Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Е да да пенал немаше,ама баш ич,ама ај судијата да полиже газ малце кај стигне и свирна пенал.После друга слика на терен,доминираше колку-толку Вардар,ама рано е за конечен пласман на табела,сепак ќе се бори за бараж,според многумина

cestitki decki samo napred mi napravivte golem kejf

Стадионот на Металург се наоѓа помеѓу Автокоманда и Железара после Шумарски факултет.
А1 или А2 ќе ја пренесува најдобрата утакмица од колото ако нема таква ќе најдат некоја најблиску што им е за пренос.

Според засилувањата на Металург и реномето на Вардар а и локацијата би требало оваа да ја даваат.

Работнички - Ренова ќе ја даваат и јас мислам така. Не е важно, битно ние ќе идеме во Автокоманда:wink:

daj ako nekoj go znae tektot na novata pesna sto se peese vcera na gradski nesto bese vardar igra dramaticno drugoto ne go razbrav

Песната е украдена од Земун-ТАУРУНУМ БОЈС од збор до збор.:tapp:
Инаку мислам дека иде Земун игра фантастично,магично магично,иста е на Вардар:vozbud::vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud: ова е најдобро што означува како се чувствував после утакмицата...џабе ги викаш Долрокс сите оние кои плукаа по Вардар од каде ли не...сега се скриени во некоја дупка и ќутат посебно оној со ЧЕ :tapp: без навреда за другите навивачи на Победа :smir: ама овој сам си го бараше :tapp:...со деца од 16 и нешто години,тука мислам на комшијата мој Најдоски се покажа дека Вардар има срце,има фудбалери има навивачи ама за жал нема способен спонзор...а оние на Работнички цели 14 навивачи...па жално е воопшто да се нарекуваат така...инаку Виктор историската грешка можеме да ја поправиме во недела ако одиме во Автокоманда :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud: ова е најдобро што означува како се чувствував после утакмицата...џабе ги викаш Долрокс сите оние кои плукаа по Вардар од каде ли не...сега се скриени во некоја дупка и ќутат посебно оној со ЧЕ :tapp: без навреда за другите навивачи на Победа :smir: ама овој сам си го бараше :tapp:...со деца од 16 и нешто години,тука мислам на комшијата мој Најдоски се покажа дека Вардар има срце,има фудбалери има навивачи ама за жал нема способен спонзор...а оние на Работнички цели 14 навивачи...па жално е воопшто да се нарекуваат така...инаку Виктор историската грешка можеме да ја поправиме во недела ако одиме во Автокоманда :vozbud:

па тоа ме нервира највеќе, наполниле пред неколку дена 14 години и сега најголеми навивачи и познавачи на фудбалот се прават, само серат против вардар, а не си ги гледаат нивните екипи. никогаш не биле на стадион, комшијата им пренесува нешто, они тоа го дуплираат и го постираат овде :tv:

можеме да го победиме и металург, барем тие не се ништо посебно. таман во недела ќе ја заземеме цела трибина таму :)

па тоа ме нервира највеќе, наполниле пред неколку дена 14 години и сега најголеми навивачи и познавачи на фудбалот се прават, само серат против вардар, а не си ги гледаат нивните екипи. никогаш не биле на стадион, комшијата им пренесува нешто, они тоа го дуплираат и го постираат овде :tv:

можеме да го победиме и металург, барем тие не се ништо посебно. таман во недела ќе ја заземеме цела трибина таму :)
Опасен е Ѓоре :toe: никад не сум го сакал ама знае да мотивира максимално типот,ама со паметна игра и без залетување можеме да ги добиеме се слагам...ајде кој иде со нас во Авткоманда :vozbud:

Металург тепа во недела бе...во најмала рака купена ке биде. A Металург многу се има ојачано, нема да биде лесно гостување.
Минчо вложи многу пари во Металург, а бодовиве од Вардар се од големо значење за опстанок во лигата.

Јас ке идам на стадион, па се гледаме. :)

Има јака одбрана Металург, Јованоски - Вајс. За други засилувања незнам кој се, сепак ќе биде добар натпревар :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom