,Skit... но има и дечки/девојки од кои ми се гаде но не ги напаѓам бе Ало, знам дека има и нив некои на кои им се допаѓаат.
Ако не ви чини баталете, кој ве приморува да го слушате и ве тера да го цените, и мислите дека имитира...? на секој изведувач може да му се најде мана и да го вреѓаме дека имитира некој друг.
Добро кажа еден член погоре, ние не знаеме да го цениме тоа што е наше и добро, како што беше Тоше, го плукаа додека беше на врвот, потоа се искажуваа како негови најголеми фанови.
И реков, не можиме со сила да ви наметниме ставови да го сакате, ако не ви се допаѓа, но не се обидувајте да сер*те за него зошто и ние знаеме да судиме што е добро...Болје Слаткар него Цеца...
Слаткар во почетокот правеше добри песни дури и позитивни за деца кои се во најкритичен дел од развој. Не гледам некој друг да им каже на децава колку може да настрадаш од наркотични средства или да им каже дека не е се мед и млеко па и дека оние од подолните класи во македонија се борат за својот опстанок.
Кога ке најдете некој друг освен ~РАПЕРИТЕ~ кои толку гледам ги мразите, да ги учи младите на нешто позитивно или да им дава правилна слика на она што се нарекува свет и општество ЈАВЕТЕ МИ СЕ!?!?!?!:pishtoldz
We just don't like him. And it makes me smile, кога сите скокаат како мајмунчиња по банана, како Слаткаровите заљубеници и бранители.
Teмава е најмалку: За сите фанови на Слаткар, ами Слаткар(истика), или можеби грешам?
И во случајов никој не спореди Слаткар со Цеца, и темава не е за Цеца, е за Слаткар. И не мислиш дека ако има толку многу луѓе што не го поднесуваат, дека можеби е поради него, дека не е целата, всушност, совесна популација, во право?
Или полесно е да кажете дека сите што плукаат по него се љубоморни кои не можат да ја достигнат неговата слава?
Која слава, ти се молам, ако него тоа го задоволува, да влажни гаќички на некои распалени тинејџерки?
И не, немој да зборуваш за квалитетен рап, како никогаш да не сте чуле за Аго, не се брукајте.
Слаткар е се`, освен уникатен.
Да не ги спомнувам лириките. Не бе братче, Слаткар не е фраер ако пцуе по светот, ако имал тешко детство или сешто на кое не ми текнува сега. Ги гледаш да пишуваат лирики? О, не, чекај, не му се достижни на него. Заборавив.
Дај бе, барем ти имаш малце искуство, не е можно да си толку неискусен, да слушаш некој на кој што најверојатно мама и тато го проверуваат дали мокри навечер. :nesum:
Поз.
Тони Зен прави рими со следниов стил:
Пичка прва класа,
ја собрав од маса,
[ќе ги скокнам деловите со „Мојата куќа е твојата куќа]
право до кај мене,
од кревет на маса,
Пичка прва класа
од посеба раса
пие само вино, бело на маса..
Закон, многу инвентивни рими, ги бива текстописците.![]()
Не јадам гомна за рапот, јадам гомна за Слаткар.Слушај батка, гледам ти си судијава на странава!?!?!?!:jaj:
1. Ако си металец тогаш тресеш глава на метал журка, ако си со поп музика тогаш се ШЕЈКУВАШ СО ОСТАНАТИ ЦУРИ И ДЕЧКИ, а ако си рапер тогаш рипаш и рапуваш на римите на концертот па сеа ти види кај спаѓаш и не ги насловувај другите како мајмуни оти гледам дека си доволно паметен.
2. Второ, да типот имал лошо детство и да сака слава ама барем се разликува од другите теми на македонската естрада кои се за ЉУБОВ ЉУБОВ ЉУБОВ и слично, ако ништо типот прави музика за различни теми освен за : Ја тебе волим ти мене не волиш.
3. А гледам го спомнуваш и Аго. Епа Аго прави рап за слични ствари само што за разлика од Слаткар не се чука во гради за пари и слава и тинејџерски пич... туку за тоа како ќе тепа некој или ако тепал некој. Респект за Аго ама покрај добрите дела што ги спомнуваш треба да послушаш некои од неговите неиздадени дела да чуеш за ова што ти пишав. Е СЕА КАДЕ Е РЗЛИКАТА??????
Незнам што си и што ... имаш против рапот ама јас како еден од нив ти велам слушај си што те интересира и не јади бурек за тоа што не те интересира.:nenene:
ПОЗЗЗдрав
заклучувам дека сум нормална пош не се палам на стихови од типот: пуши го, профи профи и слично. Мене не ми се гади од него... тој за мене е мизерија што треба да се забрани. Темата е тука за да се дискутира за него. Според мене дотичниот Слатка треба да лежи в зандани и да се забрани за слушање... Текстовите му се, со извинење СРАЊЕ и јас лично се запрепастив кога слушнав една негова песна... за некој што е нормален ПОНИЖУВАЊЕ е да ги слуша песните на слаткар пош самиот текст е ПОНИЖУВАЧКИ особено за девојчињата. типот ко би бил мое дете би го пратила во дом за превоспитување
да видам... мммм....ЈАС РЕКОВ ДЕКА НЕМА НЕКОЈ ШТО ПОДОБРО ГИ ЕДУЦИРА МЛАДИТЕ ЗА РЕАЛНОСТА.
слушај златен... све е тоа за во гасна комора... траст ми...Слушни ја од Most Wanted-Неверувај им на кучките и тогаш види дали само Слаткар е тој што пцуе и пее за девојчиња.
И не само таа песна Неверувај им на кучките има доста кај што се пцуе за девојчиња и др глупости,ме мрзи да барам![]()
![]()