Фан Клуб: Џенова

Не дека навивам за Џенова,но ми се најсимпатични во сериа а.Мислам дека со заминувањето на Амелиа и Сократис загубија многу,но сепак со доаќањето на Велосо и на Рафиња..,добија многу.Се надевам дека Скули нема да си замине,исто како и Кришито и Паладино.Доколку ѓи задржат,че бидат и те како опасни.Преостанува да видиме.Очекувам 4-5 место од Џенова годинава:):):)
p.s.Сега видов дека и Едуардо од Брага го зеле....одличен потег...И утакмиците со Интер,рома,Милан и Јуве се супер за гледање....но ВРВОТ на сезоната е со сампдорија:):)

Вчера стигна демант од клубот дека дал таква изјава.

Не вервам дека ќе дојт кај вас....едноставно многу напаѓачи ќе се......:)

....но ВРВОТ на сезоната е со сампдорија:):)
Да врвот на сезоната би требало да биде со Сампдорија за битка во ЛШ. Џенова, Јуве, Фиорентина и Сампдорија според мене ке бидат во битка за 4 место и пласман во ЛШ.

Велосо и Рафиња се знае ли која е цената што се купени? Сега читам и Кевин Боатенг го сакаат...

Да врвот на сезоната би требало да биде со Сампдорија за битка во ЛШ. Џенова, Јуве, Фиорентина и Сампдорија според мене ке бидат во битка за 4 место и пласман во ЛШ.
Не само тоа,туку и во смисол на градско дерби....3 црвени мимимум...:):)

Ова се случи летово ваљда,зќ претходната сезона мислам дека ја играше како позајмен играч?:smir:
па лани играше како позајмен годинава е одкупен од странана џенова за 6 мил:toe:

Аха...добар е кришито...нзн зќш Јуве не го задржа?:toe:

незнам пошо смена јуве нова управа и нов тренер и можеби нее во плановите на новиот тренер и управа а и бара нов бек така да заради тоа не сака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom