Трајко Славевски: Да молиме Бога да заврне за да се спасиме од економска криза!

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Jas cuv angaziral i indijanci da igraat ona igra smrti koja povikue dozd ..ekspertsko telo od plemeto Apachi :)
Да не беа ти што играа на плоштад претходната недела во Скопје. Се гледаше дека беа некои експерти ангажирани од владата :)

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Потребна е бе како не,па тоа барем во Прилеп најдобро го знаеме кога ја плаќаме најскапо во Европа.Ама со неа Славевски нема да го намали трговскиот дефицит.Kolku e toa skapo aj da vidime kolku plakjas mesecno za voda?AAA KUPUVAS VODA ZA PIENJE KAKO VO EVROPA? :vozbud:ILI SEUSTE PIES OD RGJOSANI 100 GODISNI STARI CEVKI :pos2:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Ima nasiot narod od antika pa se do denes ispeani pesni(dodolki) za povikuvanje na dozdod koj sto zivot vredel za siromasnoto makedonsko naselenie:):aplauz:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Познат е фактот дека Славески е екстремно глуп човек. Ниту го бива да се филма ко останатите министри и да продава муда за бубрези кај народот-бидејќи не ја поседува харизмата нити ораторорскиот капацитет, ниту ги има дефинирано проблемите.

Но, ова не е само случај со него. Многу чудни (психоделични работи) се изјавуваат во последно време.
Јанкуловска тврди дека енормно големиот одзив на пријавени за конкурсот за 150 полицајци бил одличен индикатор за бла бла...

Се прашувам дали сметаат дека цел народ се слепи и глупи па ќе мачкаат очи со овакво демирхисарски изјави?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Dobro be ABC...pa ne moras bas sekoj amater od toa seljacaaanta so koja se opkruzuva Gwujovski da ni ja promovisas naokolu..... :) i onaka imame drugi problemi...ni pagja bizniso, ekonomikata makedonska ,akciite ............zaradi " burata" na Volstrit :) ne mozeme da spieme zaradi toa ......pusti ti tamu nekoj si Slavevski...........:)
Како бе пушти овој,пушти оној,ни се иба мамата од вакви “експерти“ кој треба да си ги бараат парите од учителите.Да врнело за да ни се намалел трговскиот дефицит....ццц..цц...ц,абе Бог да чува и да брани.:toe:

За Рада вие да сте или така ми се чини пошто она само вака на секоја шала и шпекулација реагира вака или грешка сум ?
Што рада бе,треба понабргу да навраќа во Прилепско ако сака да оформи вистинска фамилија,има по цели села “р`заци“ неженети,белким ќе се најде некој да “замижи“.:smir:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Што рада бе,треба понабргу да навраќа во Прилепско ако сака да оформи вистинска фамилија,има по цели села “р`заци“ неженети,белким ќе се најде некој да “замижи“.:smir:
Tolku li be ne ja biva....jes da e ko Oliva ,ama obicno sekoe grnce naogja kapace......na TV duri i zvonlivo izgleda , vo sporedba so taa "vnatresnata".... :)
...no vo "zivo" impresijata moze da e dijametralno sprotivna...koga nekoj ne e TELEgenicen... :)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Tolku li be ne ja biva....jes da e ko Oliva ,ama obicno sekoe grnce naogja kapace......na TV duri i zvonlivo izgleda , vo sporedba so taa "vnatresnata".... :)
...no vo "zivo" impresijata moze da e dijametralno sprotivna...koga nekoj ne e TELEgenicen... :)
Абе се подотера малку со ова пластикава,ама некако нема “продукција“,затоа и препорачувам Прилепски “нежник“.:smir:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ova vic,zaebancija ili majtap e?
И јас си мислев дека е заебанција од министерот “малер“ кога денес добив информација за нова хаварија на главниот багер во РЕК-Битола,при одрон на ископот од долготрајниот дожд што ја зафати републикава.Со тоа дефинитивно пропадна најновата “теорија“ на Трајко дека доколку врне ќе имаме помал буџетски дефицит,оти најновата хаварија на главниот багер во РЕК ќе чини неколку милиони евра нов увоз на струја што секако нема да можат да го надополнат хидроелектраните во Македонија.Абе кај проговори,“малеров“ од министер,кај запусти,а зина-а скина,а буџетскиот дефицит порасна уште толку.:toe:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Sto mislite za zadvizuvanje na proces za organizirano, masovno isseluvanje......vo MKD definitivno ne ja biva... :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Sto mislite za zadvizuvanje na proces za organizirano, masovno isseluvanje......vo MKD definitivno ne ja biva... :)
Визи, визи......фалат.....ебиго немаме море па со гумени чамци да го правиме тоа ко Кубанците:pos2:

Туку како стоиш со распршувачи на аеросоли..да му припомогнеме малку на министеров и индијанците околу дождовите?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ne mislev kako Kubancite....tuku da se pocne "pipanje" na raspolozenie ,edno 500-600 iljadi IZBRANI CISTI MAKEDONCI da se odselat vo del na Avstralija.... :) Toa e edinstveniot nacin da si ja spasime nacijata....

Kajgana Shop

На врв Bottom