Слаткар(истика)

Б

БејбиГрл

Гостин
Рапер од Единствена Опција....ново лисиче ни дало:)
Мало дебело дете што заврши во Хемиско и што плачеше зашто една девојка што полесно ќе ја рипнеш одколку заобиколиш му раскинала...
Ова од времето, после тоа измислија разно разни диети миети момчето ослабна, почна да се носи фенси и сега ги мокри женските гаќи:)
Уште од времето беше тиња......само што сега таа тиња стана ептен во мода и затоа е тој што е. Со Тони Фен се во последно време во комбинација....затоа што биле курац ипол од ЕМ ТИ ВИ
:pos:Уште коа ја видов темата знаев дека ќе го прочитам коментаров

Тој у комбинација со Тони Зен би ги гледала цел ден:tv: Имат еден заеднички спот, никако да ми здосади...:pos:
Него темава беше за музика...не го слушам, иам неколку песни од него ама не ми се свиѓаат

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Не сум слушнал за овој,сигурно многу е познат и квалитетен ''пејач''? :tapp:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Зашто сте го ставиле воопшто во Музика Слаткар ???
Типот незнае да пее . Текстовите му се за никаде . Изгледот само му е добар па ајде „пички прва класа“ ќе му се лепат.....
И шо ?? Ебате андерграунд раперот .... Со такво име :tapp: Многу голем куртон е плус , неможе 2 збора да каже литературно македонски а не ќе ми рапува уште ќе каже дека бил поет !!
Срам ми е шо сум од Македонија заради вакви лица како него....

Б

БејбиГрл

Гостин
Не сум слушнал за овој,сигурно многу е познат и квалитетен ''пејач''? :tapp:
Ааааа значи тоа бил критерумот за одредување дали некој е квалитетен...дали си слушнал за него или не
А си слушнал за Маријан Стојановски или за Стоја?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.944
Поени од реакции
50.827
Како човек е една од почкарт фигурите од Лисиче,а има доста чакрт таму :):)
Како рапер имам кажано и на друга тема,треба да се помири со фактот дека не е и ни Марчело ни Струка а ниеден од нив нема да му бара дует во блиска иднина :pos:Скроз му е тиња цел фазон и како таков може само со Зен мастерот да праи комбинации

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ааааа значи тоа бил критерумот за одредување дали некој е квалитетен...дали си слушнал за него или не
А си слушнал за Маријан Стојановски или за Стоја?
Од кај ги одвали сеа Стоја и Маријан Стојановски и што имаат врска со горенаведениов бурекџија? Дај некоја песна да слушнам од суперстаров што толку го браниш?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Од кај ги одвали сеа Стоја и Маријан Стојановски и што имаат врска со горенаведениов бурекџија? Дај некоја песна да слушнам од суперстаров што толку го браниш?
Неможеш ова да го наречеш песна ..Срање во мп3 паковање!

Б

БејбиГрл

Гостин
Па да видам ако си слушнал за нив значи се квалитетни...
А Слаткар не го бранам, ако го прочиташ постот погоре ќе сфтиш дека само на изглед ми се свиѓа, не го слушам, ниту пак некаде кажав дека е квалитетен пејач,рапер или незнам што
Значи сакав да кажам дека критериумот за одредување квалитетни пејачи не си ти и твоето познавање:smir:

А

Ајсшутер

Гостин
Како сакате речете Слаткар има респект од многу луѓе и добро ја направил песната во која се пее 'јади гом*а за мене така се станува фаца) :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Како сакате речете Слаткар има респект од многу луѓе и добро ја направил песната во која се пее 'јади гом*а за мене така се станува фаца) :)
Да бе , само што е тешко украдена фраза од филмот со оние 2те плавуши и црнкината кој идат на пат незнам као се вика филмот.... :!
Face It типот нема талент... Нити Идеа.. Нити Памет...Има само фаца.... Која незнае како да ја користи....

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19

Слаткар е највечи фејкер у маало.... друго ништо ,а песната му е тиња:tapp::tapp:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Не е лош човекот до толку бе... Имам на хард од него 4-5 траки. Арен е.
Има една шо ми се свиѓа од него. :):)

Многу реална песна.
- Како боли кога тато дома пијан тепа. Немој ТЕ МОЛАМ! мама плаче вреска:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom