Протест!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
У кој кафичи излеваш?:pos: Имаш дечко? Или од дома не ти дават море не ти требат ни кафичи ни друштво ни излегување во град... ти си одлична плуз... тренинзи учење :pos: :pos:
Не си личност која се фали...НЕЕ!
:tapp::tapp::tapp:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Аман бе.

Јас решив што ќе полагам, симнав тестовите и зедов да си спремам предметите, они уште на бојкот карта играат. :icon_lol: Нема ништо поразлично од лани да биде, а освен што си ја отежнија работата, ништо друго немаше. Ќе зеле предвид барањето. :pos: И шо рекоа на крај? ...:bip:

Не знам бре колку дена се шетав од кабинет во кабинет, професорите си седеа и си читаа весници човече, пошто немаше со кого час да одржат. Па то па од втора и трета па што беа навлезени у пм... Отишле, се нацртале на сред улица, блокирале демек сообраќај, или се рашетаваат да се поздрават со кој не се виделе, или стојат со саати и се тепаат долу, се кезат као зелени, а благе везе со умот си немаат, не па да знаат зашто се таму. :icon_lol: Битно на час не се. :icon_lol:

Многу глеате филмови. Теееј, досадни...

S

STOLE_MKD

Гостин
Абе тема на разговор не е џену гирл туку протест за финалните испити. Дај не забегавајте од темава. Што сака нека прави џену гирл во слободно време

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Според мене од една страна добро е што ке има финални испити,зашто конечно ке се види кој рмбал цела година и заспивал над книга во 4 сабајле,а кој преку тато/чичко/тетка, си нарачувал оцени и(извинете на израз)си го ладел/а цела година.
НО!
Од друга страна се противам.Како е можно по сите предмети да имаме испити?Па добро бе,не се доволни тие малтретирања на часови наречени испрашувања каде што деца се онесвестуваат од страв или трема?Од тие престроги тестови по математика пример кои проф.ги дава со иста тежина и на математичко и на јазично?Значи,башка што не малтретираат цела година,читај лектири,одговарај,прави најстроги тестови,сега и финални?Добро бе да,треба да учиме,ама зашто да рмбаме цела година ондак?Или нека скратат со испрашувањата и другото од горе наведеното или нека се скрасат малку со новиве закони.Малку е претерано.
Сеедно,ова е само едно мислење од 10000:smir:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
АМАН шо сте и запнале на џени бе леле, девојката си има свој став за ова и го изнесе ( како и сите други )... си учи, и мирно ќе си ги полага тестовите, јас стварно не разбирам што е тука проблемот, дали таа излегувала, шетала и слично.Секој нека си ја гледа својата работа и готово, ако сте за штрајк, повелете излезете не верувам дека директорот/ката или професорите ќе ве задржат, а дали ќе се постигне нешто со тој бојкот е друго :toe:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ddime, па предмети што се учени две години, јас историја и географија имав во прва и втора, а историја имам во трета. Нели најмалку две години? :) Сакав најпрво да одам математичко Б, за на Стоматолошки, ама не се оформи клас, па отидов Јазично А, ама нема проблем, финтата е 2 години да си го учел предметот:). Правев муабет со професорите:smir:
Да али кога полагаш предмет, испитот не те прашува ти што си учела.

Историја има прашања од сите четири учебници. Георгафија од сите три учебници.

Најпрост пример информатика(за да сватиш како иде):
Во прва година ги учиш Word, Excel и слични програми. А во втора(како изборен предмет) ги учиш MovieMaker, Corel и слични.

И ти дотолку не си земала изборен информатика во втора(си земала Етика), а одбереш да полагаш Информатика...на тестот може да ти се паднат и MovieMaker и Corel.

Затоа реков, многу е избрзана матурата. Има премногу дупки...а верувам не си запознаена со другите.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
ОК сега нема за што да се секираш сите видоа која си и што си тренинзи учење:pos:... кој е како тебе алал да ти е :smir: аа и ќе заборавев ЏЕНУ ЈА ИМА ПРОШЕТАНО ЕВРОПА!!! Не да се фали ама ај... сите да знаете :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Стварно не знам зошто ја напаѓате Џену грл, абе терајте си ја својата работа. Ево во Струга не одевме нашкола цел Септември, сега 100 ќе наебат барем 30% сега и за ова да протестираме ќе изгубиме година. Заради 4-5 мангупи што не им се учи цел септември дремев безвезе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ОК сега нема за што да се секираш сите видоа која си и што си тренинзи учење:pos:... кој е како тебе алал да ти е :smir: аа и ќе заборавев ЏЕНУ ЈА ИМА ПРОШЕТАНО ЕВРОПА!!! Не да се фали ама ај... сите да знаете :)
Абе што ме ставаш во уста? Те спомнав јас некаде? Пиши си на темава.

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Според мене од една страна добро е што ке има финални испити,зашто конечно ке се види кој рмбал цела година и заспивал над книга во 4 сабајле,а кој преку тато/чичко/тетка, си нарачувал оцени и(извинете на израз)си го ладел/а цела година.
НО!
Од друга страна се противам.Како е можно по сите предмети да имаме испити?Па добро бе,не се доволни тие малтретирања на часови наречени испрашувања каде што деца се онесвестуваат од страв или трема?Од тие престроги тестови по математика пример кои проф.ги дава со иста тежина и на математичко и на јазично?Значи,башка што не малтретираат цела година,читај лектири,одговарај,прави најстроги тестови,сега и финални?Добро бе да,треба да учиме,ама зашто да рмбаме цела година ондак?Или нека скратат со испрашувањата и другото од горе наведеното или нека се скрасат малку со новиве закони.Малку е претерано.
Сеедно,ова е само едно мислење од 10000:smir:
da i ja toa vikam zosto cela godina da pravam testovi da me isprasuvaat togas samo neka si predavaat a na kraj da bidat tie testiranja i gotovo taka se soglasuvam a ne vaka cela godina da me maltretiraat i sto na kraj pak se se sveduva na ocenkata od eden test

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Мислам дека има квалитет за канта темава!
А може и некое банче да фркне колку да им дојде памет на пилишторциве:toe::smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Абе што ме ставаш во уста? Те спомнав јас некаде? Пиши си на темава.
Ок се ми е јасно... незнам што се навреди толку ајде не те спомнувам повеќе, бтв утре ќе протестираме или не? Не е баш добро организирана работата нема да има протест како што ми стои :toe:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.042
Да ти кажам боље би копал нива за времето поминато на школо и во учење.
Па, да, треба некој и тоа да го работи. Не може цела држава економисти, правници или електро-инженери да бидат.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Да ти кажам боље би копал нива за времето поминато на школо и во учење. :drk:Физичкото ми е полесно... И уште 1но прашање Џену Грл, дали имаш живот? Дали искачаш понекогаш у петок, сабота? Дека одлична + тренинзи + учење + скапуваш на форумов, гледам... freaky...
зошто треба да има финални испити ? хммм ........ не знам не сум сигурен

А сега си и нарцис...браво, ти честитам на твоите успеси...:nesum:
BTW, ova e forum ne mesenger, olabavi malce, idi legni si, glej televijija neso...
BTW 2 - Biram pijancenje u park...
упс сега сум сигурен .........добро бе по ѓаволите причина за штрајк и аргумент против испитите ви е пијанчењото у парк и терање шемички петок/сабота. не докторирате бе ќе се откажете од нешто или нема да се пијанчите или нема да играте дота/кантер цела вечер голема жртва е знам

море малку е ....... и усно полагање нека се воведе , ќе штрајкувале божем ве измачуваат во школо

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
А шо е финтава само гимназиите протестираат, а другите средни школе ?

Kajgana Shop

На врв Bottom