Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
каква одбрана..ако се игра како со Работнички со срце на терен тогаш победата нема кај да бега

.
а бодовиве од Вардар се од големо значење за опстанок во лигата.

Момци Вардар не е во лига со Манчестер и Реал, како може да испадне кога до зоната за испаѓање има уште 10 бода, а башка што другиве екипи се послаби од Вардар. Појаки се само првите четири односно Македонија ЃП, Ренова, Работнички и Милано

Момци Вардар не е во лига со Манчестер и Реал, како може да испадне кога до зоната за испаѓање има уште 10 бода, а башка што другиве екипи се послаби од Вардар. Појаки се само првите четири односно Македонија ЃП, Ренова, Работнички и Милано

Нормално, Вардар со овој тим неможе да се бори за титула, а далеку од тоа дека ќе испаднат. Тимов што го имате сега е подобар од многу екипи у прва лига што се, нема играчи за прво место ама за 3-4 има и тоа како...па зошто да не и за второ.

Металург тепа во недела бе...во најмала рака купена ке биде. A Металург многу се има ојачано, нема да биде лесно гостување.
Минчо вложи многу пари во Металург, а бодовиве од Вардар се од големо значење за опстанок во лигата.

Јас ке идам на стадион, па се гледаме. :)

Има јака одбрана Металург, Јованоски - Вајс. За други засилувања незнам кој се, сепак ќе биде добар натпревар :)

далеку од засилување е јовановски според мене, начука 40 години и многу е тромав иако до пред 2 години пружаше добри партии, а Вајс во Вардар не покажа ама баш ништо, слободно може да конкурира за утка на полусезоната! :) за баже и бишевац - ноу комент!

Не сте ме разбрале, мислев на тоа дека бодовите од натпреварот против Вардар им се многу битни на Металург.

далеку од засилување е јовановски според мене, начука 40 години и многу е тромав иако до пред 2 години пружаше добри партии, а Вајс во Вардар не покажа ама баш ништо, слободно може да конкурира за утка на полусезоната! :) за баже и бишевац - ноу комент!

Ќе имаш прилика да го видиш. Имав прилика да го гледам цела прва полусезона у Тетекс, не дека се исти екипиве од втора и од прва лига, ама не е којзнае колкава огромна разлика. Се држи опасно стариот, кога игравме со Македониа ЃП куп овде во Тетово, Вашингтон неможеше да го пројде. Пак ќе кажам, се држи опасно Зоки, а колку ќе се држи и со Јанчески и со остали ќе видиме :) позз

Песната е украдена од Земун-ТАУРУНУМ БОЈС од збор до збор.:tapp:
Инаку мислам дека иде Земун игра фантастично,магично магично,иста е на Вардар:vozbud::vozbud:

ај чим си толку паметен кажи ни една ваша песна да слушнеме

Да не сакаш и да ви направам песна за вас????????Или имате таму паметни дечки да прават песна без да крадат цел текст??????Ако немате кажи ми ке ви направам една песна:pos2::pos2::pos2::pos2:

Да не сакаш и да ви направам песна за вас????????Или имате таму паметни дечки да прават песна без да крадат цел текст??????Ако немате кажи ми ке ви направам една песна:pos2::pos2::pos2::pos2:

барам песна лично ваша, ја ништо не серам за песните на ниедна навивачка група ама ете гледам ти си паметен па ајде чекам одговор

мајката да ти ја напишам ти препрај ја и одма да викате дека вие ја имате правено а??НЕ НЕ ФАЛА ЗА ТОА.Ќе ги слушнеш кога ке дојде време,кога ке ни дојдете во Ѓорче или кога ке ви идеме на Градски.

мајката да ти ја напишам ти препрај ја и одма да викате дека вие ја имате правено а??НЕ НЕ ФАЛА ЗА ТОА.Ќе ги слушнеш кога ке дојде време,кога ке ни дојдете во Ѓорче или кога ке ви идеме на Градски.

........................................

Абе се се ама ми идеше да се утепам шо изгубивме од раскалашен (у моментов) тим како вас :wink:. Ама тоа и ние си покажавме колку сме спремни. За малце и пеналот ќе го промашевме. Дрва :pos2:

РАБОТНИЧКИ ПОБЕДИИИ ЗА НААСССС!!!

СЕ Е ЈАСНО...

Не крадеме песни друже сосе текст потполно ист како на друга навивачка група.Само ритамот го земаме,после зборовите се наши.Таа не требаше да ја испеете ни под разно,дека многу знаат дека е иста како на ТАУРУНУМ БОЈС,потполно иста.Или вие ќе се фалите дека Таурунум ја украле од вас?????:pos2::pos2::pos2:

Абе се се ама ми идеше да се утепам шо изгубивме од раскалашен (у моментов) тим како вас :wink:. Ама тоа и ние си покажавме колку сме спремни. За малце и пеналот ќе го промашевме. Дрва :pos2:

РАБОТНИЧКИ ПОБЕДИИИ ЗА НААСССС!!!

Искрено според мене треба управата убаво да ги репне по џебот играчите на работнички, она што ни се случи на нас првиот натпревар ви се случи на вас сега. Едноставно премногу лежерно влегоа во натпреварот, демек со копиљаци играме доволно е да одиме по теренот и ќе победиме сигурно... уште на подготовките во анталија чкрипеше нешто во тимот, а се покажа тоа и сега, освен вандаир сите други беа далеку под нивото. Сепак мислам дека Работнички има поголеми шанси за титула него ли ЃП :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom