Од ЈБТ Е другарката така ??SAEM! Pak yes! BURN! (ѕвезда)Parties(ѕвезда)!Petooook!(срце)SlAtKaaaaaaaR!(срце)
Топик на мсн на една другарка од клас. Се` е јасно.
Реални? Се` што рапува тој е веќе видено и слушнато во некои други американски песни, само што тој го пее на македонски. Плус комерцијалист е, кај и да е, осеќам ќе потпише и тој договор со Геј Геј компанија.tipot mozda se fura ili preteruva neznam ama nekoi tekstovi znae da gi napravitaka realni uff
mene licno biografski moze da mi bide tekstot od nervozna
znam poveke luge so moze da im bide biografski nekoj tekst od gandza ili navlecen na hors
ne go falam ne go branam samo neka si ja brka negovata rabota
a ako vie mozete podobro povelete pokazete se pa mozebi i za vas ke otvorime tema
Јас можам подобро од него ....tipot mozda se fura ili preteruva neznam ama nekoi tekstovi znae da gi napravi taka realni uff
mene licno biografski moze da mi bide tekstot od nervozna
znam poveke luge so moze da im bide biografski nekoj tekst od gandza ili navlecen na hors
ne go falam ne go branam samo neka si ja brka negovata rabota
a ako vie mozete podobro povelete pokazete se pa mozebi i za vas ke otvorime tema
Wow , која лирика ...Биографска ..Дроља само еднаш стануваш и дроља си засекогаш
Јас, не сум реалност во твојот сон
Не сум како факерот твој, искористен куртон
Не сум веќе слаб на солзите и сексот како некад
Не сум тој што го знаеш, стана име мојот прекар
Сега сфати, што имам да кажам
П.С. Да знаеш дека сега не те лажам, јаа.
Интелигенцијата владее.......А знаете што е најсмешно? Во песнава ја вреѓа некоја женска, а после трча по истата.
Тоа е име на МСН на некоја девојка.А на топик следува рефренот од песнатаИнтелигенцијата владее.......
Ма убав е битно: „Swatkar (L) Swcence (L) Te Shakufkammmm (L) Ednas Drolja Stanes Ostanuvas Drolja Zasekogas(L)Najbolje e!!!(L)“