I
InF3cTeD
Гостин
каква одбрана..ако се игра како со Работнички со срце на терен тогаш победата нема кај да бега
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.
а бодовиве од Вардар се од големо значење за опстанок во лигата.
Момци Вардар не е во лига со Манчестер и Реал, како може да испадне кога до зоната за испаѓање има уште 10 бода, а башка што другиве екипи се послаби од Вардар. Појаки се само првите четири односно Македонија ЃП, Ренова, Работнички и Милано
Металург тепа во недела бе...во најмала рака купена ке биде. A Металург многу се има ојачано, нема да биде лесно гостување.
Минчо вложи многу пари во Металург, а бодовиве од Вардар се од големо значење за опстанок во лигата.
Јас ке идам на стадион, па се гледаме.![]()
Има јака одбрана Металург, Јованоски - Вајс. За други засилувања незнам кој се, сепак ќе биде добар натпревар![]()
далеку од засилување е јовановски според мене, начука 40 години и многу е тромав иако до пред 2 години пружаше добри партии, а Вајс во Вардар не покажа ама баш ништо, слободно може да конкурира за утка на полусезоната!за баже и бишевац - ноу комент!
Песната е украдена од Земун-ТАУРУНУМ БОЈС од збор до збор.
Инаку мислам дека иде Земун игра фантастично,магично магично,иста е на Вардар![]()
Да не сакаш и да ви направам песна за вас????????Или имате таму паметни дечки да прават песна без да крадат цел текст??????Ако немате кажи ми ке ви направам една песна:pos2::pos2::pos2::pos2:
мајката да ти ја напишам ти препрај ја и одма да викате дека вие ја имате правено а??НЕ НЕ ФАЛА ЗА ТОА.Ќе ги слушнеш кога ке дојде време,кога ке ни дојдете во Ѓорче или кога ке ви идеме на Градски.
а демек на Вардар не им се битни бодовите...:uvo:Не сте ме разбрале, мислев на тоа дека бодовите од натпреварот против Вардар им се многу битни на Металург.
СЕ Е ЈАСНО...
Абе се се ама ми идеше да се утепам шо изгубивме од раскалашен (у моментов) тим како вас :wink:. Ама тоа и ние си покажавме колку сме спремни. За малце и пеналот ќе го промашевме. Дрва :pos2:
РАБОТНИЧКИ ПОБЕДИИИ ЗА НААСССС!!!