Влатко Лозановски

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Секоја чест за постот!

Ах брее.Се музички експерти, и музички филозови на форумов.Го искритикувавте човекот, ко да сте вистински стручњаци, со големо музичко педигре, ко џанам низ вашите раце да прошле а воедно и сте создале голем број на музички имиња.Страшно.
Влатко има фантастичен глас.Поседува голем број на квалитети , од кои може да стане вистинска ѕвезда.Проблемот е што се родил во погрешно време и погрешна земја.Дека кај нас, се што е ново или не се прифаќа или треба долг процес да се сфати дека некој е подобар од нас.И да секако нали од музички експерти ко на форум.
Е ај сега.Личел на Тоше.Епа ај и ја ке се ишишам ко Тоше ке пуштам брадичка, и шо, треба да не ме саакат дома дека личам на него?
До некаде многу наивни размислувања се тие дека го копирал Тоше.
Знаеме дека Тоше беше еден и единствен, незаменлив.Ама Тоше исто така претставуваше голем идол и на нас обичните смртници, и на неговите колеги, кои до некаде се угледуваа на него.
Што има лошо ако ги превземе кај себе некои од особините било на Тоше, било на Џастин, било на Енрике, или која и да е друга позната музичка ѕвезда.Ништо.Само ке научи повеке и ке стане поуспешен.
Влатко е скромен човек, кој залсужува почит.Барем тој тоа го заслужува.Единствено не ми е јасно што бара во ПЛАН Б продукција кај Џеј Џеј.Се надевам дека ке разбере дека му е грешка и дека ке премине во некоја друга продуцентска куќа, впрочем ако има каде, дека нели кај нас освен Авалон, План Б и М2 нема други продуцентски куки, или има ама неможат да дојдат до израз од погоре споменатите окупатори на македонската музичка сцена.
И никогаш нема да разберам, дали ке има некој да се појави на нашата музичка сцена и да биде поддржан од сите?Мислам дека тој филм во наредниот живот ке го гледам.

Ова е тоа што сакав да го слушнам(т.е прочитам) ... у право си и те подржувам :smir:!!!

Ако барем 1 у целава Македонија е нормален ... и талентиран,способен ... со одлични вокални можности ... одма некого имитирал .... се филмал .. сељак бил ... вака онака
Дечково е најпоштен,најдобар и пее најубаво од сите на естрадава ... а вие му наоѓате забелешки ко којзнае што и како да е дечкото ...
Ако можете боље од него излезете па пејте ... :S:S:S

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
И јас мислам дека тоа што Влатко се удружил до ДНК и Врчак му е катастрофална грешка. Место да прави имиџ како до сега , со добри и квалитетни песни, можам само да эамислам што ке искочи од соработката со Врчак. Треба да го эеме некој оэбилен и способен менаџер и да фура само напред. Вака неэнам....

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Влатко не е во никаква ПЛАН Б продукција, не знам од каде таа дезинформација, он е ексклузивец на новооформената РЕПУБЛИКА продукција на тие Врчак, ДНК и компанија, која за мене е право промашување на нашава естрада, зашто не очекуваат уште многу еднонеделни хитови и ништо повеќе.
Лично сметам дека местото на Влатко не е со тие пејачи, пресериозен е за нив, и пее многу поквалитетни песни него шалалајките на Бојана, Билбилов, Врчак и компанија.
За мене сега Влатко е најдобар машки изведувач во Македонија заедно со Владо Јаневски, на исто ниво - зџаслужува колку толку поквалитетен третман

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Секоја чест за постот!

Ах брее.Се музички експерти, и музички филозови на форумов.Го искритикувавте човекот, ко да сте вистински стручњаци, со големо музичко педигре, ко џанам низ вашите раце да прошле а воедно и сте создале голем број на музички имиња.Страшно.
Влатко има фантастичен глас.Поседува голем број на квалитети , од кои може да стане вистинска ѕвезда.Проблемот е што се родил во погрешно време и погрешна земја.Дека кај нас, се што е ново или не се прифаќа или треба долг процес да се сфати дека некој е подобар од нас.И да секако нали од музички експерти ко на форум.
Е ај сега.Личел на Тоше.Епа ај и ја ке се ишишам ко Тоше ке пуштам брадичка, и шо, треба да не ме саакат дома дека личам на него?
До некаде многу наивни размислувања се тие дека го копирал Тоше.
Знаеме дека Тоше беше еден и единствен, незаменлив.Ама Тоше исто така претставуваше голем идол и на нас обичните смртници, и на неговите колеги, кои до некаде се угледуваа на него.
Што има лошо ако ги превземе кај себе некои од особините било на Тоше, било на Џастин, било на Енрике, или која и да е друга позната музичка ѕвезда.Ништо.Само ке научи повеке и ке стане поуспешен.
Влатко е скромен човек, кој залсужува почит.Барем тој тоа го заслужува.Единствено не ми е јасно што бара во ПЛАН Б продукција кај Џеј Џеј.Се надевам дека ке разбере дека му е грешка и дека ке премине во некоја друга продуцентска куќа, впрочем ако има каде, дека нели кај нас освен Авалон, План Б и М2 нема други продуцентски куки, или има ама неможат да дојдат до израз од погоре споменатите окупатори на македонската музичка сцена.
И никогаш нема да разберам, дали ке има некој да се појави на нашата музичка сцена и да биде поддржан од сите?Мислам дека тој филм во наредниот живот ке го гледам.
Зеленко за воа..Секој нареден во државава што ќе проба да направи нешто ќе се споредува со Тоше. Ќе го споредувавте ли волку ако Тоше беше жив? Или коментар два и готово..Одличен глас, а и песните во последно време ми се допаѓаат. Втор Тоше нема ама има талентирани млади што треба да продолжат.....

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
типчево ми се свиѓа и песната негова сонце не ме грее посебно ми е убава и има убав глас

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
о ја немам видено темава. влатко е мој сограѓанин и е супер човек само можам да кажам. друго што и да зборувам џабе е оти лозано е супер, има одличен глас, повеќе викаат го копира Тоше ама НЕ . како може секогаш кога пее некој да имитира некого. Ајде еднаш , двапати, трипати ќе изимитира ама секоја песна не може. Така си пее човекот. Слична, скоро иста, боја имаат на гласот. предобар и премирен е Влатко...супер е

П.С. се презива Лозаноски, а не ЛозаноВски.... без В :smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Која песна според вас е погочлем хит Сонце не ме грее или Обичен без тебе?
Прашувам затоа што и на форумов ќе има еден вид награди и номинации каде и Влатко ќе биде номиниран, али не знам која од тие две песни е поголем хит

_Perdika_

Proud To Be Macedonian!!!
Член од
7 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
о ја немам видено темава. влатко е мој сограѓанин и е супер човек само можам да кажам. друго што и да зборувам џабе е оти лозано е супер, има одличен глас, повеќе викаат го копира Тоше ама НЕ . како може секогаш кога пее некој да имитира некого. Ајде еднаш , двапати, трипати ќе изимитира ама секоја песна не може. Така си пее човекот. Слична, скоро иста, боја имаат на гласот. предобар и премирен е Влатко...супер е

П.С. се презива Лозаноски, а не ЛозаноВски.... без В :smir:
Супер што ти е сограѓанин, ама кога збориш за имитирање дечкото да може се што правел Тоше ќе направи. За почеток земи слушни една иста песна испеана во живо и истата на спот направена. И ќе дојдеш до еден заклучок дека дечково звучи тотално различно. Во живо пробува да го имитира но тоа не му иде баш добро, додека песната направена во студио, да не знаеш дека е Влатко ќе помислиш дека тоа е некоја нова песна од Тоше. Немам ништо против дечково ама ако сака да биде сакан барем приближно како Тоше ќе мора да престане со имитирањево.

Викиче

Sarcasm is my best friend
Член од
27 ноември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Не мислам дека го имитира Тоше..воопшто
И зошто за секој оној кој ке излезе на нашава естрада мора одма да биде споредуван со Тоше и да добива критики од типот дека го имитира ???
Добро си пее човекот, добри забави прави и тоа е тоа.
Ке видиме во иднина што ке бидне од него :)

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Влатко не е во никаква ПЛАН Б продукција, не знам од каде таа дезинформација, он е ексклузивец на новооформената РЕПУБЛИКА продукција на тие Врчак, ДНК и компанија, која за мене е право промашување на нашава естрада, зашто не очекуваат уште многу еднонеделни хитови и ништо повеќе.
Лично сметам дека местото на Влатко не е со тие пејачи, пресериозен е за нив, и пее многу поквалитетни песни него шалалајките на Бојана, Билбилов, Врчак и компанија.
За мене сега Влатко е најдобар машки изведувач во Македонија заедно со Владо Јаневски, на исто ниво - зџаслужува колку толку поквалитетен третман
Се е ОК ама да го споредуваш Влатко Лозановски,кој е од вчера на македонската естрада,со Владо Јаневски,кој има толку години кариера,еден куп хитови,сам си ги праве песните....стварно нема смисла.
Инаку за Влатко не мислам дека го имитира Тоше,верувам дека бојата на гласот се погодила случајно.
Не му ги знам песните,имам гледано неколку интервјуа со него,и некако простичок ми изгледа.
Не знае уопште да се изразува,надевам се дека тоа е заради тоа шо е почетник и натаму ке се поправе и ке има поголем успех.
Ама којзнае,ако е точно тоа дека се здружил со Врчак и компанија...:)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Па не дека сега го споредувам, кажав кои за мене се најдобри македонски иозведувачи во моментов.
Иначе и мене ме чуди и ме нервира што е во тоа продукција со Врчак, ДНк и компанија

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Добар е човекот, али мене ми е некако антипатичен

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Супер што ти е сограѓанин, ама кога збориш за имитирање дечкото да може се што правел Тоше ќе направи. За почеток земи слушни една иста песна испеана во живо и истата на спот направена. И ќе дојдеш до еден заклучок дека дечково звучи тотално различно. Во живо пробува да го имитира но тоа не му иде баш добро, додека песната направена во студио, да не знаеш дека е Влатко ќе помислиш дека тоа е некоја нова песна од Тоше. Немам ништо против дечково ама ако сака да биде сакан барем приближно како Тоше ќе мора да престане со имитирањево.
јао за почеток не коментирај безвезе
јас го слушам од самите почетоци уште кога пееше ваму по кафичиве кога никој незнаевте кој е Влатко, а потоа го видовте на шоуто кај Вучич и на твоја нажалост Влатко звучеше исто и тогаш, а звучи и сега
а инаку нормално е секој да не звучи исто во студио и во живо кога во студио се чисти гласот и се доработува, но нема некоја драстична разлика кај него, не е крив што му е таква бојата на гласот
и доста плукате по секој наш пејач кој се наметнува на музичката сцена по смртта на Тоше

Kajgana Shop

На врв Bottom