Што е премногу, премногу е!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Абе они ги рачунат сите грци кои транзит заминале низ Макеонија во последните десет години.
Ај собери па ќе видиш дека се 250 000.

Смешно е, ама идиотштинава нивна буквално почнува да ме загрижува.
Дали е можно толку многу луѓе да се 100% дегенерици?
Можно е!
Доказот го гледаш.

The Skopje government is guilty of human rights violations, cultural genocide and ethnocide of Hellenic people.

Не стварно немат памет овие!!!

Како да не пресликале бе :pos2:

The Skopje government is guilty of human rights violations, cultural genocide and ethnocide of Hellenic people.

ако испратат писмо кај нас, нашите треба да одговорат со
Се извинуваме, ние овде сме во државата Македонија. Мора државата Скопје да ја побарате на друга адреса.:pos2:

Јас мислам дека на крај ќе треба една захвалница да им дадеме за мотивираноста што ни ја даваат да истраеме.
Толку се глупи во нивните објаснувања да лаик да си ќе сватиш дека оваква багра може на Александар Македонски само нозете да му ги мие.

Во Нујорк мислиш ли дека 90% од оние што ќе ја видат оваа нивна акција нема да поверуваат во таквата лага.После не ти помага ни Св.Падапија да го викнеш па да ги упрај работите,токму тука е сериозноста на проблемот.:toe:

Во Нујорк мислиш ли дека 90% од оние што ќе ја видат оваа нивна акција нема да поверуваат во таквата лага.После не ти помага ни Св.Падапија да го викнеш па да ги упрај работите,токму тука е сериозноста на проблемот.:toe:
A mozebi albancite si gi racunaat za Helleni i Kiprjani, kako najnova pojdovna tocka na Grckiot Nacionalizam, i ekspansionizam???:pos2::pos2:

абе нешто татарите ги нема на темата да потврдат дека има ахајци:vozbud:

Во даден момент тие ќе соработуваат оти стравот постои од Славјанските народи.

:pos2::pos2::pos2:ајдеееееееееее

Што се чудиш....та нели нападот е најдобра одбрана.

А мислиш дека никој нема да падне на овој штос.
Сега ќе почнат малцински инспектори да идат, опремени со лупи, дурбини, двогледи, детектори....за грци да најдат.

Сега ќе почнат малцински инспектори да идат, опремени со лупи, дурбини, двогледи, детектори....за грци да најдат.
Napad so vistinsko oruzje i argumenti, a ne so pistoli na voda:kesa:

tocno!

А така ли е? :)

Значи сега нив ги оправдуваш за ова, а нашава Влада не?

Нека дојдат со микроскопи да ги бараат, ни во вид на бактерии нема да можат да ги најдат! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom