Кому бе ќе менувате име? (генерална дискусија за зачувување на уставното име)

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
и мене дај те ми 100 000 евра да ја напуштам земјава

Ако некој се дрзне да ме направи Северен, Горен или било каков друг, освен Македонец јас ќе се дрзнам тоа државјанство/пасош(кои никогаш нема да го извадам) да му го скинам пред фаца и со плунка на чело да му го залепам ... и за жал повеќе никогаш да не се вратам назад во некаквата си северна, горна или незнам шо МАКЕДОНИЈА

Кинам пасош, на сред плоштад. Најозбилно.

Преку такво веќе од префрлање на топка... нека има некој од "гласаните" мадиња и да каже: Слушајте луѓе, вака и вака е работата...

Не, не ја бива.
Друго ќе мора да се прави.

Ако некој се дрзне да ме направи Северен, Горен или било каков друг, освен Македонец јас ќе се дрзнам тоа државјанство/пасош(кои никогаш нема да го извадам) да му го скинам пред фаца и со плунка на чело да му го залепам ... и за жал повеќе никогаш да не се вратам назад во некаквата си северна, горна или незнам шо МАКЕДОНИЈА
нели е подобро палење на парламент за пред да го потпишаат?

Само ако е полн со лигушите внатре, иначе нема фајде.. јас сум за!
од како ќе се потпише џабе е после, а сигурен сум дека има и веќе доста радикализиран народ... не е ова веќе југославија... народот белќи е подразбуден.
А да се упатиме пред собрание и да им кажеме, ако некој се потпише дека се ќе иде у пичку матер ?

е сега браќа треба единство...да им се покаже дека не сакаме да се смени ништо...сега или никад!

Кинам пасош, на сред плоштад. Најозбилно.

Преку такво веќе од префрлање на топка... нека има некој од "гласаните" мадиња и да каже: Слушајте луѓе, вака и вака е работата...

Не, не ја бива.
Друго ќе мора да се прави.
пази дан уплашиш некој од политичарите,туку дај да преземи ме нешто радикално

Ете ја мила и драга АМЕРИКА што толку не "сака" сеа не тера да го смениме името...Кога зборев по темиве дека само не местат ми се газеа од смеење и ме правеа будала!!!Ете сеа што се дешава...Се разочарав до даска сега...А тоа за кинење на пасоши,државјанства,матични изводи и разни документи,треба да го направат сите граѓани па да видите после каков хаос ке настане!!!:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Она што јас поцел ден го правам, објаснувајќи му на сите што е тоа МАКЕДОНИЈА носејќи го на себе Македонското сонце, представувајќи се како горд МАКЕДОНЕЦ тие, неколкумина да ми го потиснат во вода, да потиснат во вода дека на многу луѓе им сменив мислење за тоа дека Александар всушност е МАКЕДОНЕЦ а не грк дека МАКЕДОНИЈА е исконско, вредно и дека за МАКЕДОНЕЦОТ МАКЕДОНИЈА значи СЛОБОДА ИЛИ СМРТ тоа сето некој да ми го обезвреди, да ме обезличи и утре да ми се смеат дека всушност јас сум изникнат од земја од 2008год како северен/горен/ебан македонец е то богами и неможи !

Ја не кинам на пасош на плоштад него влагам у биг стар, нормално не планирам да кршам, тоа некој друг побудала!

Dobro be ..pak palamudite....
ABC ubavo kazuva prav sovet za vo vakvi priliki.......koga doagja momentot da ja "prodavate" kozinkata.......prodaj te ja NAJSKAPO STO MOZE, a vie pak kinjenje pasosi, pljuckanje vo dalecina...za palenje Sobranie ic ne zboram...ebave piromanite... :)

barem bezvizen rezim...t.e. rezim za beganje...Gwujo moze da uslovi "BEZ PARDON" od denot PRED TOA....

Posle i ako sakate obesete gi ...

Ете ја мила и драга АМЕРИКА што толку не "сака" сеа не тера да го смениме името...Кога зборев по темиве дека само не местат ми се газеа од смеење и ме правеа будала!!!Ете сеа што се дешава...Се разочарав до даска сега...А тоа за кинење на пасоши,државјанства,матични изводи и разни документи,треба да го направат сите граѓани па да видите после каков хаос ке настане!!!:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
кој сите не заебавај,пола сакаат да се реши спорот за да влезат во еу а другите водени од нивните пол.партии ке си седат дома и на плоштат само неколку илјади `идиоти`

Dobro be ..pak palamudite....
ABC ubavo kazuva prav sovet za vo vakvi priliki.......koga doagja momentot da ja "prodavate" kozinkata.......prodaj te ja NAJSKAPO STO MOZE, a vie pak kinjenje pasosi, pljuckanje vo dalecina...za palenje Sobranie ic ne zboram...ebave piromanite... :)

barem bezvizen rezim...t.e. rezim za beganje...Gwujo moze da uslovi "BEZ PARDON" od denot PRED TOA....

Posle i ako sakate obesete gi ...

На времето, советот на старешини давал мудрост ко совет. Ти ми се курназиш бе бато, ми глумиш искулиран војвода-бизнисмен... Дај удри ја црпката неколку пати од ѕид, пред да се одлучиш на споделување на "твоето".

Да, кожата ќе се наплати скапо.

Ама, чија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom