Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нели е подобро палење на парламент за пред да го потпишаат?Ако некој се дрзне да ме направи Северен, Горен или било каков друг, освен Македонец јас ќе се дрзнам тоа државјанство/пасош(кои никогаш нема да го извадам) да му го скинам пред фаца и со плунка на чело да му го залепам ... и за жал повеќе никогаш да не се вратам назад во некаквата си северна, горна или незнам шо МАКЕДОНИЈА
Само ако е полн со лигушите внатре, иначе нема фајде.. јас сум за!нели е подобро палење на парламент за пред да го потпишаат?
од како ќе се потпише џабе е после, а сигурен сум дека има и веќе доста радикализиран народ... не е ова веќе југославија... народот белќи е подразбуден.Само ако е полн со лигушите внатре, иначе нема фајде.. јас сум за!
пази дан уплашиш некој од политичарите,туку дај да преземи ме нешто радикалноКинам пасош, на сред плоштад. Најозбилно.
Преку такво веќе од префрлање на топка... нека има некој од "гласаните" мадиња и да каже: Слушајте луѓе, вака и вака е работата...
Не, не ја бива.
Друго ќе мора да се прави.
кој сите не заебавај,пола сакаат да се реши спорот за да влезат во еу а другите водени од нивните пол.партии ке си седат дома и на плоштат само неколку илјади `идиоти`Ете ја мила и драга АМЕРИКА што толку не "сака" сеа не тера да го смениме името...Кога зборев по темиве дека само не местат ми се газеа од смеење и ме правеа будала!!!Ете сеа што се дешава...Се разочарав до даска сега...А тоа за кинење на пасоши,државјанства,матични изводи и разни документи,треба да го направат сите граѓани па да видите после каков хаос ке настане!!!:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Dobro be ..pak palamudite....
ABC ubavo kazuva prav sovet za vo vakvi priliki.......koga doagja momentot da ja "prodavate" kozinkata.......prodaj te ja NAJSKAPO STO MOZE, a vie pak kinjenje pasosi, pljuckanje vo dalecina...za palenje Sobranie ic ne zboram...ebave piromanite...
barem bezvizen rezim...t.e. rezim za beganje...Gwujo moze da uslovi "BEZ PARDON" od denot PRED TOA....
Posle i ako sakate obesete gi ...