Ваши DJ сетови

• Креатор на темата Креатор на темата danielgv16
  • Време на започнување Време на започнување
Astralis presents "For Sana From Astralis With Love"... Посветено на едно девојче. :vozbud:
Малку ми избега на 1-2 траки оти заспав на мсн додека да извртеа...:uvo:

Линк: http://www.mediafire.com/?1dzmczzwgkj

Tracklist:

1. Tiesto - Forever Today
2. Armin - Serenity
3. Tiesto - Adagio For Strings
4. Tiesto - Love Comes Again
5. Marcel Woods - Advanced
6. Tiesto - Lethal Industry
7. Showtek - Black
8. Cygnus X - Superstring

Дечко добар сет, со мал процент на траки промашени како на пример Kid Dub - Tetris (Tocadisco Mix) . Неверојатно е колку е глупа траката. Вакво нешто да пуштиш на жур ке ја умреш публиката. Исто така некако немаш континуитет. Расфрлани ти се траките. Првен креваш атмосфера па спушташ. Треба вовед,заплет и крај во секој сет. Пример сетот на Свен Ват на саем лани. Нешто неверојатно и феноменално. Сето ова е добронамерна критика. Пис

Секогаш на крај пуштам нешто постаро :))
а за расфрлани не се расфрлани
почнува од минимал оде на техно па на теч па на андерграунд техно па на електроника па на електро
цела приказна е :))
плус сето е за домашна атмосфера, а не за журка на журка пуштам ногу поенергетични траки... стило на марко в и умек како шо пуштат
плус артист сум знам си ја работата пуштам по радија :))

Секогаш на крај пуштам нешто постаро :))
а за расфрлани не се расфрлани
почнува од минимал оде на техно па на теч па на андерграунд техно па на електроника па на електро
цела приказна е :))
плус сето е за домашна атмосфера, а не за журка на журка пуштам ногу поенергетични траки... стило на марко в и умек како шо пуштат
плус артист сум знам си ја работата пуштам по радија :))

А ти батка ДЏ си?

а батки едно прашање
со што го микасате музичево :back:

Tractor поарна ли е од Virtual DJ? Оти многу никаква ми стое VirtualDJ, слабо функции.

Еве и од мене еден микс :)

Плејлиста:

1. The Journey - Original Mix
2. House Situation (Valley Moovment mix 2008)
3. Fedde Le Grand - Three Minutes to Explain
4. By Your Side (Extended Original)
5. Pjanoo (Fred Falke Remix)
6. Milk & Sugar - No No No (Terrace Vocal Mix)
7. It's Alright (Alex Gaudino Remix)
8. Hot Summer Night Oh lalala - David Tavar
9. Je T'Aime - Floorfillers
10. ALP vs Outwork - Fiesta Elektronika Paolo Aliberti Reprise

даунлоад линк

А каде пушташ,на што опрема?И ако си артист значи Live Performance правиш така?Што опрема користиш,каков стил пушташ,каков стил правишш...дај објасни подетално ако не ти е мака:smir:

А каде пушташ,на што опрема?И ако си артист значи Live Performance правиш така?Што опрема користиш,каков стил пушташ,каков стил правишш...дај објасни подетално ако не ти е мака:smir:

за DJing - Опрема Pioneer CDJ 1000 MKII * 2 + миксета 4 канална Pioneer SVM - 1000
за продукција - Yamaha PSR-OR700 + reason + Sonar + VSTi еден биралај
за радио - најчесто Virtual DJ или Tractor ама постарите верзии подобри се поврзани со 2-те CD-плеерки

Иам пуштано на Радија повеќе Proton Radio, Frisky Radio едни од тие..
Стил шо пуштам у дискотека - Техно, Теч и Електро на 133 BPM
Стил за радија - Минимал, Техно, Теч на 128 BPM
Стил шо праам - Најчесто Теч Хаус и Техно поенергетично најчесто 129 BPM

за DJing - Опрема Pioneer CDJ 1000 MKII * 2 + миксета 4 канална Pioneer SVM - 1000
за радио - најчесто Virtual DJ или Tractor ама постарите верзии подобри се поврзани со 2-те CD-плеерки

Ova se stvari koj shto sakash da gi imash i radija kaj shto sakash da pushtash muzika? Kaj ziveesh ti bre? Batka izvini vaka ama iskreno neverno mi e da imash niz doma Pioneer SVM - 1000.Edna "Colosseum" ne mozat da si dozvolat seushte da ja imaat pa kamoli nekoj za po doma.Osven ako mama i tato ti imaat puno kesh pa da gi "pustish" kako shto sakash.Izvini vaka shto ti pishuvam ama ne mi e verno nekoj vo Mk da go ima ova.Ako e taka dokazi nekako bilo so .jpg bilo so nekoe klipche(ne mora mnogu dolgo) i slichno.Ako STVARNO ja imash so zdravje da si ja sluzish,mada ke povtoram deka MENE LICHNO ne mi e verno.:smir:

Ај батка,жити мене сликни го и закачи го на Интернет тоа чудото,немој да ме сватиш погрешно,ама толку опрема во Аntenna5 нема,затоа не ми е верно,ај жити мене клај едно сликче да видам.Од ко че го видам че ти речам алал да ти е,и ти ветувам дека ке слушнам твои песни,ке ги промовирам овде во Прилепов,и ти ветувам дека ке ти најдам тезга да пушташ овде музика....под услов да ја видам таја опремата.:smir:

Стави некој твој микс да слушнеме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom