Слаткар(истика)

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Знам за ова, еден другар имам голем фан му е на Слаткар, ги видел една вечер со Јован во бурекџилница и одтогаш е тешко избедиран. :))

Иначе овој албум, врчак албум, тони зен некоја песна гарант, јован нешто ќе избаци исто.
Абе Ќе ми го ебат летово бе, кој ќе ги слуша како трипаат рап на вруќиниве у пичку материн.Кој ќе иде у Охрид на одмор-наебал, уште сеа ви кажувам.
Исто како со врчак пред некоја година:uvo:. Инаку ништо од ова не ме чуди, само сакам да видам какво срање ќе напрај овај пат Јованче.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Хахахах ТОЛКУ ОД UNDERGROUND РАПЕРОТ !! може до утре да јаде бурек дека не е комерцијала али комерцијала е невидена .... сеа со јованче под рака ...

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
SAEM! Pak yes!:D BURN! (ѕвезда)Parties(ѕвезда)!Petooook!(срце)SlAtKaaaaaaaR!(срце)

Топик на мсн на една другарка од клас. Се` е јасно.

:)Од кога и топици на мсн почнаа да се ставаат тука? Ех кога би ги напишале сите.... :) Фрос неам ништо против, уживај, да не ја праиме голема поради ова, ама стварно моја работа е што правам на мсн и што ставам на топик, јас и било кој друг. Искрено не сум единствена твоја другарка од клас, има и други девојки ,па има и од машките кои одат на настапи,промоции и дешафки поврзани со Слаткар почесто од мене.
А што е јасно? Тоа што го почитувам Слаткар,неговата екипа и неговите лирики ? Добро, нека е јасно. Не велам дека го оправдувам неговото конзумирање дрога..Никој не е совршен,има работи кои ми пречат.
Но, се работи за творењето. Ако некој врши посетеност на рап концерти и настапи(воедно и негови) меѓу другите фанатици тука сум и јас..Тоа ми е стилот. Без расправии,ако си имала нешто да ми кажеш дека ти пречи во врска со мои лични интереси за музика и слично слободно си можела мене директива да ми кажеш,онака едноставен муабет..ептен сме прибегнале во јавноста. Не ми пречи ниту ова напишаното,само ептен е..незнам.. ниско? Има хејтери, има љубители,разбирам..само не ви треба толкав дисреспект. Ако не ви се допаѓа едноставно не се замарајте со чоекот или било што што не ви се допаѓа.
И Господе..по кој пат да објаснувам дека од девојките во ЈБТ има процент не-шмизли? :/ Ако го почитувам Слаткар сум шмизла? :tapp: И верувајте, не е до тинејџ годините, па ете сега се почитува Слаткар,баш затоа што сме тинејџери. Јас знам и доста повозрасни кои го почитуваат него и неговата музика. Ах,да..и не се само женските љубителки на Слаткар. Искрено повеќе се машки отколку женски. Не е тоа заљубеност во неговата личност..едноставно на луѓето им се допаѓа тоа што го создава. Барем од мој личен аспект.
Поздрав :helou:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Стрит Денс до некаде си во право. Ама кој и да прашаш барем овде од Охрид зошто го сакаат Слаткар ќе го добијаш истиот одговор : Пааааааа најубав е на цел свет..
Слаткар од кога прави песни, сега кога го дознаја кој е се попалија... па едвај чекаат лето да дојди и да се нацртаат сите во Немо Бич затоа што Слаткар ќе е таму.
Шансите некоја да го почитува Слаткар заради песните се 1:100

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:)Од кога и топици на мсн почнаа да се ставаат тука? Ех кога би ги напишале сите.... :) Фрос неам ништо против, уживај, да не ја праиме голема поради ова, ама стварно моја работа е што правам на мсн и што ставам на топик, јас и било кој друг. Искрено не сум единствена твоја другарка од клас, има и други девојки ,па има и од машките кои одат на настапи,промоции и дешафки поврзани со Слаткар почесто од мене.
А што е јасно? Тоа што го почитувам Слаткар,неговата екипа и неговите лирики ? Добро, нека е јасно. Не велам дека го оправдувам неговото конзумирање дрога..Никој не е совршен,има работи кои ми пречат.
Но, се работи за творењето. Ако некој врши посетеност на рап концерти и настапи(воедно и негови) меѓу другите фанатици тука сум и јас..Тоа ми е стилот. Без расправии,ако си имала нешто да ми кажеш дека ти пречи во врска со мои лични интереси за музика и слично слободно си можела мене директива да ми кажеш,онака едноставен муабет..ептен сме прибегнале во јавноста. Не ми пречи ниту ова напишаното,само ептен е..незнам.. ниско? Има хејтери, има љубители,разбирам..само не ви треба толкав дисреспект. Ако не ви се допаѓа едноставно не се замарајте со чоекот или било што што не ви се допаѓа.
И Господе..по кој пат да објаснувам дека од девојките во ЈБТ има процент не-шмизли? :/ Ако го почитувам Слаткар сум шмизла? :tapp: И верувајте, не е до тинејџ годините, па ете сега се почитува Слаткар,баш затоа што сме тинејџери. Јас знам и доста повозрасни кои го почитуваат него и неговата музика. Ах,да..и не се само женските љубителки на Слаткар. Искрено повеќе се машки отколку женски. Не е тоа заљубеност во неговата личност..едноставно на луѓето им се допаѓа тоа што го создава. Барем од мој личен аспект.
Поздрав :helou:

Не ма ти, за Милена од 3-6. Додека пишам бивши клас сега...

Али типов е фејкерче, стварно :)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Па не,дека имав и ја таков топик..:toe:не е битно ,како и да е..
Слаткар има 2-3 фејк битови, ама се почитуваат стиховите покрај вулгарностите..:kesa:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Оф , кај беше за нигде, уште толку ќе го расипат.
Инаку нема 2-3 фејк бита, скоро сите се фејк битови со исклучок на некој од Скит правени.
Текстовите му се едноставно за никаде.
Инвентивноста и креативноста на 0.
Гледано од музички аспект (непристрасно , покрај тоа што ми е антипатичен) е многу неквалитетен „изведувач“.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Се` што е поврзано со Тони Фен, Елвир Пекинезич и Геј Геј Јованов е тиња.
Тешки Дибачишта ретко некој да ги слуша.САмо Тиесто закооооооннн:nesvest:
Не е само Тиесто закон ама муабетот горе држи вода :)

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Она што го гледам кај дечково е убавината што ја има,а не гласот и песните.
Сум слушнала некои негови песни и онака,ок се ама ипак мислам дека не му е местото таму кај што е сега.:toe:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Она што го гледам кај дечково е убавината што ја има,а не гласот и песните.
Сум слушнала некои негови песни и онака,ок се ама ипак мислам дека не му е местото таму кај што е сега.:toe:
А каде е сега ? Ја мислам дека е токму каде што треба со Тони Зен и Џеј Џеј енд компани :smir:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
А каде е сега ? Ја мислам дека е токму каде што треба со Тони Зен и Џеј Џеј енд компани :smir:
На сите тројца не им е местото кај што треба : На сцена !

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Не ми се свиѓа Слаткар, ептен се фура братов ко којзнае што е.. Песните од ЕО мн повеќе ми се свиѓаат за разлика од соло песните на Слаткар. Македонскиот рап не е којзнае што, али со вакви уште повеќе се уништува. Инаку Слаткар ми се свиѓа само по изглед, али сеа и не е којзнае што:)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Слаткаристика будало од денес во продажба

Од денеска (25. мај) во продажба е новиот албум на Слаткаристика. Можете да го најдете во сите маркети, трафики и продавници каде што се продава списанието Свет.

Денеска на MySpace премиерно можете да ја слушнете песната Шопинг за која слениот викенд ќе се снима видео-спот. Деновиве ексклузивно на MMM ќе ви овозможиме download на песната Шопинг.

Еве ги и насловите на песните кои се наоѓаат на албумот Слаткаристика будало.

1 Колку е добро да си рапер
2 Сакаш да си фаца?
3 Топ
4 Спушти се доле ft. Тони Зен
5 Шопинг
6 Игра

7 Секој ден
8 Да полетам
9 Што кур бараш ти со мене?
10 Идиот
11 ФМ
12 Остај ме да пишувам
13 Сите моменти
14 Жолта штампа
15 Мистер Комплекс ft. Џака Накот
16 Чекераукц ft. Токсикологија
17 Cubase

Ова е почеток на хип-хоп револуцијата. Во Македеонија се повеќе е застапен тој правец на музика.

извор www.mmm.com.mk

Kajgana Shop

На врв Bottom