Кошаркарски манаџер ballersunited

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
И ја се зачленив во 4.12 лига сум Ф.К. Работнички ми се вика тепав денес играв тој со беше 2 го симнав на 5 а јас се качив на 10. Со мене у лига се Свис лион пелистер, Демир Хисар девилс, КК Куманово... . Мислам дека само тие се македонци и то :) Следна игра со Демир Хисар девилс последни се мислам дека ке ги тепам . Се на се добра игра :) Мислам дека е болје од Чаразај само неможам да најдам кај има трансвери да праиш :)

Јас сум во твоја лига:)КК Куманово Селтикс:):)

Глеам освен нас има и Демир Хисар девилс и ФК Работнички. Па како ви се паднаја последните три тима на табела :):). Јас деветти од 14. Утре играм дома со 11-тиот и очекувам победа:smir:. Среќно утре...
Thats me :D:helou:

И ја се зачленив во 4.12 лига сум Ф.К. Работнички ми се вика тепав денес играв тој со беше 2 го симнав на 5 а јас се качив на 10. Со мене у лига се Свис лион пелистер, Демир Хисар девилс, КК Куманово... . Мислам дека само тие се македонци и то :) Следна игра со Демир Хисар девилс последни се мислам дека ке ги тепам . Се на се добра игра :) Мислам дека е болје од Чаразај само неможам да најдам кај има трансвери да праиш :)
За првото болдирано пази се многу се јаки:)
А за второто ни јас не знам каде се прави не ми ни треба кога го победив првиот:):)

А за второто ни јас не знам каде се прави не ми ни треба кога го победив првиот:):)

Kако што знам трансфери сеуште нема.. Само free agents...

Види Скил Валуе :) кај мене на играчите 2 со 16 , 3 со 15 , 2 со 14. Пази кај тебе нема ни еден со 16 , и само 2ца со 15 може само со тактика да ме тепаш :pos:

Kако што знам трансфери сеуште нема.. Само free agents...
За фри агенти и јас знам а за овие трансфери да не знаеш кога ќе има?

pazetese sega menuvam taktiki igra4i mora da izbegnam posledno mesto pozz:vozbud:

Ех камо среќа јас да бев 4.12 па да газам македончиња...:wink:

Пишав на форуми...прашав кога ке се стават трансфери...само чекам одговор...

Ех камо среќа јас да бев 4.12 па да газам македончиња...:wink:

Пишав на форуми...прашав кога ке се стават трансфери...само чекам одговор...
Ај ќе се сретнеме во 3 лига:):)

Се регистрирав на играва ама некако не ми е баш интересна зашто нема македонска лига.....мислам дека Чаразај е подобар...

е јас сум во сина 1 конференција,2.14 лига,последен.........за жал ама ке и обрнам повеке внимание

е јас сум во сина 1 конференција,2.14 лига,последен.........за жал ама ке и обрнам повеке внимание
Panthers34???

Кај се падна баш у сина... изгледа си сам сега за сега хехх
Следната си си првиот од табела, ти посакувам среќа :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom